Sziasztok! Van itt olyan, akinek kiemelt állóhelyes jegye van? Akivel mentem volna, lemondta, szóval valaki(k)hez nem csatlakozhatnék be? 17 éves lány vagyok! :)
2 db. jegy a 221-es szektorba (korlátozott látás) az Iron Maiden koncertre (kezelési költséggel együtt), 29000 Ft-ért eladó! Csak együtt! Tel: 06-20/94-93-659 Budapest
sajnos munka miatt külföldre kell mennem amikor lesz a koncert igy eladnám kiemelt allojegyem. Az ára annyi amennyi 24.900 Ft. Rendes hologrammos jegy, nem nyomtatott.
88ban az Intercontinental szálló előtt vártuk a Maident. Dave és Nicko megjött , merciből kiszáll, intettek bementek, kis idő múlva egy alacsony baseball sapkás fickó sunnyog be , valaki felordit "Itt a Dickinson". pillanatra láttam csak . Utána Nicko kijött a bárból közénk mindenkinek adott autogramot, dumált velünk egy 10 percet. Meglepődtem milyen magas és lapos az orra..:-)
Azt azért ne felejtsük el, hogy a CD eladás mostanra a töredékére csökkent, így aztán nem meglepő, hogy a koncertjegyek ára emelkedik. Ennyi extra pénzért mondjuk általában már dedikálás is szokott lenni a zenekarral, nem csak sör, meg ilyen marhaságok. Itt nem így lesz?
hihetetlen bazzeg hova jutottunk. 86/88ban a Blahától az MTK pályáig ballagott a sok metálos , csöves, punk meg mindenki. na pont ezért nem megyek ki! kiba üzlet az egész, a maidennek meg egy profi best of hakni.
Tehát ha abból indulunk ki, hogy a kiemelt álló 25 000 Ft-volt, akkor a sorbanállás nélküli bejutás (jelentsen ez bármit, mert én még nem álltam sorba amúgy sem az aréna előtt), néhány szendvics meg üdítő, két üveg trooper + plakát = 25 000 Ft. Jól értem?