Bocs,tényleg figyelmesen olvasok:)
Megkérdezem a színpadmestert,hátha valaki leadta.
Hidd el,ha egyáltalán tudomást szereztünk volna arról,hogy elhagytad,"tettünk volna valamit",mint ahogy be is mondtuk,a többi dolgot.
A snoopy valóban a Goofy átköltése,nem tudom miért lett átköltve.A Pityesz meg a Sub-E találta ki,én meg nem akartam letörni a kreatívitásukat,úgyhogy most így játszuk,de lehet,hogy legközelebb másképp.A következ koncerten pld. a Bullet-et is játszuk,kicsit átírva,de nem annyira drasztikusan mint a Goofy-t.
Serial:
Kösz a "megvédést",azért sajnálom,hogy nem érezted jól magad.Majd legközelebb...:)
Mark:
Mi újság?
Csöröghetnél már!
Egyébként azért,hál' Istennek az új számokra is ugyanúgy ment az örjöngés.
Üdv,
általában az új számokkal max. az lehet a baj, hogy frissek még, vagyis ismeretlenek, az ilyenekre pedig nehezebben indul be az ember, inkább figyel, hogy milyenek is az új témák... :)
Milyen figyelmesen olvasol ..
Én végülis csak az órámat hagytam el, igaz nem egy mobil, de azért ha valaki legalább tett volna valamit!
És lenne egy kérdésem: nem tudom régóta fut e GOOFY c. szám Snoopy (ha jól értettem) név alatt, de ez miért lett átköltve?
Ja, én nem vesztettem el semmit csak védtelek titeket, mert Tonex említette, hogy senki nem figyelt a másikra amikor elvesztett valamit én csak azt mondtam, hogy ti bemondtátok:-)))
Nemtom, szerintem nem ilyen szokott lenni a hangzás az egész olyan zavaros volt, és az ének sem volt jól hallható. P'sze lehet, hogy ez az időjárás v. a szabadtér hibája, vagy én álltam szar helyen, de tényleg nekem rosszul szólt:-(
Remélem Sopronba más lesz...
Azért mi köszönjük annak a 8-10 000 embernek aki ott volt, és végigtombolta!!!
Óriási hangulatot csináltatok,nagyon jól éreztük magunkat.
Serial:
Sajnálom hogy elvesztettél valamit,de mi tényleg kétszer is bemondtuk,hogy egy kocsikulcsot,mobilt,meg valami lakáskulcsot
találtak.Aztán odaadtuk a színpadmesternek.
Amikor több százan pogóznak egyszerre sajnos nem mindenki figyel oda a másikra.
A hangzás olyan volt mint mindig.Kurva nagy hangeröfék,ha feljebb toltuk egyszerüen letiltott az egész szar.Még így is panaszkodtak,hogy mi voltunk a leghangosabbak és hogy hozzánk mindíg dupla annyi biztonsági kell.Ilyen egy koncert.
Meglett végül is amit elvesztettél?
jójó:-)
Nemtudom mi volt ez, egyébként, de eddig még sosem volt ilyen gázos egyik koncert se asszem...
Lehet, hogy bennem van a hiba, de én tényleg unatkoztam már...
Nemtom, hogy ez a rossz hangzásnak, vagy az új számoknak köszönhető, de tény. Sorry...Ez nem fikázás, kritika volt. Azért még megnézzük legközelebb is, hátha a sportsziget volt a ludas
:-)))
A koncertről alkotott véleményeddel egyetértek, viszont a zenekar igen is szólt, mert találtak valami kulcsot meg mobilt vagy mit, pityesz bemondta két szám között.Amúgy tényleg gáz volt, én is csalódtam:-(
A koncert rossz volt, a hangzás sztem rossz volt, az új számok annyira nem fogtak meg, és ezúton is köszönöm minden kedves embernek, a segítőkészségét.. Mindenki magasról szart arra, ha valaki elhagyott valamit! A koncerten lévők is csak löktek ide-oda, mikor keresgéltem.. Állitólag még a zenekarnak is szóltak, hogy mondják be, hogy nem talált e valaki ezt-azt, igazából nem tudom, hogy eljutott e hozzájuk, de azt láttam, hogy senki nem fogalalkozott a dologgal! Az egész kiábrándító volt! Erről ennyit!
Ami még talán jó volt, hogy aznap volt LBB szülinapja, de erről csak ő tud nyilatkozni! Igy utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT! :-)
A hangzas lehetett volna jobb is ,na jo telleg ingyen volt.
Szar volt, hogy az atlag eletkor nehezen erte el a 17-18at.
Sok kis hulye eljott tokmindegy,hogy mire pogozni,de nem baj mert ket agressziv baratom a mi kornyekunket ,,megtisztogatta" toluk.:)
Egyebkent nem volt rossz,de sok volt az ismeretlen szam.
Ja igen album telen,mert mar ugyis megszoktuk,azt mondtak.
Volt valaki topictalin?Mert en igen.:)
De hogy Béci minden koncertet végig mosolyog :) Amúgy nagyon jók az új számok, de nagyon elszomorító,hogy csak télen jön az új album..ha jön egyáltalán.
For example: A színpaddal szemben van (úgy 15 m-re)egy amolyan "vezérlő pult szerű"-ség ( bocs, de tényleg nem vagyok jártas annak használati céljában). Estelg az előtt,a koncert után? Két koncert között csak nincs ott tömeg...ma sem volt.Nos?
Ok, és majd a nyakamba akasztok egy hatalmas rikító rózsaszín táblát index.hu/FreshFabrik felirattal,és ha még kifér ráírom pár tulajdonságomat :) Tisztára,mint egy nyelviskola első óráján... Ám, én most értem haza Rémemberről,és a színpadnál nincs olyan, hogy "színpad mellett", mert csak szemből lehet megközelíteni...Amúgy komolyra fordítva a szót, valami pontosabb helymeghatározás kéne..meg talán úgy érné meg igazán, ha a "java" ott lenne,nem csak egy olyan jelentéktelen szereplő,mint személyem.Majd lesz valahogy.......
Ok.
Valahol a szinpad mellett,mondjuk szembol nezve baloldalt a tomeg mogott.
Bar igy ugysem lesz belole semmi,de majd meglatjuk meg legalabb megprobaltuk....:)