ja ,és szerintetek mi a külömbség a trainer manual és a worshop manual között?? ugyanis itt mindkettő letölthető mazda 6 -hoz pl. ,de szinte ránézésre ugyanaz van benne--?
Próba: Mazda2 1,3 TE és 1,5 GT - 2007 Mazdákkal Orgiában Az Orgia mellett kijelölt tesztútvonalon próbáltuk ki a (ide a blogel?zetes linkje) Ferrarik, Lambók és Aston Martinok társaságában elszállásolt Mazda2-t.
Régen jártam errefelé, kisebb problémáim voltak mostanában, ezért már vagy 2-3 hete nem fórumoztam. És most nézem, hogy most volt a Mazdatali is a hétvégén nem is tudtam, hogy most lesz, mondjuk ha tudtam volna sem tudtam volna elmenni sajna
Azt sajnálom azért, hogy kimaradt
Amiért jöttem: szükségem lenne arra a bizonyos Mazda szoftverre, ami televan a robbantott ábrákkal (ez az EPC?). Holnap pár dologgal el szeretnék molyolni, és szükségem lenne rá. Az lenne a kérdésem, hogy van közületek valaki, aki Bp-en mozog, és el tudna nekem juttatni egy példányt belőle a mai napon? természetesen elmennék érte, és a CD árát kifizetem.
Én meg Csopakon lakom, de közben kaptam egy címet Veszprémben, állítólag nagyon szépen és jó minőségben dolgozik. Haverom látta az autót, aminek szinte nem volt hátulja és abszolút gyári állapotra vissza tudták lakatolni (persze vettek hozzá elemeket), a fényezés meg gyönyörű lett.
Majd megmutatom neki az enyémet, megmondja, hogy mit kell vennem hozzá, aztán már csak zsé kell. :))
Én meg azokat ismertem, akik a Szabadság (Ferencz József) hídra a címereket csinálták, láttam a munkafolyamatot, nem semmi volt. Ezek a karosszériások egy kis udvarban működtek a II. ker. Fazekas utcában, ma már egy társasház van a helyén.
Sajna egyre kevesebb "öreg" van a szakik között, aki még tud táblalemezből íves sárvédőt kopogtatni. Akinek meg arany keze van, az vagy megfizethetetlen, vagy az itallal vannak gondjai.... stb.... Én is ismerek olyan srácot, aki csodákat tud művelni, mert egy olyan szakitól tanult, aki a háború alatt komplett karosszériákat gyártott szinte kézzel, de az öreg már meghalt, a srácra meg nem nagyon bíznám az életemet. :(