Nahát ez jó kérdés, fogalmam sincs. Tavasszal már játszott, a kupadöntőn játszott, a múlt héten a Senica ellen még cserében sem volt. Nem tudom mi lehet vele.
sziasztok! Pál Andrissal mi a helyzet? Serdülőben évekig csapattársam volt újpesten és a multiban, követem a pályáját, mostanában még a keretben sem látom. Még sérüléséből épülget, vagy mi a helyzet?
Ahogy olvasom a reakciókat a pirosnál inkább a bíró hibázott semmitn Kálnoki. A tizenegyes kihagyása nagy hiba, mégha maga a büntetô jogtalan is volt. Amúgy rémesen szar volt ez a szlovák csapat, kicsit csibészesebb második félidôvel még emberhátrányban is nyerni kellett volna. Mindegy, a Videoton ellen a kupaelôdöntôben rosszabb helyzetben voltunk.
ez tipikusan előidényi meccs volt, borzasztó. A szolvákoktól én is többet vártam, brutáliasan gyengék volta, vagy csak magasról beleszartak a meccsbe. Majd kiderül. Kanta tizije nem volt az, nagyon bekajálta a bíró, de azért Józsikától ilyen hibát...
meglepődtem a szeniceiek gyenge játékán.Sok meccsüket láttam a szlov.ligában az elmúlt években,azt hittem simán verik az MTK-t Pesten is.Remélem Szenicén is ilyen gyengén fognak játszani,és az MTK-nak szerencséje lesz.
Na, basszus, nem figyeltem, hogy elszúrtam... Tehát:
Kár volt ezért a meccsért... (Apropó: most vihar is volt, ilyenkor miért nem megy el a villany?) A bíró is belenyúlt a kiállítással, bár az igazsághoz tartozik, hogy a 11-est a bírók többsége nem fújta volna be... Persze, más lenne a helyzet, ha Józsika belövi a 11-est...
Kár volt ezért a meccsért... (Apropó: most vihar is volt, ilyenkor miért nem megy el a villany?) A bíró is belenyúlt a kiállítjózsika belövi a 11-est...