Vettem pár cuccot Rick-től, hálás köszönet neki, nagyon sokat segített. Azonban az egyik általam rendelt arut ezennel felajánlom nektek megvételre, zsír új, minőségi 8mm vtg szilikonos gyertyakábel szett az SOHC motoros Expihez. Odaadom 15eFt-ért komplett. Budapesten vagyok személyesen vagy utánvéttel postázom.
Aztán vigyázni ám a 15 éves felnikkel, még új gumival sem fog szépen menni. Ennél nem sokkal drágább az új, igaz nem gyári. Dobtam én már ki 16-os garnitúra terepjáró felnit annyit kapott.
Nem lett volna jó 2 új? Én úgy állok, hogy van egy garnitúra télim 245 ös, van egy nyári garnitúrám 265-ös, és van egy db. 255-ös pótkerekem. Ja meg van egy használt garnitúra 245-ös nyárim is eladás esetére. Gondolkodok mi van ha defektet kapok.
Van 3 db Nokian WR SUV 255/70R16-os gumim. Ha valakinek kell, jelképes összegért vihet akár egyet is, ha pont erre a típusra vágyik. Sajnos az egyik szálszakadt lett és kénytelen voltam 4 gumit venni, mert ilyen típust csak újonan kaptam volna ötvenvalahány ezerért. Esetleg ha valakinek van egy ugyanilyen gumija, azt is szívesen megvenném.
Már korábban írtátok, de ismét felemlegetném, hogy a 265/70 R16 is jó az Explorerre. Magam is ilyet találtam a 255-ös helyett. Ez a 265-ös is ugyanúgy darál néha valami papundeklit a kerékjáratban, ahogy a 255-ös tette, tehát jó. :-)
na ez a kerdes engem is foglalkoztat,en is nezegetem a felniket.
en speciel sima mezei alufelniket nezek, nem nagyon talalok terepjaro felnit.
amiket en nezek azok 16x7 114,3x5luk.
Milyen felni van az explorerekek? Egyelőre még csak nézelődöm,de azon kívűl hogy 5x114 illetve hogy a gumi rajta 255/70/16 más adatom nincs. A felnis oldalakon olyan adatok is vannak hogy pl. 16x8 vagy 16x7 vagy 16x7,5 ezeket már nem tudom hogy mik, gondolom a 16 a col, de a másikat passzolom. Gondolom terepjáróra amugy is más felni kell,a nagy súly miatt mint a személyautóra, ezeket hogyan szokták jelölni,nevezni?
Nekem DY847-et hozott, azt raktam bele, jó lett. Bár 2001-es évjárat, de gondolom a motoron nem változtattak semmit, pláne a szondákat. Az is lehet hogy a két cikkszám ugyanazt takarja, csak az újabbakhoz drágábban el lehet adni másik számmal, láttam már olyat is.
most este melo után ballagunk a kocsihoz 3 kollegámmal. láttunk egy x6-t, mind a 3an elélveztek,h milyen szép, én nekem marhára nem tetszik, le is fikáztam, meg hozzátettem, h tucatauto.
erre odaérünk az autohoz és velem szemben parkolt a szokásos explorer,mint mindig,.már itt kaptam a tucatauto megjegyzést, majd az andrássy-n egy harmadik explorert elöztem meg.
kaptam az oltást szépen:)
Nekunk van ott takaro, egy plusz muanyag mintha folytatodna az ablak. Elküldtem e-mailbe a kepet. Ha mast is erdekel dèlutàn felrakom ide, de szerintem a nagy resze auton van.
Tegnap felpakolgattam a műanyag elemeket a kocsira viszont a hátsó ajtón is vannak lyukak,de oda már nem maradt semmi.Nézegettem a neten a explorer képeket,de sehol nem találtam ilyen jellegű légterelőt vagy ilyesmit.Van ötletetek mi jöhet ide?Ja nem ilyen koszos a gép csak direkt a reggeli dér,fagy közben fényképeztem hogy jobban látszanak a lyukak.