Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

nullakettes Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34058
Ez q..va jó volt... :-) :-)
Előzmény: Lütyő1 (34056)
Lütyő1 Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34057

Summa summárum, a legszebb idézetet még beszúrom, mert ilyet tényleg az ír le,akinek halvány fingja sincs a kocsikról.. 

"chippel egy életreszóló jelentős teljesítménynövekedést lehet elérni"...

Viszont innentől kezdve valóban leszarom, mit írkál...Persze ha pénzről van szó....::))

Lütyő1 Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34056

Érdekes módon, amikor találkoztunk valahogy nem volt íekkora arcod, pedig apuci is veled volt...Ha a gyári felfogatással berakott ülések neked belekókányolás, akkor marha sokat érthetsz a kocsihoz.Az eredeti üléseit meddig is tartogattam neked? Fél évig.Egy idő után leszartam mi van velük, de egyébként kutya sose ült benne.Biológiaórára is kb annyit jártál, mint jómodorra..Ilyenek ezek az újgazdag gyerekek, de ővék a jövő..Legalábbis szerintük..De legyél rá büszke, hogy több pénzed van, mint agyad..Remélem valamelyik talin találkozunk, és akkor is ekkora lesz a pofád..Mellesleg a volt biztosító azóta is küldi a csekkeket a kocsira. Ha esetleg a sok teendőd mellett nem rendezted volna a biztosítását,akkor ne lepődj meg,ha esetleg kivonják a forgalomból.

Részemről befejeztem ezt a témát.Annál is inkább, mert olyanokkal szemétkedsz, akik akár kilóra is megvennének(neveket nem írok),csak nem hirdetik, hogy milyen gazdagok..Ez a különbség az újgazdagok, és azok között, akik meg is dolgoztak érte amilyük van..

Előzmény: lacika87 (33947)
bombolo Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34055

Köszi.

Bankár vagy?

Előzmény: lacika87 (33926)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34054

nem tibi, én citroenen edződtem.

aczélosra.

azért ven most angol autóm.

:))))

Előzmény: Sabc (34052)
borgasz Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34053
publik:)
Előzmény: Miki 24V (34051)
Sabc Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34052
jakérem, aki a danikásban edződött.. :)))
Előzmény: Törölt nick (34042)
Miki 24V Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34051

Esetleg,ha lesz egy cápa,vagy E34 tali ,meg ha valamelyiken ott leszel,az is jó,de mindjárt küldök mailt,ha publik a címed.

Előzmény: borgasz (34050)
borgasz Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34050
legyen:) mikor és hogyan?
Előzmény: Miki 24V (34049)
Miki 24V Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34049
huha huha :) Érdekelne :)
Előzmény: borgasz (34047)
Siku E28 Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34048

Lacika!

Lefogadom egyke is vagy ráadásul, (apuci anyuci kisfia) aki jól el van engedve.

Csak is így tudlak elképzelni 10 évesként  és még most se sikrült kinőnöd ebből a viselkedésből .  

http://www.youtube.com/watch?v=F9pgOmlHE2k

Előzmény: bmw.viktor (34039)
borgasz Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34047
Azt hiszem pont ilyen
Előzmény: Miki 24V (34046)
Miki 24V Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34046

Van pikcsör arról a bőrkormányról? :)

Előzmény: borgasz (34044)
FoXmULDeR Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34045
Látod, hogy van aki élvezi, a többiek meg jól szórakoznak...
Előzmény: nullakettes (34043)
borgasz Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34044

Jut eszembe, pakoltam a hétvégén a pincében és találtam néhány megmaradt E28 és E24 alkatrészt.

Pl, a hagyományos négyágú bőrkormány, E24-be két hátsó sötétkék bőr fejtámla, E24 hűtőmaszkok, egy csomó relé, kapcsoló.

Esetleg valakinek szüksége van valamire?

nullakettes Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34043

A múltkor többen úgymond rám vagy ránk szóltatok, hogy hagyjuk már abba a stasis témát, mert unalmas...bár szerintem az egy kicsit nagyobb horderejű dolog volt, mint 3 oldalon keresztül vitatkozni egy paraszt tapló csíra hülyegyerekkel, akinek semmi de semmi fogalma nincs a BMW márkáról, de inkább magáról az autó szó fogalmáról sem... Gondolom nem kerülne nagy erőfeszítésbe, ha nem válaszolna többet senki sem neki, és akkor végre eltünne innen a jó büdös picsába... mert ez már tényleg unalmas...

Törölt nick Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34042

hazudsz hülyegyerek.

anyádnak nincsen chipes 1,6 hdi c3asa.

ugyanis olyant soha nem gyártottak.

chip nélkülit se.

Előzmény: lacika87 (34009)
borgasz Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34041

Már megint hülyeséget írtál és rózsaszín köd burkolja az agyadat...

2-3 év múlva amikor szándékod szerint vennéd az E39-edet kiváncsi vagyok hol fogsz találni 100e km-t futott eladó darabot az általad vázolt paraméterekkel. Ilyenből már most sincs tele a piac nemhogy évek múlva...

Igen valóban 3 millió egy fullos 540i mint ahogy azt a linken is látod...

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1519781&command=ugras&screenwidth=1280

Igen, rendreutasítja? Hol? A sorompónál?

Menj vissza a játszószobádba legozni...

Előzmény: lacika87 (34011)
gergelytds Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34040

Miki 24V

Nagyon köszönöm, hogy meg akarsz védeni, de előbb kell felkelnie a kisgyereknek ahhoz, hogy engem megsértsen! És biztosíthatlak róla, hogy nagyon jól szórakozom! :)))

Előzmény: Miki 24V (34021)
bmw.viktor Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34039

AZ A BAJ KISGYEREK, HOGY FOGALMAD SINCS AZ ÉLETRŐL!!!

Akik ismernek azok tudják, hogy ha kedvem van elmegyek és megveszlek , téged is meg apádat is, kilóra, de lehet hogy dekára!

De ha egyszer, a gyerekem száját ilyen szövegek hagynák el, akorr előszőr olyat vernék a szájára, hogy az összes foga kivül találná magát, aztán tűvel, cérnával varnám össze a száját nehogy még egyszer ilyeneket tudjon mondani!!!

Ha jobban megnézzük akkor ez nem is a te hibád!

Üzenem apukádnak, szégyelje magát, hogy ilyennek nevelt, bár lehet nem is tud róla! Bár tudnám az E-mail címét, szivesen szivesen elküldeném neki a hozzá szólásaidat, hátha mégis egy rendes ember és veled van a probléma, miután elolvasta olyat verne a fejedbe, hogy a fal adná a másikat! Ezzel gondolom ki lehetne deríteni kivel van a probléma veled, vagy vele! szívesen olvasnám a véleményét, de a tiedre már nem vagyok kiváncsi.

Remélem nem bomlasztod tovább, ezt a fantasztikus, segítőkész kis csapatot!

Előzmény: lacika87 (33945)
bogeturbo Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34038

A nagy kipu, a kszenon és a ....felni elsőre csak szimplán nem tetszett, de ez ügye izlés dolga. A többieket csitítottam, hogy ne essünk már neki egy új tagnak.

Látom kár volt.

Őszintén szólva nem is értem miért kellett a Lütyő kocsija?

Mi lenne itt, ha Valaki is itt lenne?:))))

Tarantino leckét vehetne:)

AttiM3 Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34037
úgy voltam vele, hogy nem szólok ble, de már készvagyok tőled teljesen. :DDDDD

miért van az, hogy a végén mindennek az ára kerül előtérbe?
és miért írkálod már az első hozzászólásodban, hogy milyen mercitek meg e60-otok van?

meg elolvastam a 7er topicba írt hozzászólásaid.
valamit nem értek...
2007.03.18 01:51:26:
"Édesapámnak lassan 15 éve zsinórba csak BMW-je,van,fél éve egy 535 Alpina D5 ('2005)"
elvileg egyetemre jársz... a mondatod helyesen: Édesapámnak lassan 15 éve zsinórbaN csak BMW-je van, fél éve egy 535 Alpina D5 ('05 vagy 2005)
amúgy meg össze-vissza beszélsz...
most akkor csak rátöltötték vagy tényleg alpina? mutass már egy képet a plakettról. vagy csak jól hangzik, ha így írod le? :D
mi az, hogy nem újonnan vettétek meg. ez így nem gáz a ti szinteteken? vagy gondolom kintről jött és akkor a rendszám úgyis új rajta, egy évesen meg még újnak is néz ki. :)))
aztán miután már ezt mindenki tudta, rátértél a hetesre, hisz ez a 7er topic... :D
egy részt emelnék ki:
"Egyedül a bőrülése nem a legszebb a kicsikének,de az állítólag akkor is kirepedezik,ha nem használják...főleg így 24 év után! :D"
egész gyorsan gyári lett az a "belekókányolt" belső. :DDD
lacika87 Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34036
"Most télleg nem azért, de egy 530d-t az 535i cápámmal is megfogtam, az E34 540i-vel meg csak könnyed ujjgyakorlat."

Mivel az e39-ek nagy részében már minimum 300.000 van,és nem mindegyik úgy van szervizelve,ahogy kéne,így előfordulhat... Plusz szinte mindegyik automata,nagy százalékuk már picit ellustult váltóval! Nem tudom...Egy kevés kilométeres,jó váltójú,192 lovas 530d-vel szemben már nem biztos,hogy sok esélye lenne az 535/540 i-nek,de lehet,hogy mégis!

"De biztos jó autó annak, aki arra vágyik, csak engem a dízelpóva nem érintett meg."

Áh,Nekem benzines lehetetlen dolog lenne,mivel a dízel jobban megfogott valamiért,plusz 70%-ban városban mozgok,így összesen éves szinten 40-50.000-et,szóval a fogyasztás sem az utolsó szempont! Nem nagy a lábam,42-es,de annál nehezebb,így fogyasztásilag bármilyen autóból érdekes dolgokat tudok kihozni normál,városi használat mellett! :-D

"Egyébként még mindig nem igazán értelek. Nem baj, ha olyanra alakítod a cápát, amilyenre neked tetszik, de ha ezt bemutatod a "nagyközönségnek", akkor vállald fel a negatív kritikát is! Nomeg az mostanra az egész átfordult abba az irányba, hogy te ismételgeted, hogy neked és a szüleidnek milyen marha sok pénzetek van, és hogy minden cuccotok milyen drága volt. Ez tök jó, csak senki nem kíváncsi rá, és a fórum nem is erről szól. Hidd el, nem te vagy az egyetlen gazdag ember -illetve gazdag ember fia- a fórumon, talán olyan is van, akinek még nálatok is sokkal több pénze van, de nem mondogatja, mert minek? Ez a fórum nem erről szól. Ez az autók szeretetéről szól, az életérzésről, és a közösségről, mert az évek alatt már kialakult egy kisebb társaság, akik személyesen is jól ismerik egymást."

Fel is vállalom,de miután a negatív kritikákat próbáltam tök kultúráltan kimagyarázni,csak durvább reakciókat kaptam,nem 1-szer,nem 2-szer! Átfordult valóban,mert a sok arrogáns támadás kissé felverte az agyam,hogy mit kell támadni a semmiért,miért kell agresszívan,sokszor bunkó módon reagálni... Mással nem igazán tudtam visszavágni,olyan felzaklatott állapotban! Ha tök nyugodtan,viszonylag baráti hangnemben kaptam volna a kritikákat,lehet fél év múlva se tudtátok volna meg,hogy havonta kb mennyit keresek,stb... Persze,hogy nem erről szól ez a fórum... A sok pátyolgatástól,stb.-től Én is átérzem a 735 lelki világát! Ott kezdtem,hogy amikor elhoztuk 4 napig takarítottam,az utolsó csavarig (kárpittisztítás /csomagtartóban is/,műszerfalápolás,bőr áttakarítása,bőrápolózása,műszerfalsúrolás,leápolószerezés,külső mosás,polír.........)! :D

"Ha az ember újként bekerül egy ilyen helyre, és valami különlegeset, az itt megszokottól eltérőt mutat fel, akkor előfordul, hogy leveszik róla a keresztvizet, és kap egy kis osztást. Ahogy olvashattad, Miki 24V is megkapta, többek között tőlem is, aztán ma már együtt dolgozunk. A stílus? hát az néha egy kicsit nyers, vannak itt néhányan -köztük jómagam is, aki kb egy drótkefe szociális érzékenységével rendelkezem :)- akiknek nem túlzottan cizellált a lelkivilága, szóval a stílus az ehhez mérten nyers lesz kicsit. Viszont ha ezekre nem egyből visszatámadsz, és a kiváltságos helyzeteddel dicsekedsz, hogy a téged megsértőket a "földbe döngöld" akkor adhadsz esélyt arra, hogy megismernek és bekerülsz a közösségbe. Ha személyesen is ismernek, akkor már az emberek sokkal elnézőbbek lesznek, és jobban tolerálják azt, hogy te más szempontok és más ízlés alapján építed az autódat, mint ők."

Igazad van végülis,lehettem volna türelmesebb is,de sajnos gyárilag kissé robbanékony vagyok,főleg így karácsony táján,mikor azt sem tudom hol áll a fejem

"Egyébként meg sztem nem szerencsés ismeretlenül véleményt mondani emberekről, még akkor sem, ha ez csak egy virtuális helyszín."

"Pl. biztos lehetsz benne, hogy Miki 24V nálad, de még sokaknál is többet tud a BMW-kről, akár a régiekről, akár az újakról "amikhez pénz kell', mivelhogy egy BMW szervízt működtetünk közösen, és elhiheted, láttunk már egyet-smást."

Én azt nem mondtam,hogy okosabb vagyok nála,hiszen engem más nem érdekel,csak a 735i e23,520d,525d,525tds,530d e39,520-535d e60,725 tds,730d!

''Ebből következően bátorkodom megjegyezni, hogy szerénységemnek is van egy csekélyke rálátása a témára. Szóval azért ne gondold, hogy olyan sok újat tudsz mondani pl. Alpina témában. ;) Persze jó pap is holtig tanul, mi is folyamatosan képezzük magunkat, hogy naprakészek lehessünk, de azért kiigazodunk a kék-fehér emblémák világában. :)"

A kék fehér emblémánál nincs szebb a világon!

"Végszóként azt mondhatom, amit már az előbb is írtam, ha egy kicsit nagyobb "alázattal" (szándékosan idézőjelben írtam az alázatot) viseltetnél a fórumtagok felé, akik náladnál sokkal régebb óta itt koptatják a billentyűket, és nem utolsó sorban az autó felé, akkor talán idővel befogadnának a közösségbe, és sokkal jobban tiszteletben tartanák, az övékétől esetleg eltérő ízlésedet BMW témában."

Jó...renbden,megfogadom jótanácsod! De nem nagyobb alázatra van szükségem...Inkább valami tabira,amit minden reggel beveszek,és segít,hogy csak akkor pattanjak el,ha kb 10-szer ugyanazzal baszogatnak,vagy hasonló! Na mondjuk a baszogatós hsz.-ok száma már bőven átlépte a 10-et az első pár óra után,tehát itt már az a tabletta sem hatott volna! :D

Részemről többet nem tudok a témához tenni, de remélem a többi tiszelt fórumtárs is abbahagyja a szurkálódást, mert mindaddig a vita menni fog. Olyan ez, mint egy gumicsont. Ameddig rágjátok, addig csipog.

Jó éjt mindenkinek részemről is!
Előzmény: Sabc (34034)
AttiM3 Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34035
Miki,
csak nem a tiéd lett végül az az M5? :)
meg hallottam az Alpináról is. ha tudtam volna róla előbb... :))))))))
Előzmény: Miki 24V (33983)
Sabc Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34034

Most télleg nem azért, de egy 530d-t az 535i cápámmal is megfogtam, az E34 540i-vel meg csak könnyed ujjgyakorlat.

De biztos jó autó annak, aki arra vágyik, csak engem a dízelpóva nem érintett meg.

Egyébként még mindig nem igazán értelek. Nem baj, ha olyanra alakítod a cápát, amilyenre neked tetszik, de ha ezt bemutatod a "nagyközönségnek", akkor vállald fel a negatív kritikát is! Nomeg az mostanra az egész átfordult abba az irányba, hogy te ismételgeted, hogy neked és a szüleidnek milyen marha sok pénzetek van, és hogy minden cuccotok milyen drága volt. Ez tök jó, csak senki nem kíváncsi rá, és a fórum nem is erről szól. Hidd el, nem te vagy az egyetlen gazdag ember -illetve gazdag ember fia- a fórumon, talán olyan is van, akinek még nálatok is sokkal több pénze van, de nem mondogatja, mert minek? Ez a fórum nem erről szól. Ez az autók szeretetéről szól, az életérzésről, és a közösségről, mert az évek alatt már kialakult egy kisebb társaság, akik személyesen is jól ismerik egymást.

Ha az ember újként bekerül egy ilyen helyre, és valami különlegeset, az itt megszokottól eltérőt mutat fel, akkor előfordul, hogy leveszik róla a keresztvizet, és kap egy kis osztást. Ahogy olvashattad, Miki 24V is megkapta, többek között tőlem is, aztán ma már együtt dolgozunk. A stílus? hát az néha egy kicsit nyers, vannak itt néhányan -köztük jómagam is, aki kb egy drótkefe szociális érzékenységével rendelkezem :)- akiknek nem túlzottan cizellált a lelkivilága, szóval a stílus az ehhez mérten nyers lesz kicsit. Viszont ha ezekre nem egyből visszatámadsz, és a kiváltságos helyzeteddel dicsekedsz, hogy a téged megsértőket a "földbe döngöld" akkor adhadsz esélyt arra, hogy megismernek és bekerülsz a közösségbe. Ha személyesen is ismernek, akkor már az emberek sokkal elnézőbbek lesznek, és jobban tolerálják azt, hogy te más szempontok és más ízlés alapján építed az autódat, mint ők.

Egyébként meg sztem nem szerencsés ismeretlenül véleményt mondani emberekről, még akkor sem, ha ez csak egy virtuális helyszín.

Pl. biztos lehetsz benne, hogy Miki 24V nálad, de még sokaknál is többet tud a BMW-kről, akár a régiekről, akár az újakról "amikhez pénz kell', mivelhogy egy BMW szervízt működtetünk közösen, és elhiheted, láttunk már egyet-smást.

Ebből következően bátorkodom megjegyezni, hogy szerénységemnek is van egy csekélyke rálátása a témára. Szóval azért ne gondold, hogy olyan sok újat tudsz mondani pl. Alpina témában. ;) Persze jó pap is holtig tanul, mi is folyamatosan képezzük magunkat, hogy naprakészek lehessünk, de azért kiigazodunk a kék-fehér emblémák világában. :)

Végszóként azt mondhatom, amit már az előbb is írtam, ha egy kicsit nagyobb "alázattal" (szándékosan idézőjelben írtam az alázatot) viseltetnél a fórumtagok felé, akik náladnál sokkal régebb óta itt koptatják a billentyűket, és nem utolsó sorban az autó felé, akkor talán idővel befogadnának a közösségbe, és sokkal jobban tiszteletben tartanák, az övékétől esetleg eltérő ízlésedet BMW témában.

Részemről többet nem tudok a témához tenni, de remélem a többi tiszelt fórumtárs is abbahagyja a szurkálódást, mert mindaddig a vita menni fog. Olyan ez, mint egy gumicsont. Ameddig rágjátok, addig csipog.

Jóéjszakát!

Sabc Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34033

Nagy köcsög lehetett...

:))

Előzmény: Miki 24V (34027)
lacika87 Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34032
Ja,lépek Én is... Már heroltom van ettől a karácsonyi kapálózástól! Mindegy...legalább dolgozni nem kell,meg reggel egyik haverral 1 kávé+sörrel indítunk,délu. megbeszéltük még! :DD
Előzmény: Miki 24V (34029)
lacika87 Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34031
Szívesen hallgatom majd,de inkább majd Te mondjad neki,hogy meséljen róla... Az Én hsz.-eim után nem biztos,hogy Nekem fog mesedélutánt tartani! :-D Amúgy tényleg kurva jó érzés,mikor a cápával letolok a halálba egy agyonra felspojlerezett 206-ost,vagy akár egy sokkal magasabb kategóriájú autót! Téli pihenő előtt bekóstolt egy olyan Yaris,amit a matrica,meg a hasonló "gyönörű" tunning elemek tartottak össze... Hát sejtheted mi lett a vége! Adtam neki kb 100 méter előnyt,aztán ahogy elindultam,már a tükörben volt szinte egyből! :D
Előzmény: Miki 24V (34028)
lacika87 Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34030
Valamit valamiért! Ha Te normálisan viselkedsz velem,akk Én miért ne viselkedjek hasonlóképp Veled? Durván NEM úgy jöttem ide,hogy basszátok meg,ti ratyik vagytok mind,vagy valami hasonló... De valami hasonló alakult ki a kb. 50 durván baszogatós hsz.-nak köszönhetően! Remélem legalább Te elhiszed ezekután,hogy nem vagyok alapból egy arcos paraszt! Ha ez számodra tükröz valamit,elmondom,hogy minden nap megfordul a fejemben többször,ahogy ülök a Merciben,hogy csak egyszer legyen meg az e39,1 hétig ki sem fogok belőle szállni,még a menetszéltől is óvni fogom! Ha egy elkényeztetett apuci kedvence lennélk,már rég itt állna az udvarban,hasonlóképp,mint 1-2 ismerősömnek,akikre amúgy Én is rossz szemmel nézek! Na nekik tényleg nincsenek őszinte barátaik,és soha nem fogják átélni azt at érzést,mint amikor Én beleülök a saját e39-embe,amiben apámnak 1 kurva forintja nem lesz benne!
Előzmény: Miki 24V (34027)
Miki 24V Creative Commons License 2007.12.20 0 0 34029

De mostmár húzok aludni,sok dolog vár rám holnap/vagyis ma :)

Jó éjt mindenkinek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!