Keresés

Részletes keresés

twenty Creative Commons License 2003.06.06 0 0 3245
Ja, így ok.
Ettől függetlenül nem értek egyet vele. Mindenki úgy menjen színházba, ahogyan jól érzi magát.

Azt utálom legjobban amikor felöltöznek kiskosztümbe, öltönybe, megadják ám a módját, aztán végig aludják a darabot. lásd: tegnapelőtt Medea:(

Képmutató bagázs.

Előzmény: timcsili (3244)
timcsili Creative Commons License 2003.06.06 0 0 3244
Szerintem azt, hogy farmerben-farmeringben-túraszandálban-szürke zokniban menjen színházba. Mert Vámos így volt felöltözve, gondolom, erre vonatkozott a mondat. És mivel pont ő beszélt arról, hogy tessék szépen felöltözni, ha színházba megy az ember, a bort iszik, vizet prédikál tipikus esete forog fenn.
Jól értelmeztem?
Előzmény: twenty (3243)
twenty Creative Commons License 2003.06.06 0 0 3243
Ez elég zavarosra sikeredett:)
Ki és mit nem engedhet meg magának?
Előzmény: vincere (3241)
_Comet_ Creative Commons License 2003.06.05 0 0 3242
Fél nyolctól kilencig a Hálózat Tv-n összefoglalót vetítenek a POSZT-ról, nem csak ma, hanem valószínűleg az egész héten.
vincere Creative Commons License 2003.06.05 0 0 3241
Azt el is felejtettem mondani, h. a többi híresség mellett Vámos Miklós is ott volt vasárnap a Ványán, méghozzá farmernadrágban és -ingben, alatta színes pólóban... Anyukám emlékszik egy műsorára, ahol pont arról beszélt, h. emberek miket fel nem tudnak venni a színházba, ahelyett, h. szépen felöltöznének...
Ettől függetlenül sem engedhetné meg magának szerintem, meg más se.
KölyöK Creative Commons License 2003.06.04 0 0 3240
:((((((((((((((
A Fel, Gyurmába!-t így még nem hallottam(már nem is fogom..), de mi mindig így mondtuk magunkba Törpivel:o)))
Előzmény: Guiniver (3239)
Guiniver Creative Commons License 2003.06.03 0 0 3239
Megsirattok szegény Galoppot... :(
(Kár hogy nem volt a "Fel! Gyurmába!"-mondat... Lancelot viszont bravúrozott...)
ÁÁÁÁÁÁ hogy szerettem ezt a darabot!!!!
ColinCrazy Creative Commons License 2003.06.03 0 0 3238
Vasárnap hajnalban hallottuk utoljára egy illetéKEStől. :(
Előzmény: lujza777 (3237)
lujza777 Creative Commons License 2003.06.03 0 0 3237
de ez most tuti?, mert én megint azt hallottam, hogy végleg vége. :-(
de ha mégis lesz ősztől, annak csak örülünk!!
Előzmény: KölyöK (3236)
KölyöK Creative Commons License 2003.06.03 0 0 3236
Nem csak az évadban...:(((
Előzmény: Guiniver (3235)
Guiniver Creative Commons License 2003.06.02 0 0 3235
Utsó galopp az évadban vagy UTOLSÓ galopp??? :((
Előzmény: TÖRPICSEK (3233)
KölyöK Creative Commons License 2003.06.02 0 0 3234
Bár asszem érintett vagyok de lehet hogy túl fáradt hogy felfogjam mire gondolsz..
NEM AKAROM!!Nem tom mi lesz..

Nagyon szép volt a Ványa vége!Anyukám is ott szipogott mellettem.

Előzmény: TÖRPICSEK (3233)
TÖRPICSEK Creative Commons License 2003.06.02 0 0 3233
Hát én nem voltam ott sajnos, de ami miatt igazán izgulok, az a holnapi nap... Utolsó Galopp. Nehéz szívvel fogok ujjongatni, és könnyes szemmel. Az tuti. Amire kiváncsi vaygok, hogy vki meg fog e hatódnik, mert a színészekközül egyik se olyan sírós. Viszont én már most egy kissé fura elmeállapotban vagyok, és akkor mi lesz holnap...?
Az a jó, hogy szétszórtan ülünk, így bármi lehetséges.... (a érintettek tudják asszem hogy mire gondolok) Na mind1, ez lenne a lényeg
ColinCrazy Creative Commons License 2003.06.02 0 0 3232
Amint utoljára az orrom ellé zuhant a függöny (1. sor 1. szék), bőgni kezdtem, Verocs a tanúm, mennyire... Alig láttam a színészeket. Sz.T. az utolsó meghajlásnál megszorongatta Schell J. kezét és úgy ment ki, mint aki azonnal sírni fog... Hiányzik Ványa bácsi. Ha erre gondolok, máris könnyezem...
Előzmény: vincere (3231)
vincere Creative Commons License 2003.06.02 0 0 3231
Mármint a Ványa bácsi 2. felvonása után?! Az ilyen meg se érdemli, h. oda bejusson...

Engedelmetekkel ide is beírom a Szervét-topikba beírt véleményemet a tegnapi 140., utolsó Ványa bácsiról.

A tegnapi Ványa bácsi... Szavakkal nem is lehet kifejezni. Én nem sokszor sírtam még színházban, de színészt sírni meghajlás közben végképp nem láttam. Az utolsó jelenetben Kulka különösen megfogott, már akkor megmozdult bennem valami, amikor pedig kijöttek meghajolni és a másodiknál ránéztem Schell Jutka könnyes szemére, végképp eltörött a mécses... Nemcsak a nők, a férfiak is igen meg voltak hatva, ha jól láttam, tán még Sz.T. maga is. Ezt már csak az is bizonyítja, h. szokásával ellentétben egyáltalán nem mosolygott, olyan furcsán nézett ő is...
Az biztos, h. a színháztörténelem egy darabja ért véget tegnap, sok szereplő számára a Ványa bácsi pályájának meghatározó korszakát jelentette, Kulka és Schell számára pedig ez volt a búcsú a Radnótitól. Fantasztikus volt látni és érezni, hogy nekik is mit jelentett ez a darab.
Amit Szervét Tibort illeti, nem hittem, h. ezt lehet fokozni, de szerintem ez volt - a négyből, amit láttam - az eddigi legjobb Asztrov-ja. Kolléganőm, aki most látta először, és a vasárnap délutáni időpont miatt pénteken még nem is akart eljönni, nos rá kb. úgy hatott a darab, mint rám 4 éve, mikor először láttam. Nem hitte volna, h. Sz.T. ennyire jó és karizmatikus színész...

A tegnapi nappal számomra lezárult egy korszak, az Anconai, a Máli néni, a Patkányok, a Ványa bácsi korszaka, egy nagy űrt érzek, és egyelőre nem látom, mi fogja ezt betölteni. Nagyon örülök, h. tegnap ott lehettem, soha nem fogom elfelejteni!

Előzmény: timcsili (3225)
PDF Creative Commons License 2003.06.02 0 0 3230
Hahó!

Nem tudom, h Benneteket mennyire érint a könnyedebb (vagy inkább komlyabb? :)) műfaj, de ma megyek Az Operaház Fantomjára... :)

Majd hírt adok, ha érdekel... :)

Üdv:

KölyöK Creative Commons License 2003.06.02 0 0 3229
Héétvége..
Szerintem nagyon jó volt a KES! Mondjuk a Smooth egy elég nagy megrázkódtatás, de hát Paliért mindent:o))
Gyurma száma most nagyon rendben volt!

Aztán lehet hogy nem utána kellett volna menni Ványára..hát szóval nem voltunk túl frissek..
Ettől függetlenül nagyon tetszett az ea., Schell meg Szervét naggyon jók voltak!Mondjuk KUlka monológjából ne túl sok maradt meg, de ez nem az ő hibája volt:o))

twenty Creative Commons License 2003.06.02 0 0 3228
Pedig a Szerelmet én is láttam, mind1 nem emlékszem rá.
Játszott viszont a Katonában, a Paul úrban szintén főiskola előtt.
Előzmény: timcsili (3227)
timcsili Creative Commons License 2003.06.02 0 0 3227
Válaszolni csak így tudok, mert int.serv.err.-t mutat, ha a választ erre-t nyomom.
Szóval pontos évet nem tudok, de olyan 96-99 lehetett, nem nagy szerep és nem akarok nagy hülyeséget mondani, de cselédlány volt (Barta Lajos: Szerelem talán?). És asszem Verebes Linda is feltűnt valamiben. Biztosat tőlük kellene...
twenty Creative Commons License 2003.06.02 0 0 3226
Jordán A. a Radnótiban? Mikor?
Előzmény: timcsili (3225)
timcsili Creative Commons License 2003.06.02 0 0 3225
Ványa: állójeggyel 300-ért kiváló helyen ülve (és volt, aki elment a 2. felvonás után!!! Schillingnek is tetszett).
Schellt láttam én is, a most már diplomás osztály egy részét is (érdekes, hogy Jordán Adél milyen csúnyácska volt pl. mikor még a Radnótiban is epizódszerepelt, mostanra meg mint a rút kiskacsából ha nem is hattyú, de kivirult), Király A.-t is (micsoda frizura...), Debreczenyt is és még sokan másokat (Kamarás, nagy tehetségű Szamosi Zs., most a Kamarát egyenként talán nem, a már említett Vidám Színpad etc.).
Elvárások nélkül mentem (mint mindig). Ez a "semmilyenség" az én benyomásom volt, attól még másnak lehetett más (mint példád is igazolja és ez így helyes). És mielőtt még bárki megkérdezné: én nem voltam ott a színpad előtt, de csak azért, mert háztartási balesetet szenvedtem és állni alig tudok.
Előzmény: orshe (3224)
orshe Creative Commons License 2003.06.02 0 0 3224
Ványa ülőhely.

Tegnap éjjeli koncert cáfolat...
Röviden... végre relatív jó hangosítás. Együttes még mindig lelKES, de én nagyon elfogódott vagyok. Palit már csak azért sem illik szidni, mert tegnap nem énekelt túl sokat. Ugyanakkor tény és való, hogy hozta már jobb formáját, de akkor se bántsuk.

Radnótiból: Schell, Szervét is...
Vígből: ha már mint Kocsis G fel lett sorolva munkakörüleg, akkor már csak ne hagyjuk ki Gyurmát, Steve-et, Bécit és Palit.

Kuriózumként megemlíteném még Hevér Gabit, Király Attit, Debreczeny Csabit, Jordán-Fenyő-Száraz hármast.

De ugy őszintén mit vártál, hogy majd a színészek fognak helyettünk tombolni???

Előzmény: timcsili (3223)
timcsili Creative Commons License 2003.06.01 0 0 3223
Háááááát... Én nem voltam különösebben elájulva. Oberfrank teljesen gáz volt... Többször láttam a West Side Storyt, abban se tudott énekelni. A KES-sel egyetlen számot hallottam tőle jól énekelni: tavaly a Smooth-ot.Se előtte, se utána semmi. Sovánka teljesítmény... Mondjuk én színészként se tartom sokra.
Viszont a Magánszámban bemutatott táncostípusokat remekül fel lehetett ismerni. Végh Zsolték meg Horváth Virgilék amit lebonyolítottak és az a jónéhány "pozitív" nagyon tetszett..:))
Mi nem grasszáltunk, így nem biztos, hogy autentikus a véleményünk, de pl. a Katonából Vajdai, Szacsvay, Szabó Gy., Kocsis G. (de ő munkaköri kötelességből ugye) és más senki, a Kamara szép számban felvonult (előtte volt egy jó kis Villamosunk/uk), a Radnótiból Lengyel T., Kulka (és a kutya - na, ő hogy bírta?) és más senki, a Vígből Kamarás meg Eszenyi és más senki; ezzel szemben a Vidám Színpad művészei (khmmm) majd teljes létszámban és a Barátok közt sztárjai szintén majdnem teljes létszámban (jó, ott azért színházi képviselet is volt, na de milyen!). Az egészen nekem a Nagy Nyári Punnyadás hanfulata érződött. Ez saját vélemény, tessék cáfolni.
Elmentem Ványát állójeggyel nézni.
Előzmény: Guiniver (3222)
Guiniver Creative Commons License 2003.06.01 0 0 3222
Hú gyerekek, ez a nemzetis KES nem volt semmi...
KölyöK Creative Commons License 2003.05.29 0 0 3221
:)))))
Előzmény: vincere (3220)
vincere Creative Commons License 2003.05.29 0 0 3220
Ennyit csak megtehetek az index egyik legfiatalabb topikgazdijának :-)
Előzmény: KölyöK (3219)
KölyöK Creative Commons License 2003.05.29 0 0 3219
Hálahálahála érte!:)
Előzmény: vincere (3218)
vincere Creative Commons License 2003.05.29 0 0 3218
Azért írtam hirtelen ennyi hozzászólást, mert vannak olyan emberek,a kik azzal szórakoznak, h. lenullázzák a frissen indult topikokat. Ezt megakadályoztuk :-)
Hajrá!
Előzmény: KölyöK (3217)
KölyöK Creative Commons License 2003.05.29 0 0 3217
Nézzétek meg ezt a topicot!!!!
ColinCrazy Creative Commons License 2003.05.29 0 0 3216
Az jóóó!!! :)
Előzmény: bogibébi (3215)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!