Keresés

Részletes keresés

álommanó Creative Commons License 2000.10.11 0 0 893
Szép jó reggelt mindenkinek!

Sajnos nem tudtam ma reggel 6-ra elmenni a hajósba, ennek igen egyszerű oka volt. Elaludtam, (ami velem nagyon gyakran előfordul).
Sánta Kutya: azért járok suliba, hogy ragadjon rám már valami tudomány is a hülyeségen kívül.

Köszönöm Zakkának az italajánlatát, de úgy is azt iszom amit akarok, vagy amihez éppen kedvem van.
Egyébként a viszki sem rossz, megpedig az eredeti skót viszki, az nagyon finom.

Üdv. álommanó

zsuzsa Creative Commons License 2000.10.11 0 0 892
Én egyelőre próbálok akklimatizalodni a hideghez.
HA nem indul be hamarosan a központi fütés, állandósul rajtam a libabőr. igy nem biirok reggel uszni menni. Menni is alig birok, nemhogy uszni.

Ja : nalunk beindult az öttusa. Egyelőre KSI-be járunk.Allitolag lesz egy satortetos 25-os delpesten, ami csak a mienk lesz es ott lehet hagyni majd a cuccokat is es a szülök is uszhatnak majd. No majd meglassuk mi lesz belöle. Egyelőre huzas van. marmint satortetőhuzas a medence fölé.
Tovabba ugye anyuka is eljön hegyi futasokra. Hát igen. Ez annakidején 25 kilóval ezelőtt minden szombati rutin volt, de most inkabb csak probaltam lelkesen bólogatni hozzá. Szerencsere lovagolnom nem kell. A vivas még nem tudom hogy lesz, szerencsere nalunk a család még olimpiai érmesekkel is büszkélkedhet ezen a téren, majd kérek tanácsot a rokonoktól.De azt hiszem ehhez már mindenképp kell autó.Anélkül nem fogom tudni ennyifele kisernia lanyokat.
Dehat mindent a sportert.

Mas bajom nincs, csak azert irtam le, hatha nektek is lesz gyereketek és akkor legalabb tudjatok, milyen egyszerű dolog megszervezni a sportolását.

A hétvégén megyek a Szigetre vagy a csasziba, még nemtom hova meg mikor, de majd sokat gondolok rátok a legközelebbi szemelyes csobbanasig

udv

zsuzsa

12qper Creative Commons License 2000.10.11 0 0 891
PIZZA PROJECT

Hétfő (16-a), 19:30-20:00 körül
szokott helyen?? (Don Pepe a Csaszi mellett)

de lehetne más is már a szokott hely

qper

12qper Creative Commons License 2000.10.11 0 0 890
Topicsekes reggelt mindenkinek.

én is megjártam a vizesblokkot reggel, de szokásomhoz híven, megen a Csasziban.
Visoznt valahogy nem volt hangulatom a kinti 50-esben vacogni, ezért sátraztam a 25-ösben, azt meg ugye ghamar megunja az ember, mert sokat kell fodulgatni és elszédül jóóóóóóól

eredmény: lábáztató melegvíz :))))))
Enter: ma reggel csak 6 keresztbe :))

zakka Creative Commons License 2000.10.11 0 0 889
Szép jó reggelt, Topicsekek!

Ha már ennyien a pizzázás mellett vagytok, nekem sem lehet semmi kifogásom... de mégis van. Az időpont. Ha jövő hétre és délutánra teszitek, akkor hétfő vagy péntek legyen, hogy el tudjak menni, ok? :)
Egyébként igen sokan voltak ma a medencében, ebből a szempontból tán jobb is, hogy elmaradt a tali.

álommanó: próbáltad már a szénsavmentes ásványvizet? Hatása majdnem olyan, mint a vodkáé, de nem mutatja ki a szonda. :))

ááááááávadász: mire neveled az ifjúságot? Ha már egyszer alkoholt ajánlasz, valami minőségibbet, pl. viszkit. Ehhez mit szólsz, álommanó? :)

Zakka

zakka Creative Commons License 2000.10.11 0 0 888
SZERDAI TALI MEGJELENTJEI (persze sikeresen elkerülték egymást):

1. Zakka
2. ...

Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2000.10.10 0 0 887
Úszás + pizza kombinécióban magam is benne volnék! Na és persze biciklivel kellene menni, akkor megvan a triatlon. (Az új szabályok szerint aki jokert húz, az egy sportágat lecserélhet, és én a futás helyett a pizzát választottam. :-)) Szerda rulez! Az egy relatíve lazább nap. Péntek kizárt, akkor már utazni kell, hogy szombatra ott legyek, ahonnan vasárnap hazajövök.

Álommanó, tulképpen minek jársz oda, ha semmi örömöd nincs benne? Ha jól sejtem, e vodkát nem ott osztják. :-))))

Előzmény: áááááávadász (885)
áááááávadász Creative Commons License 2000.10.10 0 0 886
segélyjen=segéljem
Előzmény: áááááávadász (885)
áááááávadász Creative Commons License 2000.10.10 0 0 885
Saját magam úgy segélyjen, hogy ott leszek reggel hatkor, még kitalálok valamit, hogy rám ismerjetek, csak félek, hogy nem jön majd le§:-))))))

És persze Pizzázunk is, csak ne ezen a héten jóóóóóóóóóó, mert fullos vagyok.

Üdv áááááávadász

Előzmény: álommanó (884)
álommanó Creative Commons License 2000.10.10 0 0 884
Sziasztok!
hatásvadász: igen egy rohadt sz@r középiskolába járok, amit szívből gyűlölök.Egyébként én is vodkát szoktam inni.Egyetlen dolog ami jó a suliban az a net.

Mindenki beteg vagy csak éhes?
Holnap reggel 6-kor a hajósba lesz a tali. Én megyek. Hatásvadász ? Többiek? De a pizzázás jobban hangzik.Nekem az is megfelelne.

zakka Creative Commons License 2000.10.10 0 0 883
Sziasztok!

Akkor most kinek jó a holnap reggel? Nehogymá mindenki lemondja...

diké Creative Commons License 2000.10.10 0 0 882
Szép jó reggelt/napot!

Jelentem a tegnapi bátorítások hatására, köszönet minden Topicseknek :o) ma már sokkal jobban vagyok, ki is dugtam az orrom, dolgoztam egy cseppet. Nincs se láz, se gáz, kedvem virágosan jó, erőm is akad, bár a szellő elől még bújdosom.
Szóval úszni még nem, de falatozni örömmel megyek.

zsuzsa: én pezsgőzöm (azaz pezsgőtablettaként szedem) a C-vitamint. Azt nem tudom, jó-e így, de végül is mindegy, mert a múlt héten annyi gyógysz@rt és antibiotikumot kellett beszednem, hogy kell egy hónap, mire regenerálódom.

Chino-San Creative Commons License 2000.10.10 0 0 881
Én ma már írtam ide egy örömködőset, de az index megette. )c:§

((((((((((((c:§
Ez most Zsuzsájé és Medvéjé, mer oly rég láttam őket.

Együnk topicseket!!!

12qper Creative Commons License 2000.10.10 0 0 880
Zsuzsa, mEdvE, sátram, rég hallottam felőletek :)))

kerszetbe lábáztatás, asszem 7 volt nekem utoljára, hosszába nem volt meg a kettő :(((

Előzmény: mEdvE (878)
Enter Creative Commons License 2000.10.09 0 0 879
Nahát, végre valami, ami miatt érdemes volt feljönni az indexre: Zsuzsa, mEdvE! sziasztok, törzsgárdatagok! :))
Na együnk már tényleg!
mEdvE, felhagytam a keresztbe úszkálással, most hosszában úszok, oda-vissza már megy...
Előzmény: mEdvE (878)
mEdvE Creative Commons License 2000.10.09 0 0 878
apropó, Topicsekek, mikor nyomjuk megint a vízalatti oda-visszát a lábáztatóban?

Yikes :-) Helló mindenki, rég nem, stbstb. Qpert üdvözli a sátra, a többieket meg én!
Sajna mostanában a reggel teljesen esélytelen (mármint hogy én ott, meg benne, meg vizesen), viszont vmelyik este tényleg lehetne már egy piddzázást megejteni. Mondjuk ne csütörtökön, de amúgy bármelyik este. Hm? Fakultatívan persze úszni is lehet előtte, reggel is akár :-)

Lábáztató odavissza: mennyi most a szint? :-)))

medve

Előzmény: Enter (867)
zsuzsa Creative Commons License 2000.10.09 0 0 877
Lehet kapni gyógyszertárban aszkorbinsavat ( C vitamin) marmint kristalyos allapotban. Allitólag az ugy jobban felszivódik.Én legalabbis igyekszem elhinni :-)
Előzmény: diké (874)
12qper Creative Commons License 2000.10.09 0 0 876
Én meg akkor lóval küldöm: Bilyóener gyííaaa!!

tényleg gyógyul, hogy ehessünk egy topicsekeset megent, amúgy holnap reggel CsACsE /Csobbanok A Csasziban Egyet)

qper

Chino-San Creative Commons License 2000.10.09 0 0 875
Úgy döntöttem, hogy most néha van. Meg egyébként is jó lenne, ha diké gyorsan gyógyulna és lehetne egy teljeskörű topicsekelés.

Küldök bioenergiját így a neten át. Figyu meeeeegy!

Előzmény: diké (874)
diké Creative Commons License 2000.10.09 0 0 874
Hát ez igazán bátorító! A baj csak az, hogy én péntek, szombat már meggyógyultam és annak ellenére, hogy tovább kíméltem magam, mégis visszaestem :o((((((((((((

Na jó, majd olvasgatlak titeket, hátha attól jobb lesz. Csak akkor legalább néha írjatok!

Előzmény: Törölt nick (872)
áááááávadász Creative Commons License 2000.10.09 0 0 873
Max kerékpárral tudok rajthoz állni, de izginek hangzik.
Előzmény: Törölt nick (869)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.09 0 0 872
Vírusos torokgyuszi? Két hétig tart. Egy hete voltam benne.
Jobbulást!
Előzmény: diké (871)
diké Creative Commons License 2000.10.09 0 0 871
Sziasztok Topicsekek!

Sajnos szerda még nem jó nekem. Több, mint egy hete nyomom az ágyat, már amikor nem netezek vagy dógozom a gépen, és semmi jó kilátás nincs. Már elegem van, alig várom, hogy csobbanhassak. De az még várat magára. Addig is tovább irígykedem rátok.

Chino-San Creative Commons License 2000.10.09 0 0 870
Ezen a héten vasárnapi váltót tervezek. Leszel a valahányadik? (c;§
Előzmény: zakka (868)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.09 0 0 869
Sziasztok!
Látom már, hogy nekem kell összehozni a csapatot. (Álommanón kívül sacc mindenkit ismerek.) A szerdával viszont van egy kis gond: Kedden éjszaka gyorsulási verseny a Hungaroringen, a döntő éjfélkor kezdődnek, és kettőnél előbb nem jutok ágyba. Tehát a hajnali Hajós-buli legközelebb csütörtökön, vagy pénteken esedékes.
Ringre jön valaki?
zakka Creative Commons License 2000.10.09 0 0 868
Sziasztok!

álommanó: bizony voltam! Ha kíváncsi vagy, majd elmesélem az élményeimet. :)
áááááávadász: akkor kereshettünk tégedet Emesével... :)))
Chino: szombat reggel voltam, így a váltónk már megvan. :))

Zakka

Enter Creative Commons License 2000.10.09 0 0 867
Na akkor jóól ideírom, hogy ittlegyen:
a váltás megvolt, sőt uszodát is váltottunk: szombat du. 5-től fél hétig a Csasziban pancsolt az Enter család, néhány ismerőssel megtámogatva. A gyermek nár ismeri a kismedence minden csempéjét, annyit volt víz alatt :))
apropó, Topicsekek, mikor nyomjuk megint a vízalatti oda-visszát a lábáztatóban?
Előzmény: Chino-San (862)
áááááávadász Creative Commons License 2000.10.09 0 0 866
Már múltkor is kérdezni akartam, de most megteszem.
Álommanó, Te egy/a középiskola tasztatúráját koptatod(/járod)?

" Fáj a fejem a sok házitól."
Én is ezért szoktam át a vodkára §:-))))))

Ü: á...sz

Előzmény: álommanó (865)
álommanó Creative Commons License 2000.10.09 0 0 865
Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!
Már ha jónak lehet nevezni a hétfő reggelt.

Hatásvadász:még szerencse,hogy nem szólítottam meg azt az alakot, ki tudja mi lett volna belőle.
De szerdán 6-kor én ott leszek, remélem te is meg a többiek is.

zakka:Voltál az autokiállításon? Az nagyszerű, én is ki akartam menni,de ˝"sajnos" inkább a netet választottam.
Még meg kell írnom a matek házit , a franciát, és a milyen házit kell még írnom? Fáj a fejem a sok házitól. Mikor lesz már szünet?
De legalább netezhetek informatikán, elvileg a tanár nem engedi, de az kit érdekel? Gyakorlatban minden más.Nem?
Üdv. mindenkinek: álommanó

áááááávadász Creative Commons License 2000.10.09 0 0 864
Hát az a klóónom lehetett, mert szerdán sem voltam §:-((((.
Egyébként mindig talpast ugrok, és bent veszem fel a szemüveget, a többi okés.

Szerdán mindenképp ott leszek.

Üdv áááááávadász

Előzmény: álommanó (861)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!