Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16510
No azért láttam én már olyat, hogy szakítás _után_ ilyen tüneteket produkált a lovag, amíg tartott a kapcsolat addig meg kvázi tojt a csaj fejére...
Előzmény: CornFake (16507)
CornFake Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16509
tudod a person megvan csak a modszer nem jo...
Előzmény: AgentOrange (16508)
AgentOrange Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16508
micsoda kérdés....

nem kell annyira keresni, aztán majd jön magától biztosan.

Előzmény: CornFake (16507)
CornFake Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16507
mondjatok hol teremnek az ilyen pasik akik igy kepesek szeretni?
vagy nem en vagyok az a no akit igy lehet szeretni??
Előzmény: Just (16474)
ABC123 Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16506
Na visszavonulok, mert a végén még új servert kell vennie az indexnek miattam ...
ABC123 Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16505
Kell tapintat, de utána az is, hogy tisztázza az ember a dolgokat. Nem kell mindent "tapintatosan" elfogadni/elhallgatni, de tudni kell mikor lehet elmondani/megbeszélni. Mert meg kell azt is tenni.
Előzmény: myofibrillum (16497)
ABC123 Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16504
Nekem két évem "ment" rá. Én is "megaláztam" magam, de nem sajnálom. Sokat tanultam ez alatt a két év alatt. Főleg önismeret tekintetében...
Előzmény: w8800 (16494)
ABC123 Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16503
Imo!

A magánéleted alapvetően nem tartozik másra. Nem kéne "teregetni". Myonak egy dologban igaza van. Le kéne zárnod. Ez nem azt jelenti, hogy nem érezhetsz semmit, de azt igen, hogy elfogadod az ő útja másfele visz mint a tied.

Előzmény: imogen (16486)
ABC123 Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16502
Egy dolgot látok imogennél (igaz) hibának: Érzelmei, magánélete kiteregetését.
Előzmény: myofibrillum (16481)
ABC123 Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16501
Felejtsétek el, mert ki fogtok égni, és mire jönne az alkalmas nő, megfelelő, az igazi, addigra olyanok lesztek mint a mai férfiak 95%-a. BORZASZTÓAK! Önzőek, egoisták, lusta dögök, hallgatagok, élvhajhászok, és a többi...

Olvasva téged én is az lennék. Lehet, hogy néha jogosan azok?

Előzmény: myofibrillum (16479)
ABC123 Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16500
Miért van az, hogy a hölgyeket mondják inkább érzelmileg érzékenynek, és mégis ha ilyet látnak ők menekülnek leginkább?

Amúgy részben igazad van, de csak egyben. NEM kellene itt ezt kiünteni imogennek, mert ez az ő magánügye. ENNYI. Azt azonban nem követelheted meg tőle, hogy emgerőszakolja az érzelmeit, vagy ha igen, akkor lényegében ezzel azt mondod, hogy az érzelmek igazából nem számítanak.

Előzmény: myofibrillum (16477)
imogen Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16499
Nah ma is fogom latni, mert Nala van az indexem, aztan felhozza.

imo.onkinzo.allat

imogen Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16498
> de megfogadni? persze szeretné. csak ami mozgatja az nem igy megy. kitör rajta és olyankor félredob minden észérvet, elhatározást.

Myo ez azt hiszem nem igy mukodik, hogy elhatarozod, hogy matol esz ervekkel elek... Majd idovel jobb lesz... Hazudnek, ha azt mondanam, hogy teljesen ugyanazt erzem iranta, mint amikor szakitott velem. Mar mas az az erzes.

Előzmény: myofibrillum (16497)
myofibrillum Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16497
Imo, nem tudok mást mondani...Legalább próbáld meg, hogy ésszel élj...

W8, ne hidd, hogy érzéketlen vagyok, de az ostobaság az ostobaság. A szerelem és tartás, büszkeség igenis összeférnek. Mint mondtam, lehet az érzelmeket kezelni. Nem vagyunk kiszolgáltatottjai. Vagy megteszel valamit a saját érdekedben, vagy nem. Ez nem érzéketlenség, hanem puszta tudatosság.
De aki imád szenvedni, az szenvedjen. Csak rossz nézni... Nem érdekes. Én is hülye vagyok. Más is hülye.

Shezz!
Komolyan mondtam. Így gondolom. Tisztelet és tapintat nem egy fogalom. A gyász és együttérzés sem tapintat. A tapintat olyasmi, ami megöl mindent, legfőképpen a kapcsolatokat.. Nem fogok belemenni. Úgysem egy fogalomkörben élünk.

Jobb lett volna befogni a számat...
myo

w8800 Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16496
nem akarok senkit megbantani..
???
ugyanmár!
ha nem bántani akarsz, akkor rendben van.

a pofon nem bántás, bár fáj.

w8.homokzsak.hu

Előzmény: Törölt nick (16495)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16495
imo szenved, szar neki. racionális tanácsokat adunk neki. és nem tud velük mit kezdeni. persze, ha éppen nyugis napja van, végig tudja öket gondolni, de megfogadni? persze szeretné. csak ami mozgatja az nem igy megy. kitör rajta és olyankor félredob minden észérvet, elhatározást.
tudnek erre mit irni, kitoroltem.. nem akarok senkit megbantani... egyetertek veled w8
Előzmény: w8800 (16494)
w8800 Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16494
myo!

szerelem - méltóság? na ne röhögtess! milyen szerelm az, ahol bejátszik ez a fogalom? ugyanmár! az valami racionális, kiszámitott dolog. hol van annak köze a szerelemhez?

és igen, a szerelem, föleg az elhagyott szerelmes szerelme megalázásokkal, önmegalázásokkal jár. ilyen a természete neki. soxor alázzuk meg magunkat ilyenkor, hogy utána csak rosszabb lesz. de ez a menete, vagy elfogadod, vagy nem. nem változtat. semmit nem segitett volna, ha imo nem hivja fel. benne lett volna, hogy fel akarja hivni. és ez itt a "gond". a gyógyulás utja ez. fáj, hogy a halálba ne fájna. nem is érne semmit az egész, ha ilyenkor ne fájna, ha ilyekor ne lennénk teljesen hülyék.

imo szenved, szar neki. racionális tanácsokat adunk neki. és nem tud velük mit kezdeni. persze, ha éppen nyugis napja van, végig tudja öket gondolni, de megfogadni? persze szeretné. csak ami mozgatja az nem igy megy. kitör rajta és olyankor félredob minden észérvet, elhatározást.
nekem is megvolt ez a telefonhivásom, anno. semmit nem segitett, söt. de kellett. nem engem, vagy öt értékelte, hanem azt az érzést, ami bennem volt. igen. érdemtelen volt rá. na és? nem rola szolt, hanem rolam. le volt szarva o. nem érdekelt, akkor sem, amikor könyörögtem. az volt csak a fontos, hogy elmondhassam ezeket a dolgokat.
ma már nem tenném. mármint egy hasonlo helyzetben. nem azért, mert most nem tudnék annyira szerelmes lenni, hanem emléxem erre az elsöre. már nem kell bizonyitanom a szerelmet magamnak. imo végig járja a poklok poklát, sok van még elötte, sebaj. pár év és jopár kapcsolat, szerelem után ugy fog visszatekinteni, hogy jo volt ez igy.

imo!

nem tudok mást mondani, mint legutobb: tölts édesapáddal annyi idöt, amennyit csak lehet. tudom, hogy ott van benned ez a sok érzés, de tedd félre öket. bár azt irod, hogy nincs magánál, beszélgess vele, vagy mondj el neki dolgokat magadrol. késöbb nagyon fontosak lesznek ezek a percek.

w8.re.hu

Törölt nick Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16493
ugye ezt nem irtad komolyan a tapintatossagrol.
Előzmény: myofibrillum (16485)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16492
:-))
azt hiszem sokat szamitott, hogy itthagytad azt a lancot. itthagytad a szivedet valamennyire. azota latom, hogy kevesbe borulsz meg. a telefonos dolgotol ne borulj ki. itt volt az ideje, hogy visszaess kicsit. anelkul azt hinnem, kobol vagy.. de nem. hidd el, naprol napra jobb lesz. mindig csak egy kicsit. aztan pedig, eszre sem veszed (imo, szted en NF mellett el tudtam volna menni egy szo nelkul, hogy utana ne zokogjak orakon keresztul. ha azt hiszed, tevedsz..! te megtetted. gratula.)
Előzmény: imogen (16491)
imogen Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16491
Tok jo erzes, hogy Te itt vagy:) Nem tudom hol lennek a forum nelkul, biztos sokkal jobban magam alatt. Nincs fogalmad, hogy mennyi tamogatast kaptam toled. Ami fajo, de kozvetlen kornyezetemtol nem igazan kapok meg. Bar probalok nyitni mas emberek fele. Van csaj, akivel eltudok menni bulizni, van egy testverem, vannak ismeroseim, de aki igazan fontos szamomra - mint barat - az ott van Bp-en. Te is a szamomra fontos emberek koze tartozol, de most rajtad kivul is van egy csaj, akinel toltottem a szilvesztert. Mar tokre osszeboronalt vele a csaladja...

imo.kedveli.shezzt

Előzmény: Törölt nick (16490)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16490
imo en nem feltelek. tudod, mindig az elso a legrosszabb.. en tudom, hogy akkor meg lelegezni sem volt kedvem.
azt hiszem, a fajdalommal szembe kell nezni... nem, ennyire bolcs nem vagyok. nem en mondtam. nekem is mondtak, mert en sem tettem.. ezt az idoszakot hogy is hivjak? gyaszidoszak? myo biztosan jobban tudja. tehat ulj le, fajd ki. mindenki fajja ki. a fiuk is! mert ha bennragad, akkor csak a keseruseget noveli az eljovendo nokkel szemben. mindenki azt irja, hogy mit szenvedtek ennyit, mar rossz olvasni. en azt mondom, hogy inkabb IDE szenvedjetek, es megprobalunk irogatni nektek, minthogy ne merjetek beirni, ha sz+r, vagy hivogassatok az exet.
sisterdM
Előzmény: imogen (16488)
imogen Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16489
Hidd el, hogy O is szenved a maga modjan. Miutan szakitott velem, hetekig sirt otthon... Mert fajt neki, hogy nekem fajdalmat okozott. Gondolom korabbi hozzaszolasaim alapjan ezt eleg nehez elhinni rola, de igy volt. Meg most hogy felhivtam az sem esett neki tul jol...
imogen Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16488
myo nem kell bocsanatot kerni. Tudomasul vettem, hogy ez a velemenyed es meg van is benne igazsag vhol, de ezt belatni nem azt jelenti, hogy kepes is leszek kovetni...
Előzmény: myofibrillum (16477)
imogen Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16487
Sajnos apu mar nem igazan van abban az allapotban, hogy igazan fel tudna fogni, hogy mi tortenik velem/korulottem. Kezd leepulni szellemileg is. Egyebkent ez a csut-i nap tett be, azert hivtam fel, meg azert hulyultem meg. Ereztem elore, nem kellett volna osszefutnom vele. Tudom, hogy szeretethianyom van. En is tisztaban vagyok vele. Myo teged meg azert szeretlek, mert ennyire oszinte voltal:) Ha mobilszamodat elkuldod mailben, akkor irok Neked is esemest:), de komolyan!
vazzeg 750 HUF-ot elb.sztam telefonalasra, es volt ertelme????
szemet egy ember vagyok magamat sajnaltatom, a sajat hulyesegembe orulok bele. Hat nem vagyok teljesen komplett az fix.

imo.meg.mindig.hulye

Előzmény: myofibrillum (16476)
imogen Creative Commons License 2003.01.17 0 0 16486
aham. csak velem meg szept. 18-an szakitott es eppen most jott ram az otperc, mert mar tovabb nem birtam. Elmult egy honapban o irt, meg hivott en meg nem is reagaltam ra, most meg en nem birtam megallni...
Előzmény: inglisvumenke (16475)
myofibrillum Creative Commons License 2003.01.16 0 0 16485
Te nálam is hülyébb vagy...
Minek ezt túlkomplikálni?
Mindenkinél az a megoldás, hogy eltűri. A módszerek már mások, amivel a saját tűrését megkönnyíti. De az nem tűrés, hogy smsezik, meg hívogatja, meg találkozik vele..
Erre javasoltam a dartsdobálást, amely elősegíti, hogy nemet tudj mondani neki. De az átvitt értelem nem vivődött át...
Imonak arany lelke van, nem egy durvasággal színezett jellem, de amit csinál, azért bele szoktak rúgni az emberbe. Nem kígyó, hogy a földön kússzon! Mivel a csajnak az egóját hízlalja, így én rúgok bele helyette. Jót fog tenni neki. Ha most nem, pár év múlva megköszöni...
Tényleg szívesen kitekerném a nyakát...

A tapintatosságról meg annyit, hogy szépen becsomagolt hazugság. Ennyit erről. Megoldani nem old meg semmit, nem segít, és még csak többé sem teszi egyik felet sem...Gusztustalan dolog.

myo

Előzmény: Just (16483)
myofibrillum Creative Commons License 2003.01.16 0 0 16484
Persze. Éppen most tüdőzöm saját baromságom mélypoklának kénköves bűzét jó alaposan, szóval bárkit fejbeverek, fenékenrúgok, akár ingyen is...
"Mondja, mi a bánata, polgártárs!"
myo
Előzmény: fityfene (16482)
Just Creative Commons License 2003.01.16 0 0 16483
különben is kikérem magamnak! sosem írtam olyat, hogy "Felejtsd el, de csak részben!" részben nem is lehet felejteni, vagy igen, vagy nem, vagy de?..
a "de csak részben" kitétel a "sokaknak igazuk van" állítás szűkítése próbált lenni, valami olyasmi, hogy te sem tudod megmondani nekem, hogy mikor mit csináljak, hogy nekem jó legyen, illetve fordítva: én nem tudhatom, hogy neked mi kell, de te tudod, és erre vonatkozólag másoktól esetleg kapsz megerősítést, vagy ellentmondást, de te teszed, amit neked kell, nem pedig amit mások mondanak...
JUST utálja, ha félreértik...
vagyishogy inkább ezt is szeressem??
fityfene Creative Commons License 2003.01.16 0 0 16482
Rám is rám férne egy fejbe verés. Vállalod? :)
Előzmény: myofibrillum (16481)
myofibrillum Creative Commons License 2003.01.16 0 0 16481
Tapintat?
Hónapok óta olvasom, hogy kínlódik. Semmi változás. Tudom, mi baja van. Csak nem az, amire koncentrál. Észhez térhetne végre. NEkem ez sok. Van nekem is bajom, de ennyi ideig én nem szenvedek, az is fix.
Rólad is csak annyit mondhatok. Megértem. Én is ilyen vagyok. Voltam. De így rosszabb. Szeretheted, csak van időszak, amikor nem szabad, egyszerűen tilos. Mert tovább tart kigyógyulni belőle, és nagy pofonokat gyűjtesz be közben. Ennyi. Szimplán nem praktikus. Persze, az érzelmek sosem praktikusak, de lehet velük bánni. Praktikusan.
A Te hülyeséged sem semmi. Néha neked is behúznék egyet, de Te tudod...
Mindig felesleges dolgokra pazarljuk az álmainkat...

Mindegy.
Csak elegem lett.
Már 3 hete is be akartam szólni. Ráfogtam a saját bajomra, ezért nem tettem. De ez most már mindenen túltesz...

Hülye Hősszerelmesek Hisztis Klubja, az vagytok.

myo

Előzmény: Just (16480)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!