Igen, verték. (Bárcsak vernék most is) De a kis Tóni már akkor is megmagyarázta, hogy ez a verés az egész nemzetnek sajog. Így a szülei felhagytak a kézi veréssel és kölcsönadták őt Joe Frazier, nehézsúlyú bokszbajnoknak, hogy legyen kin gyakorolnia. Ezidőtájt történt, hogy szegény megboldogult Smokin Joe végleg szögre akasztotta a kesztyűt. Később beíratták úthenger tesztpilótának, remélve, hogy halálos balesetet szenved, de az úthenger nem ütötte el, hanem - vállalva az árokbaborulás kockázatát is inkább - undorodva kikerülte.
Azon gondolkoztam, hogy Toncsi karrierpolitikusként most mit tenne ugyanilyen meggyőződéssel, ha annak idején az szdsz-esek mosolyognak rá és nem a Fidesz ifi.
Én annak idején tv-elnöknek pályáztam, de a jelentkezésemet elnézték, így lettem a társadalombiztosítási pénztár elnöke... Így csúsznak félre véletlenül életek... Vigyázzanak magukra. Csak egyszer élünk!
A részeg norvéb tengerészeknek nem csupán a kezük bársonyosan puha, hanem a torkuk is, mivel esténként langyos bálnazsírral gargalizálnak. Mármost monsieur alóról azért terjedt el az ön által hivatkozott tévhit, miszerint egyszer norvégmuntás nyakkendőben jelent meg a képernyőn, hogy bejelentse, megkezdte működését - az MTV1 helyén - az első magyar 24 órás nonstop vízállásjelentő csatorna és ő lesz a sómen. (Sámánt akart mondani, de van ő annyiraliberálizé, hogy ne tudja kimondani)
Viszont, úgy hallottam, hogy Fridibusz helyett végülis Aigner Szilárd lesz a TV elnöke, úgyhogy felkészülhetünk a hajnaltól műsorzárásig tartó folyamatos időjárásjelentésekre. (Néhány a tervezett műsorcímekből: Időjárásjelentés Show, Esik, vagy nem esik?, Legyen Ön is meteorológus!, Töltsön egy estét Farkasházi Zivatarral!, stb)
Nem pályázott valamelyikük tévéelnöknek? Nincs véletlenül Önök között egy álnevet viselő Planettka? He?
Közkedvelt médiaszemélyiség, arcredői mélyéből a fény lassabban hatol el a kamerába, mint a felületéről, ezért terjedt el szakmai körökben a Baló "Relatív" György elnevezés.
Vigyázzon, Chicken! Beperelem becsületsértésért. Még hogy én puhány! Ezen a fórumon senki sem puhányozhat! Ha a Big Brotherben valaki lepuhányoz, azt is beperelem.
Maga akkor csinál 150 felülést, amikor én befonatom a hajam... Egyébként pedig kispolgári csökevény a Plusssssz tablettát vízzel fogyasztani. Szimpla nyalogatásról volt szó, kérem, vésse észbe.
Mellesleg Norwood barátunk nyilván járatos a vililó-mitológiában, hiszen a vízió teljes harci díszben pattant ki a vizilók főistenének fejéből, mint ez közismert.
Na ne mondja már, hogy a viziló rovar, aki délben bebábozódik és látomásai vannak.
Ez legalább annyira abszurd, mint amikor Ketchiizé barátunk álldogál elképedve a TV előtt, miközben egy fogmosópohárból plussssssssz pezsgőtablettát iszik (1 deci vízhez 17 tabletta), mivel Baló Györgyöt véletlenül beszavazták egy reality sóba.
Egyszer majdnem elütöttem egy vizilovat Révfülöp és Kővágóörs-Pálköve között. Mentem vagy 100-al, nem is figyeltem oda különösebben és ráadásul tök sötét is volt. Csak éppen a viziló nem volt ott. De ha ott lett volna biztos elütöttem volna.
Ön eltér a tárgytól.
A kérdés nem egészen így merül föl.
Most dönteni kell:
zselézett puli, vagy vazelinezett komondor?
Őszintén szólva, én szívem szerint az első kombinációból a zselét, a másodikból a komondort hagynám ki.
Kíváncsian várom a véleményüket.