pláne a Disney SW-ben, főleg arra, ha esetleg férfi gyanánt óhajtana megszexelni egy nőt
erről jut eszembe az, hogy amikor a japán sith jött ki a vízből és nem volt rajta semmi, akkor a kiscsaj párszor azért oda-odanézett, ahová nem lett volna szabad
azért ezek egészen merész pillanatok voltak ebben a prűd franchise-ban
jelenleg például fordítva el sem tudjuk képzelni, mármint hogy egy meztelen (ember*) lány jöjjön ki a vízből és egy pasi stírölje a csúnyáját :)
*Chewbacca is régebben anyaszült meztelen volt :D de az Acolyte wookie-ját már felöltöztette a dizni (nincs melege?)
Én már feladtam. Meg sem próbálom értelmezni, csak elfogadtam hogy idióta baromság az egész azt jónapot.
"Jut eszembe, hogy tetszett mindenkinek a detektoros erőkereső?"
Hiába csökkentettem az elvárásomat nullára, de dizni azt is képes alulmúlni. Ezek annyira hülyék hogy már az intelligencia vesztéssel jár ha valaki ezt megnézi. Kiérdemelték a Billy Madison díjat.
Egyébként belegondoltatok abba, hogy az a Torbin, aki úgy tűnik, hogy 1. nem tudta kontrollálni az érzelmeit, 2. valószínűleg fogyatékos volt, mert 7 héten keresztül végzett egy munkát, amiről fogalma sem volt, hogy milyen célt szolgál, a brendoki események után rekordgyorsasággal lett először lovag, utána mester?
Tudjuk, hogy a brendoki események 16 évvel ezelőtt történtek, Torbin pedig 10 éve lett mester, ami azt jelenti, hogy 6 év alatt lett padawanból lovag, majd mester. Ezek után rögtön elvonult a világtól és várta, hogy végre öngyilkos lehessen. Logikus... :)
Az, értelmezhetetlenül rossz. Eddig végig úgy tudtuk, hogy a jedik kiskorúktól fogva arra edzenek, hogy uralkodni tudjanak az érzelmeiken, most pedig mindenki úgy viselkedik, mint egy hisztis kamasz.