Ez a topic gyűjtőhelye mindazoknak, akik gyermeket szeretnének.
Mielőtt hozzászólsz, olvass vissza pár oldalt!
A topikban vezetett tábláról a leírást megtalálod ebben a hozzászólásban: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=67769219&t=9026561
most nézztem a felkészülős táblát, szépen hízik, remélem hamarosan a zöldsáv sok-sok emberrel bővül -látjátok tényleg zöldhullámot indítottam, most tessék rá felkapaszkodni!!!
Allia: a topic leírásba nem lehetne beleírni a tábla linkjét?
A siker listaba nem irattad be, hogy Zsigmond melyik honapba szuletett a tavaly, es a masik testverke sincs oda beirva... szerintem szolj Allianak ( ha gondolod)- csak megneztem az elobb, mert kivancsi voltam, hogy mikor szultel es, hogy mennyi ido telt es a szules es elso menstruacio kozt...
a tankonyvi 28 napok szinte sohasem jonnek be, amikor a legjobban varnad... de ki tudja? :)
egyszerűnek tűnik, de mégse sikerült gyógyszertár vagy dm vagy bármi közelébe kerülnöm a két gyerekkel... mindenesetre meg nem jött...
az is igaz, hogy a múltkori volt az első menstruációm a szülés óta, és nem is volt olyan hosszú, se olyan mértékű, mint amilyen szokott lenni, szóval talán a tankönyvi 28 napot se kell most "nála" komolyan venni...
óóóó köszi:) vennem kellene akkor egy tesztet? :) úgy elszaladt a hónap, és nem hiszem, hogy bármi lenne, a 20. nap környékén voltak először ebben a hónapban akciók...
bezzeg ovulációs tesztem van vagy 50, de terhességi nuku:)))
bocsi nem tudok gyakaran jönni/olvasni, de örülök, hogy jó hirekre nézek be
Tigrincs: gratula a 3-askához! jöhetsz az 2012-esbe is :) -- mondjuk azt már nem nagyon tudom követni
Ulrike: gratula a kétcsikoshoz, ha nincs gond a 7. hét előtt nem érdemes menni, kiskönyvet/igazolást arról hogy terhes vagy csak szivhangra adnak. De ha kivancsi vagy es nem gond, hogy ketszer kell menned akkor kerhetsz mar hamarabbra is idopontot.
cipekedés: csak óvatosan, főleg most az elején, de pár szatyor cipelésétől nem kell félni (nekem van egy 11 kilósom akit naponta többször kell felvennem/ mármint nem szatyrom, gyerekem)
Victorie: ti hogy álltok? munkahelyen őrültek háza van, de összehozhatnánk majd egy ebédet, mondjuk két hét múlva mert akkor már túl leszek a genetikai UH-n és tudok mutatni képeket (ilyenek előtt mindig izgulok, hogy minden OK legyen)
rólunk: tegnap töltöttem a 12-t, eddig minden ok -- szokásos nyilalások, húzódások hirtelen felállásnál, fordulásnál megmaradtak, másnak is van ilyen, ez normális??? csak azért kérdezem, mert az elsőnél ezért kellett itthon maradnom veszélyeztetetként, csak akkor jóval durvább volt ; és most parázok, hogy megint itthon kell majd maradnom
Egy hét múlva pénteken megyek kombinált tesztre, vérvétel meg UH, tarkóredő mérés meg ilyenek, picit izgulok, de nagyon remélem minden rendben lesz, majd jelentkzem ha van eredmény
Köszi a gratulákat! :-) Egyelőre még úgy kezelem magam, mint "nemterhes", remélem, azért ha dokihoz kerülök, bebizonyosodik az ellenkezője. :-) (Nem lenne jó, ha megint elhalna a terhességem...)
Vasbab: A május nagyon szuper hónap (én is akkor születtem :-), drukkolok, hogy az legyen a nyerő nálatok is!
Nemlajos: Remélem, nem kell sok tesztet elfogyasztanod a siker érdekében. :-)
Halk gratula! Mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen! Azt hiszem, egy normális terhesség esetében nem nagyon okozhat gondot egy-két szatyor (hiszen sok anyuka ilyenkor a másik csemetéjét cipeli, és nincs is más választása)... persze most már fő az óvatosság.
Nekem volt egy augusztus 10-ei időpontom eredetileg rákszűrésre. Gondolkoztam az elején, hogy eltolom, mert 6+0-nál még elég bizonytalan, hogy látnak-e egyáltalán embriót, a doki is mondta, hogy simán lehet, hogy most még csak petezsákot, vagy petezsákot és szikhólyagot fogunk látni. De végül úgy döntöttem, hogy elmegyek, részben a pecsétlő vérzés miatt (ugyan csak egyszer volt), részben pedig,, hogy lássák, hogy méhen belül van.
Ha nem lett volna időpontom, akkor a 7. hét előttre nem kérek.
Épp akartam kérdezni, mikor mész dokihoz. De jó, hogy már szívhang is van!!! :-))
Én filózok, hogy várjam-e ki a 6-7 hetet vagy menjek esetleg hamarabb, bár ha nem fejlődik, azzal úgysem tud mit csinálni az orvos, ugye? Akkor meg minek túráztassam magam.
Halk gratula, és drukk, hogy minden rendben legyen. ++++++++++
Be szoktam nézni, és drukkolok mindenkinek, de elég kevés időm van mostanában netezni :(
Nemlajos hajrá, én remélem, hogy még be fogsz férni a 2012 első félévesbe :)) Meg természetesen mindenki más is :)
Én voltam múlt héten dokinál, pont 6 hetesen, és már volt szívhang is, 4mm-es volt 3-aska, napra pontosan akkorának mérte a gép, amekkorának lennie kell :)
Sziasztok! Jelentem, megcsináltam az első kétcsíkos tesztet.
Most megy a para, mert segítettem egy öreg néninek a húzós kocsiját feltenni a buszra, miközben nálam is megpakolt szatyrok voltak (a hátam mögött meg két huszonéves pasi tátotta a száját), és benyilallt a méhem, azóta is érzem. De csak nem lesz belőle gond...
Allia: Zöldülni mindenesetre majd csak biztos infók után szeretnék. :-)
Köszi az érdeklődést! Szombaton már ellőttem egy tetszet, természetesen negatív volt (és valószínűleg korai). Most úgy tervezem - kérdés, hogy kibírom-e, - hogy hétvégén tesztelek újra, ha addig nem jön meg. Ma reggel mondjuk volt/van egy kis rózsaszín pecsételésem, de mivel este nem tétlenkedtünk, akár attól is lehet. Legutóbb is pecsételtem egy picit, aztán elmúlt. A melleim mindenesetre fájnak, de én már csak akkor hiszek a jelekben, ha a kezemben lesz a gyerek. :-)))
Katus! Mennek a drukkok!!!! Meg persze a többi akciózónak is!