Keresés

Részletes keresés

lanina Creative Commons License 2006.03.17 0 0 5025

elip

Előzmény: lanina (5024)
lanina Creative Commons License 2006.03.17 0 0 5024

xxx reklám xxx

Eladó egy 1 éves elliptikus sífutógép költözés miatt!

(masszív, megbízható szerkezet, előre és hátra is tekerhető, újonnan 120e) 

Érd: kisvasut@vipmail.hu

draven69 Creative Commons License 2006.03.17 0 0 5023
Oké, oké!
H_G Creative Commons License 2006.03.17 0 0 5022
Ami túl sok mindenre képes, az ált. egyiket sem tudja igazán jól. Maradj csak az elterjedtebb, bevált formáknál! (Amúgy SZVSZ ráérnél akkor sopánkodni, ha már tényleg voltál a D.-ban és tényleg nem kaptad meg, amit akartál...)

Előzmény: draven69 (5021)
draven69 Creative Commons License 2006.03.17 0 0 5021
Ja, és a Cardio Cruiser-ről mi a véleményetek?? Segítsetek!

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=3571
draven69 Creative Commons License 2006.03.17 0 0 5020
Na sziasztok! Úgy döntöttem hétfőn megveszem a trénert! Már csak az a kérdés, hogy hol. Tudtok segíteni? Látott valaki mostanában trénert, ami 35-40 körül van? Most többet nem tudok rászánni, viszont kell a gép :). A Decathlonba fogok menni előszőr (de amilyen az én formám jelenleg egyikben sem lesz olyan árú, ami nekem kell). Ott tényleg ki lehet próbálni? Hát máshova hova menjek, ahol ennyi pénzért viszonylag jót kapok? Valaki esetleg?
Szvetozár Creative Commons License 2006.03.17 0 0 5019

Néha ránéz a teremtő a művére. :-)))

Félre a rossz tréfával. Üdv.

Örülök, hogy működik a topic. Kobzoska elérte a célját, ha ellenkezőt állít hazudik. Az utóbbi időbne többnyire oflány vagyok, ha meg nem akkor csak rídonli.

Ráadásul menet közben rájöttem, hogy nem vagyok jó fogyókúra felelős, mert néhány kiló túlsúlyt nem tartok nagy gondnak. Az egészséggel kapcsolatos dolgokban sokkal szigorúbb tudok lenni (persze csak másokkal). :-))

Előzmény: Beebite (5018)
Beebite Creative Commons License 2006.03.16 0 0 5018
jé, az alapító atyuska:-)
Előzmény: Szvetozár (5017)
Szvetozár Creative Commons License 2006.03.16 0 0 5017

Hajrá Kobzoska! :-))

Másrészt hajrá Mindenki!

draven69 Creative Commons License 2006.03.16 0 0 5016
:-))))) Én is így vagyok vele!!! :-))
Beebite Creative Commons License 2006.03.16 0 0 5015

Belőlem nem érdemes kiindulni:-)

Amúgy sincs mérlegem.:-)

Előzmény: draven69 (5014)
draven69 Creative Commons License 2006.03.16 0 0 5014
Hú, hát én most már nagyon ráizgultam erre a trénerre!!! Ja igen, a szalagfékest biciklibe sem akartam volna, pont ezek miatt az okok miatt. ( A szoba bicó volt az eredeti terv, de Andixka "lebeszélt"!:-DD) Neked, egyébként mennyit használt, úgy értem tudsz egy körülbelüli számot mondani, hogy mennyi idő alatt mennyit fogytál vele? Persze ha egyáltalán volt rá szükséged, mert feltételezhetem, hogy csak erősíteni kívántad magad, és azért vetted! ;-)
Beebite Creative Commons License 2006.03.16 0 0 5013
Az alakformálás topicban sztem még régebben kezdődött a téma:)))
Előzmény: draven69 (5011)
Beebite Creative Commons License 2006.03.16 0 0 5012

Sztem ezen nincs mi kényelmetlen legyen. Ez két tappancs és két/négy fogantyú. Nincs rajta nyereg, meg párna meg ilyesmi.

Az biztos, hogy a félmillás gépeknél az ellenállást precízebben lehet szabályozni.

Dehát valamit valamiért:-)

Arra azért figyelj, hogy elektromágneses fékezése legyen, ne szalagfékje, mert ez utóbbi hamar kikopik, és akkor kakit sem ér már.

Előzmény: draven69 (5010)
draven69 Creative Commons License 2006.03.16 0 0 5011
4 éves???????? Azta,én komcsira most hallottam róla előszőr!!! :-DDDD
draven69 Creative Commons License 2006.03.16 0 0 5010
Hú, köszi az infót!!! :-))) A lényegesebb, hogy azt is olvastam, hogy baromiiiiira kényelmetlen! Oké, oké, tudom, egy sporteszköznél pont nem az a lényeg, hogy kényelmes legyen! :) Igaz??? :-)))
Beebite Creative Commons License 2006.03.16 0 0 5009

Menj el a Decathlonba vagy más nagyobb sportboltba, és próbáld ki.

Nem olyan angy ördöngősség:-)

Előzmény: draven69 (5005)
Beebite Creative Commons License 2006.03.16 0 0 5008

Nekem van egy olcsó, tényleg kattog, na és?:) Fejemre teszem a fejhallgatót, és nem is hallom:)))

IGaz, csak új korában hasznátlam lelekesen, most már, hogy 4 éves, eléggé poros.:D

Jelzem,h ogy ruhafogasnak jobb a szobabicikli, az ellipszisizére nem lehet pakolni:)))

Előzmény: draven69 (5007)
draven69 Creative Commons License 2006.03.16 0 0 5007
Ja meg most utánakerestem fórumon belül, és volt pár kedves hozzászóló, például valaki azt mondja szó szerint "szétrángatja" a felső testét a tréner, ez mit jelenthet? És láttam elemzéseket is, azt mondják a 70-80 ezer alatti gépek nagyon rosszak, legalábbis kattognak, meg kényelmetlenek, meg minden. Na most teljesen elbizonytalanodtam. Nekem a 37 ezres még oké lenne, de ha több...(?) Érdekel a véleményed!!!!!!!!!!
draven69 Creative Commons License 2006.03.16 0 0 5006
JA, de, vágom! Nagyjából! A felsőtestet meg úgy mozgatja, hogy húzni kell azt a két kart? Zseni legyek, ha így van =-DDD
draven69 Creative Commons License 2006.03.16 0 0 5005
Szia Andixka! Azért, ha március eleje óta ment le 3 kiló, az azért nem semmi!!! Ha így haladsz, egy hónapon belül megvan a kívánt eredmény, és az tök jó!!!!! Én, személy szerinti hülye :), még mindig nem vágom hogy' lehet tekerni azt a gépet, pedig már abszolút elhatároztam magam, hogy ilyet fogok venni! Nekem nagyon vonzó, hogy a felsőtestet is megmozgatja! Na pl. ez sem vágom, hogy hogy csinálja pontosan, de lényegtelen. :) Elszánt vagyok. :) Má' ott vagyok, hogy szerintem a lehetetlenség miatt nehéz tekerni :-) :-DDDDD
andixka Creative Commons License 2006.03.15 0 0 5004

Terhességi kilóim miatt mindig leszidott a dokim! Most látom, miért.

Pedig "csak" 15-öt híztam, amiből a szüléssel (legnagyobb megdöbbenésemre) csak 5 ment le. 72-ről kezdtem, ahhoz még -7-8 kell. (A hónap eleje óta ment le az a 2-3. :-) )

Előzmény: draven69 (5002)
draven69 Creative Commons License 2006.03.15 0 0 5003
:-)
draven69 Creative Commons License 2006.03.15 0 0 5002
A terhességi kilóid egyébként mennyit jelentenek? Én a 15öt kb az utóbbi 1-2 évben szedtem össze (szerintem azért, mert túl kényelmes munkám van- itthon, na meg a mozgásban hiány volt.) Igazából mindig plusszos voltam egy kicsit, a suliban is, de nem vészesen, csak úgy észrevehetően. Aztán 4 éve sikerült lepasszolnom a kilókat annyira, hogy egyszer csak azt vettem észre, hogy tök jól érzem magam, és nincs is akkora hasam, meg combom, mint amilyen eddig volt, és tök jó volt minden. Csak aztán jött az életstílus váltás, és elkényelmesedtem. Na, és csak pár hete gondolkodom azon, hogy ez így aztán ténylegnincs jól!! :-)))
A terhességi kilók még mindig megbocsáthatóbbak, mint a másfajta! :-D
andixka Creative Commons License 2006.03.15 0 0 5001

Mert mi együtt mindent elbohóckodunk. :-)))

A 17 még semmi. Szombaton 32 volt.

Infra (bár az drága) van olyan helyen is, ahol még az sem lát levetkőzve, aki bekapcsolja.

Előzmény: draven69 (5000)
draven69 Creative Commons License 2006.03.15 0 0 5000
Aha, én is próbáltam már a szaunát, kiskoromban már elvittek. Aztán voltam párszor, de nagyon ritkán jutottam el eddig.Eddig?!?! Ezután sem tervezem nagyon. :-)) Pont a szégyenlőség miatt mások előtt :-))
Miért a közös röhögés? :-DDD A férjed annyira jól bírja a futást? :-) Bár, a 17 km-ből ítélve!! :-DD
andixka Creative Commons License 2006.03.15 0 0 4999

Együtt futásról az említettek miatt szó sincs. Hál'Istennek, mert az közös röhögésbe fulladna. Úgyis más tempóban futnánk...

Szégyenlős vagyok én is, nem is kicsit! Amikor 69-70 voltam, azért kevésbé, és hát ugyan akkor sem voltam manöken-alkat (csak a magasságom (176) van meg hozzá épp hogy :-DDD, persze a csontozatom eleve kizárná, ui. nem vékony), de mégis megpróbáltak páran flörtölni velem+néhányan randira is hívtak. Ez új volt és jó érzés. Képzelheted:28 évig még egyrészesben sem merészkedtem nagyon ki, akkor meg csak kétrészes fürdőrucijaim voltak.

Szaunát is szerettem a jó hideg víz után (ráadásul télen is szabadtéren úsztam, volt, hogy heti 5-ször, mert annyira ki voltam merülve), bár az nem tesz jót az újra előjött visszereimnek. Érdekes, hogy a sima szaunába lényegében melegedni, száradni jártam, az infra meg 15 perc után már úgy izzaszt, hogy na! Próbáltad már?

Még jövök, csak gyerekezek egy keveset...

Előzmény: draven69 (4998)
draven69 Creative Commons License 2006.03.15 0 0 4998
Szia Andixka!

Na látod, a férjeddel tényleg jót tudnál futni szerintem is!!! Feltételezem, hogy tolerálja, ha épp Neked nem megy olyan gyorsan, mint neki :) Én is a kedvesemmel megyek, régen ő focizott, de mára már neki is kell edzeni, ha jó kondiban akar lenni. De ő még mindig jobban bírja, mint én... :) :) Így meg van a motiváció, ha vele vagyok! :-) De egyedül is oké! Neked is menne! Tudod, nekem meg az úszás nem menne !:-) Túl szégyenlős vagyok akár fürdőruhára is levetkőzni :-) :-))))) De ez nem is tudom miért van. :)Nem feltétlenül a kilók miatt...amúgy is szégyenlős vagyok... hihihi...:-DDD
Pedig régen szerettem úszni, főleg akkor jó, ha a saját tempómban tehetem. (Szerintem a futásban is ez a jó, hogy úgy futsz, ahogy jól esik, akkor állsz meg, amikor úgy érzed, de persze nem szabad átesni a ló másik oldalára és többször sétálni, mint futni. Én is utáltam a suliban futni, mert ott olyan kötelező volt :-/...:)
Szaunázni is szoktál???
Mifelénk a Rákos parton jelenleg elég sár van, úgyhogy már nagyon várom a száraz időt, amikor rendszeresen mehetek futni, MINDEN reggel! :-) Pedig annyira mégsem szeretnék, de amikor kint vagyok, akkor már élvezhető!!!! Lehet, hogy Te is így éreznél!!! Csak, azt hiszem már említetted, hogy van Nálatok egy kisbaba, és ha elmennétek közösen futni a férjeddel, tudna valaki rá vigyázni?
(Na, már megint egy könyvet írtam :)
andixka Creative Commons License 2006.03.15 0 0 4997

Szia Draven!

Ma is futottál? (Nálunk férj épp most indult a 17km-ére.) Én meg nemrég fejeztem be a mai 50 percemet a gépen. Egyébként ezek nekem nem unalmasak, mert közben ki tudok kapcsolni és mindenféle másról tudok gondolkodni.

Még úszni szeretek (az még inkább ilyen), de oda most esélyem sincs eljutni... :-(

A futás monotonitása sem zavarna - gondolom én -, de utoljára általánosban futottam és mivel erősen túlsúlyosan (+20-30kg az átlaghoz képest), ezért ez kb. 50m-ig volt futás. Ja, és 13éves koromtól felmentett a doki.

Azóta már gondolkodom a dolgon, de nekem ehhez kell az elhatározás (mármint a futáshoz). Gyanítom, hogy férjem mellett, ez sem húzódik már sokáig.

Én is utálok mások előtt tornázni,..., pár éve mégis néhányszor lementem zsírégető+step tornára. Egész jó volt, bár nekem a hasizmom a gyengém: az ugyanis nincs, tehát ezeket a feladatokat elbénáztam...

A 15-öt mostanában szedted össze?

Ja, jól kisajátítottuk a topikot. :-P

Azért remélem, Kobzoska nem haragszik. Tényleg, milyen a spinning? Sokat hallottam róla. Élvezhető mozgásforma?

Előzmény: draven69 (4993)
v i c a Creative Commons License 2006.03.15 0 0 4996

Sziasztok!

Dietetikusként személyre szabott teljeskörű alakformáló és cellulitis elleni programot állítok össze minden fogyni és formálódni vágyónak!

A program tartalmazza az egyénre szabott  mintaétrendet, az ajánlott edzésprogramot, illetve a kombinált bőrfeszesítő programot!

Már most gondoljatok a nyárra!

Érdeklődni: sz.vica@freemail.hu

Évi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!