Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Én egy nagyon rossz tapasztalatot osztanék meg veletek. Idén volt az esküvőnk, a fotósunk pedig rendesen átvert. Először is a képek nem lettek túl jó minőségűek, nagy részükön kis fehér folt van. Ez még nem is lenne annyira nagy baj, de kétszer akkora összeget mondott a végén, mint amiben megegyeztünk. Miután ezt kifizettük nem adta ide a digitális verziót, azt mondta, rendeljünk utána, természetesen újabb horror összegért. Szóval senkinek nem ajánlom: Hámori Fotó, amúgy a Király utcában van a műhelyük, kerüljétek el! ;)
Szia Gven15! Köszi szépen!Ez tényleg nagyon jól hangzik.Lehet hogy elmegyek veled a következőre.De addig még értekezünk!:)Valaki csatlakozik még hozzánk???
Sziasztok! Szívesen írok még róla. Ezt a találkozót elsősorban az olyan kreatív menyasszonyoknak találták ki, akik saját maguk szeretnék megszervezni az esküvőjüket. Két és fél órában rengeteg, esküvővel kapcsolatos témát érintettünk és voltak ott szakemberek is, akik segítettek dönteni nekünk. Én például rajtuk keresztül találtam meg a zenekarunkat. És nagyon jó volt a hangulat, mindenki kötetlenül beszélgetett, elmondtuk a nyűgünket-bajunkat, márpedig abból elég sok volt, és este úgy mentem haza, hogy csomó dologban sikerült döntést hoznom. Megyek a következő alkalomra is, ami június 15-én lesz. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon hasznos és Te magad lehetsz az esküvőszervező az itt összeszedett információkkal.
Bármi kell, szólj, segítek. De inkább gyere, gyertek velem a következő találkozóra!
Sziasztok! Én is csatlakoznék a beszélgetésekhez ha lehet még?!:) Nekem most szeptember 4én lesz az esküvőm és még alig tarok valahol.Én is magamnak szervezem az esküvőmet és hát elég sok helyen elakadok, már arra is gondoltam hogy szakemberhez fordulok.Gven15 te írtad hogy tudsz valami jó helyet ahol segítenek a szervezésben.Megköszönném ha még 1kicst többet tudnál mesélni erről a helyről mert engem érdekel!Meg gondolom titeket is csajok!?:)
Sziasztok!
Látom, hogy sokan sok dologban kerestek segítséget. Hátha tudok én is segíteni. A legjobb barátnőmnek tavaly volt az esküvője és nekik egy nagyon profi lány segített, mindenben. Ő alapból benne van ebben a szakmában, minden kérdésükre pik-pak megadta a választ. Eleinte ők sem akartak ilyen segítséget igénybe venni, de mivel az első találkozó ingyenes volt, ezért elmentek rá. És nem bánták meg. Végül az egész esküvő menetében segédkezett nekik és mondhatom, ez volt az egyik legszebb esküvő, amin valaha voltam. Ja, és volt TrashTheDress fotózásuk is.
És még annyit, hogy van egy nagyon jó találkalehetőség olyan menyasszonyok számára, akik maguk szervezik az esküvőjüket, itt megoszthatják az ötleteiket és ráadásul szakembereket is meghívnak, akik csomó dologban tudnak segíteni. Én is voltam már és rengeteg ötlettel lettem gazdagabb. Ha érdekel, írj és elküldöm az elérhetőséget: zk.gven@yahoo.com
Kedves Házasulandók, Érdeklődők!
Bérbe adok 2010.szeptember 4. után 200 db fehér nem gyűrődő anyagból készült újonnan vart székhuzatot. Az alábbi méretű székekre javaslom: szék lábának hossza (40-50 cm között), ülőke kerülete: (170-190 cm), szék támlájának magassága (40-65 cm), szék ülőkéjének szélessége (40-50 cm). A székszoknyákhoz az alábbi színű maslikat lehet választani:(arany, bordó, ezüst, mohazöld, narancssárga és rózsaszín).
Továbbá bérbe adok 50 db 120*160 cm nagyságú fehér vízlepergető abroszt.
A bérelhető kellékek helye: Párkány-Esztergom
Felrakást megbeszélés alapján 100 km-es körzetben csak péntek délután ill. hétvégén vállalok.
Árak: székhuzat maslival elvitel esetén 300 Ft/db, felrakással 400 Ft/db.
abrosz elvitel esetén 400 Ft/db, felrakással 500 Ft/db.
Elérhetőség:
galova.katarina@gmail.com
Gál Katalin
2010.09.18-ára lefoglaltuk az esküvői helyszínünket a Tahitótfalu határában található Bodor Majorban, azonban időközben kiderült, hogy szülői örömök elé nézünk és ezért kb. 1,5 évre elhalasztjuk az esküvőnket.
A befizetett foglalót sajnos csak úgy kaphatjuk vissza, ha találunk magunk helyett egy másik Párt erre az időpontra.
Tudnivalók a helyszínről: a Szentendrei-szigeten található. A helyszínt csak ajánlani tudjuk egyrészt a környezet miatt, másrészt az árak miatt. A Majoron kívül remek fotózási helyszín a Visegrádi Fellegvár (kb. 12km) ill. Szentendre (kb. 10km). Személyesen is bejártuk a Majort, gyönyörű.
Szeretettel meghívlak téged és jövendőbelidet, valamint kedves családotokat 2010. május 23-án, délelőtt 11 órától, délután 16 óráig tartó Grillázs Majálisra, melynek helyszíne a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátói Múzeum, 1051 Budapest, Szent Imre tér 15. Ezt követően mindenkit várunk egy kávéra és üdítőre, a római parti Mosquito Étterembe (1031 Budapest, Rozgonyi Piroska u. 43.), ahol a fórum résztvevői találkozhatnak, beszélgethetnek az esküvői előkészületekről. Tapasztalatot cserélhetnek, kérdezhetnek szakértőktől (dekoratőr, cukrász, nőfély.....). Az est fénypontja, kívánság lámpás eresztése a Dunánál, valamint úszó lámpások vízre bocsájtása, amit a jelenlévők aktív bevonásával szeretnénk megvalósítani. Mindenkit mind a két eseményre egyaránt várunk. Visszajelzéseteket, kérdéseiteket az alábbi e-mail címre várom: maya@oltariszervezo.hu
Elkezdődött az esküvői szezon ezért szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nagyon kedves, tehetséges és jó referenciákkal rendelkező sminkest, aki házhoz megy, és remek áron dolgozik. Nekem hozzá volt szerencsém a nagy napon és elmondhatom, hogy kitűnő érzékekkel passzintja a delikvens személyiségéhez a festéket.
Ha azt szeretnétek, hogy a lagziban Ti is és a násznép is jól érezze magát akkor bátram merem ajánlani egyik ismerősömet aki lemezlovas, és nem egy esküvőn adta már a talpalávalót nagy sikerrel. Azért jobb egy lemezlovas, mert minden igényt ki tud elégíteni, nem csak egyfajta zenét játszik, fiataloknak és idősebbeknek is tud olyat játszani amire szívesen felállnak táncolni és jól érzik magukat. Ha érdekel valakit szívesen megadom az elérhetőségét! további infóval kapcsolatban szívesen állok rendelkezésetekre, személyes tapasztalataim alapján. :-) írjatok e-mailt: arimacsi@vipmail.hu
Szeretnétek az esküvőtökre csokiszökőkút szolgáltatást nyerni? Ha igen, nincs más teendőtök, mint jelentkezni a Kristály Esküvő nyereményjátékára e-mailben! Akár idén, akár jövőre lesz az esküvőtök érdemes játszani! Írjátok meg mindkettőtök nevét, az esküvő dátumát, és az elérhetőségeteket (telefon, cím, e-mail cím), és küldjétek el a kristalyeskuvo@gmail.com címre legkésőbb 2010. május 31-ig. Sorsolás: június 3-án A nyerteseket telefonon értesítjük!
Legyen a Tiétek a legtrendibb desszert a nagy napon!
Okleveles sminkes vagyok, fotózásokon, divatbemutatókon , esküvőkön sminkelek. Több nívós sminkversenyen részt vettem. Kizárólag professzionális anyagokkal dolgozom, a legújabb trendeket követve , ügyelve a menyasszony stílusára, karakterére.
Referencia fotókat kérésre tudok küldeni.
Ár megegyezés alapján.
Budapesten, Heves megyében és környékén, és az ország bármely területén (kiszállási díj ellenében).
Ha valaki esküvőre dekoratőrt keres, vagy aki nagyon szépen megtudja csinálni a díszítést, én "Zoli és tanítványait" ajánlom! Nekünk ők csinálták a dekort, és nagyon megvoltunk velük elégedve! A mi esküvőnk 1,5 éve volt, gyönyörű, hangulatos volt a kinti szertartás, hála a díszítésnek, a szép esketőhelynek, nameg a jó időnek!:D
Állítólag már több esketőhelyük is van, több formában és színben, akit foglalkoztat a kültéri esküvő, az nézze meg a honlapjukat. Mi rengeteg fotót láttunk munkáikról, bár a neten csak néhány van fent.
A személyes találkozónál az anyagokból mintát is mutatnak, meglehet élőben nézni és tapintani az általuk használt anyagokat, kiegészítőket.
Ja és visszatérve a kültérire: tudomásom szerint másoknak nincs is "esketőhelyük"-ez olyan amerikás feeling, amikor egy boltív alatt mondják ki az IGEN-t. Nagyon hangulatos, és ha díszítést nem kértek hozzá, natúrban a fa szerkezetet is bérbe adják...
Szóval, mindent összevetve, ajánlopm figyelmetekbe munkáikat, nem fogtok csalódni bennük, jól dolgoznak, borsodban talána legjobban-bár sokan próbálják koppintani sítlusukat, de olyan élethű sosem lesz....Na, jó nézelődést!! :) Ja és jó készülődést!!! :DD
Ha valóban igényes és gyönyörű menyasszony szeretnél lenni, akkor válaszd ezt a szettet! Én nagyon körültekintő voltam, minden passzol egymással! Csak a nyakék, a hajtű, és a karkötő szett volt 21 900 Ft! Ennél jóval kevesebbért odaadom az egész szettet, és még mellé ugyanolyan hajtűket, amiknek darabja volt 1800 Ft, mivel mind-mind Swarovski kristályból készült! Plusz egy fülbevaló ami szintén passzol, de az nem kristályos, azt a Bijou Brigitte-ben vettem 4000 Ft-ért. A szett ára 18.000 Ft. Tudom nem kevés érte, de ez minőség, és az sosem olcsó! Élőben szebb, mint a képen! Az ár fix. Nekem szerencsét hozott!!! Legalább lesz valami ami használt, már csak kék kell, valami ami új, és... Swarovski kristályos, fehér gyöngyös, helyenként rózsaszín is van benne...
Képeket e-mailben tudok küldeni, a teszveszen is hírdetem képekkel, ugyanezen a felhasználó néven. Komoly érdeklődőknek a telefonszámom: 06-30-203-9955 Ui.: Természetesen én 007-Imi felesége vagyok.
Sziasztok Készülődők! Most hallottam ,hogy az ÁlomKlip-eseknél még van két májusi szabad időpont is ha profi és szép esküvői videot és klipet szeretnétek. Igen ez reklám nekik, bocsi, de szerintem szóltam :). Köszönettel, üdvözlettel, ZBRGYRK, aki már túl van rajta :)
kreatív esküvői fotózás konzultáció az első perctől - segítség a napirend összeállításában, helyszínválasztásban egy vagy két fotóssal és trash the dress ha te is szeretnéd! :)