Ezzel is csak azt bizonyítod, mekkora kretén vagy lokál 74-gyel együtt, hisz Cseng most lökött egy 147-et a 3. frémban!
Az ilyen nyomorultaknak, mint ti, csak Runny Ó a sznúker, akinek egyébként köszönet, hogy tegnap kiesett, hisz a kínai így tudott ma egy maximumot lökni!
O'Sullivan teljesen szétesett, nem véletlenül volt ideges, amikor 7-4-je lehetett volna, ha a feketéről való bontás után bal középre nem esik le piros.
Most igen, de szerintem 10-20 évvel ezelőtt normális testalkata volt, s már akkor se kellett neki hordania, egyedüliként a mezőnyben!
Egyébként bucira van tetoválva, de arra nem allergiás.)))
Amúgy nem értem, hogy miért nem ment el inkább dartsozni, ott pont olyan nyitott nyakú pólókban dobálgathatna, amilyen ingeket hordhat a sznúkerhez.
Ez így olyan, mintha valaki katona lenne, csak épp egyenruhát, gyakorlót vagy bakancsot nem akarna felvenni!
Én kipenderítettem volna a mezőnyből már akkor, amikor ezzel a kamu baromsággal előállt, sokat nem vesztett volna vele senki, attól függetlenül, hogy a mindenkori mezőny felső 1/3-ába tartozik a játéktudása alapján.
Ronnie kivételesen megnyert egy negyeddöntőt, ez hogy lehet? Mostanában ott 0-ra szokták verni, csodálkoztam is, hogy a múltkori versenyen legalább szépíteni tudott az agyonverésekor. :)
A 22-es vb óta nem volt a négy között pontszerzőn, most itt a nagy esély a 40.-ik tornagyőzelemre.
Gratulálok Jordán Braun 1/2 döntőbe jutásához a nyakkendő fób MekkGájver ellenében, aki szerintem csak azért kamuzta ezt ki, hogy ne kelljen nyakkendőre költeni! Igazi skót mentalitás.
Trump álmában legyőzi Wakelint. Még ha Trump alvajáró, akkor is max 5 frame-et fog fogni Wakelin. Érdemes körbenézni egyéb esti programok miatt, ez a döntő egy unalmas hótszar lesz.