612!!!!! szemben 998al...hüpphüppp. de AKKOR SEM RETTENTENEK EL a lógó gatyások!
mindjárt iderakok vmi búfelejtőt, bár nem szabad, de nem bírom ki....
várj egy picit...
Időcsapda!
Ja, vigasztaljuk már egy kicsit! Csak hetente látja a srácokat. Szegénykém... Segítsünk már rajta! Majd elkérem a számlaszámát és átutalom neki a fizetésem. Egy zacskó csipszet biztos tud venni belőle!
Látni se akarom... Majd inkább élőben.
Megnézted a képeket? Azért az az összekoccantós buksis nem rossz... És is szívesen összekoccantanék vele. Váú, lehet, hogy már ettől is rám jönne az org... Ilyeneket nem írunk ide.
Most hidaltam le, Libi! Láttad, kikkel jön ide az In Flames? Bár téged úgyse érdekel... De azért leírom: TO/DIE/FOR, Sentenced, Dark Tranquillity! Anyám! Ilyen nincs, csak a mesékben! A To/Die/For itt! Asszem, nem csak a fülnek lesz csoda, de a szemnek is!
én is megállás nélkül nyomom...le is fagytam miatta...annyi baj legyen. már 600 fölé kerültünk, úgyhogy már csak 395öt kell behoznom...sajnos nem minden szavazatomat fogadja el, kb minden 3dikat, úgyhogy meglehetősen lassú...
beírthatom ide a koncert setlistjét, vagy inkább látni sem akarod?
épp a Zoltan fanpage-t bújom totál szerelmesen....
Arra gondoltam, holnap bemegyek a Skálába és ha még lehet szavazni, akkor félórán keresztül egyfolytában nyomok, mert az ottani gépek százszor gyorsabbak, mint ez a vacak. Persze négyszázat akkor sem tudunk behozni. Mindenesetre rohadtul szar érzés, hogy itt lenne a lehetőség és a szemünk láttára fog elúszni. Mert ugye a metalosok hány százalékának van internete?! Ha azt mondom, 10, azt hiszem, nagyot túloztam...
Virág, igazán szép tőled, hogy így aktívkodsz, de meg kell valljam: ahogy én ezt az országot ismerem, a sok elhalt fejű ezerszám nyomkodja a public enemyt, mi meg elmehetünk zabhegyezni...
Ma Petya kollégámmal a NIN videokat nézegettük, melyek rád várnak!!!
Aktívságodért "jutalmul" ugorj át a jahúmba és nézd meg pascalle levelét. Az első kép elég szar, de a többi már nem... és elgondolkodhatsz azon, vajh miért ver minket az ég...
In Flames ügyben úgy állok, mint komisszár rex: üldözöm, mint egy állat, de még nem kaptam a fogaim közé! A Hammerben még nincs. Csak nem azt akarod mondani, hogy az MCD-ben már van??????
A holnapi találka maximum úgy megy, hogy leszállok az Aranynál és vagy ott vagy, vagy megyek tovább, mert anyám itthon fog várni. Szal egy metrót tudok várni, többet nem. De hívhatsz, melózni fogok.
A pancsertől igazán szép, hogy beköszönt, de el ne kezdjen itt nekem piros meg szivárványos bötűket írni, mert menten összeakasztom vele a bajszom! Amúgy rexesen...
Viveca, drága, holnap találkozhatnánk úgy munkaidő vége-tájban a Deákon, mer akkor hoznám neked a Shadow's Fall CD-t (meg pár üreset :-)). Meg az ígért listát is. A Gathering-et még meg kellene vennem. Előtte felhívlak, ugye dolgozol? In Flames-szel hogy állsz? Na nézd má', a Pancser meg visszatért! Micsoda pancser...
abszolút szervezkedésben vagyok a szigetes szavazással kapcsolatban. minden lehetséges HIMoldalra üzenek, hogy mindenki szavazzon!
remélem bejön...
egyelőre elég szarul állunk...
azért remélem nem haragszol rám. basszus, tényleg rohadt szerencsém volt, nem tudom, mivel érdemeltem ki... még most is repdesek pár lépéssel a föld felett...
A Gathering-et most fogom ismételten, ötödször megnézni az MCD-ben, mert ígéreteik ellenére még mindig nem kapható (csak a Rollercoaster maxi). Utána reportolok és szállítom Vivecának.
Libi, ez a séf ajánlata: Athena, Crematory, EverEve, Freedom Call, Nocturnal Rites.
Azóta beszereztem még néhány "újdonságot", pl:
Gardenian, Kamelot, Dark Tranquillity...
Gondolom, hétvégén nem jössz, mert az irodában fogsz bizniszelni. Akkor kellemes szórakozást nekem!
Sziasztok mindenki!
Visszatértem hát, akár egy rémálom! A monitorom télleg kipurcant, ma kellett anyagbeszerezni, közben már lerágtam az összes ujjam izgalmamban, hogy errefelé mik történnek!
Virág, köszi azt a telefont, csak háromszáz keszkenőt ríttam teli...
A buli bármikor lehet tőlem! Ja, igen! Volt HIM a TOTP-ben, de csak a News rovatban egy rövidke szösszenet. Sztori: Ville ül Migé ölében (nem látszik, de elég egyértelmű) és arról beszél, hogy neki most voltaképp le kéne fordulnia onnét aléltan, mert szeginy Mizsé olyan büdös a bőrjakójában, mint egy jól fejlett görény... No ennyit egyelőre, most írok valamit Libinek is.
és újra itt a megtévedt bárányka...
képzeld Viveca!!! tegnap este vettem észre, hogy VIP jegyünk volt!!!! ez nemcsak azt jeléenti, hogy cirka 40000 ftot ajándékoztak nekünk, de azt is, hogy a bekksztédzs rám várt!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! tök ki vagyok akadva, ilyet kihagyni!!!!!!!
állandóan Zolikáról álmodozom....olyan gyönyörű volt, és olyan FANTASZTIKUSAN táncolt!!!!!!
hamar össze kell hoznunk megint egy partit tenálad, mert be kell mutatnia kígyózó mozgását!!!
Libi, megvan a CD??? milyen???? nagyon várom a beszámolót (ha már a rádugrásról lemaradok...)!!!!
bocs hogy belepof. hallottátok hogy maybe a toten hosen helyére a HIM jön a szigetre? másik lehetőség a public enemy. az index címlapján lehet szavazni....gyerünk lányok, dobjatok be mindent!!!
sziasztok, üdvölök mindenkit,
lina
ha már nem új hír nektek, akkor bocs. de rögtön ti jutottatok eszembe :)
Igazából én a felsorolt stílusok mindegyikét szeretem, ezért kérdeztem, hogy mi az, amit te erőteljesen javasolsz meghallgatásra. Talán az Athena-t? A Lacriomosa-t meg nem akarom én bántani, biztos király zene, csak nekem nincs olyan (viszont azt tudom, hogy németül énekelnek). Amúgy ez a Shadows' Fall nem is hasonlít az In Flames-re túlzottan - szerintem, inkább kicsit hardkóros (az énekhang). Holnap pedig megyek Gathering CD-t venni, úgyhogy MCD-sek, készüljetek! Jutányos árat kérek! :-)
Libi!
Hidd el, nagyon sajnálom, amiért egy csodálatos dologtól fosztod meg magad amiatt, amiért nem szereted a "német gajdolást". A Lacrimosa a világ leggyönyörűbb és legzseniálisabb muzsikája.
Szija waters!
Köszi... most aztán jól elszomorkodtam magam... Egyébként Virággal rengeteget beszélgettünk filmekről és ehhez kapcsolódó dolgokról és megtudtam, hogy Te is nagy King fan vagy! Éljél soká! Én imádom a regényeit és az azokból készült filmeket is! Koontz és Barker is nagy kedvencem!
Kedvenc King filmem az It.
Én csak leskelek itten nagyokat, mit szövetkeztek a hátlapickám megett!
Libi, nem tudok úgy ajánlani, ha fogalmam sincs, miféle muzsikára vágysz leginkább! Power? Dark? Gótikus? Kicsit prog? Nem tudom. Mondd meg, mihez hasonlítson egy kicsit - műfajilag -, talán úgy könnyebb lesz. Vagy sorold fel azokat, amiket nem ismersz egyáltalán! Ha holnap nem írnék, akkor az van, hogy tropára ment a monitorom. Már most is alig látok rajta valamit... Üdv!
Virág, mi legyen a smukkjaiddal? Ja, különben a 2Rockban is volt Reznor interjú!!!
Virág, mintha múltkor az esküvői fotóidat láttam volna :-) (ennyit a rámugrásról)
Más...Viveca levelét megírja :-) vagy másra gondoltál?
Tőlem megkapja a CD-t, abban nem lesz hiba.. aztán rászoktatjuk!