Van egy Férfi és egy nő, a szomszédba költözik melléjük egy öregasszony. Hamar barátságot kötnek. A nő terhes lesz , elindul a szülés , kórházba viszik. A férj felhívja az öreg nőt hogy megszületett a gyerek és fiú. Az öreg nő erre megkérdezi hogy csak egy gyerek? erre kiderül hogy ikreket kell szülnie az anyának, és megszületik a lány is. A gyerekeke szépen növekednek, és ők is nagyon jóban vannak a szomszéd nénivel. Elmennek görkorcsolyázni a kislánnyal történik valami, és kórházba kerül. Ott észre veszik hogy némelyik szervéből több van mint kellene, és a vére kék színű. Bent tartják és kísérleteket végeznek rajta. A testvérének azt mondja az öreg néni hogy szabadítsa ki és hozza el hozzá. Kiszabadítja elviszi az öreg nénihez aki elárulja hogy a lány valójában egy másik bolygó királynője. és azért hozták ide hogy elrejtsék a öt üldöző lények elöl. Az öreg nő meg az ö védelmezője. Hamarosan találkoznak is azokkal a lényekkel akik nagy viharban jönnek esernyővel nőnek álcázva. Hamarosan felveszik igazi alakjukat. Valami fénytestük van. AZ öreg aszon is átváltozik. Neki is valami fény teste lesz. A vége aszem az hogy el mennek a földről ,mármint az egész család.
Az elsőre: Bár nem krimi, de A kislány című film rám nagy hatással volt. A "családi film" kategória ne tévesszen meg, inkább dráma, ahogy valaki a hozzászólások közt is írja. Az IMDB-n is drámába sorolják.
"Írni az UPC-nek"? TEchnikai, előfizetési ügyekben igen - de az én keresésemet illetően hova és kinek kéne írni? Nyilván nem válaszolnak. Nem olyan egyszerű. Videotéka: színészek, rendező nevét nem tudom. Ha az ismertetésben nem szerepel a film első 15 perce, máris kitalálhatalan. Mondom, nem egyszerű.
Valóban UPC. - Egyébként, mivel nyilván nagyközönségnek szánt, bár talán igényesebb am, film, azt hittem mindenki felismeri, hiszen 90%-ban minden filmtopikban és minden moziban és minden tévén amerikai filmekről van szó. De senki nem ismeri fel...
Talán nekik kellene írnod, ott van olyan, aki ezzel foglalkozik, mert ugye ők állítják össze a saját videótáruk ajánlóját. Na de szerintem nézzél be az online tékájukba, ott a 2-3 tucat akciófilm között szerintem megtalálod ezt is.
(8-10 hónapja azon a tv-csatornán láttam az első 15 percét, ahol film-előfizetés reklámjaként elég új filmeknek lejátszották az első 15-16 pecét (tehát nem előzetest!), majd a piros gombra kattintva elég olcsón elő kehetett fizetni az egészre.) Távirányítóm ezt nem tudta végrehajtani, sohasem tudtam meg, mit láttam.
Leírom az első 15 percet:
Nagy arab-országbeli nemzetközi repülőtér. Marcona, komor, hadviselt állapotú, "minden látott" képű 40-42 éves amerikai férfi az utolsó percben becsekkelve éri el a hatalmas utasszállító gépet, amely az USA-ba (vagy Londonba) indul. Egy 30-35 éves amerikai (vagy angol) újságírónő mellé ültetik.
A férfin látszik, hogy senkivel semmit nem kiván beszélni, de az ujságírónő szóra szeretné bírni. Szinte lehetetlen. Annyi derül ki, hogy számára a háborúnak-szolgálatnak vége. Pontosabb munkáját, és családi állapotát, környezetét illetően nem hajlandó beszélni. /Rövid snitt közben: fiatal arab férfiak ülnek le a gép kbző soraiba, emberünk ezt nagy figyelemmel, koncentrációval szemléli./ A gép elindul, a férfi alvást mimel, utitársnője olvasgat.
/Eddig tartott az első 15 perc. Kikövetkezteve a film amerikai, és 2014/15-ös/. Köszönöm, aki segít-