Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Mindkettő masszív megszállottja vagyok, bár a Walking Dead-et nemrég daráltam csak le, de rácuppantam rendesen... a Dexter pedig... ó a Dexter... nem is lennék meg nélküle :P A legszebb, hogy a pasimat is ezerrel fertőzöm ezekkel... szóval együtt nézni a legjobb ;) :D
Annyian ajánlják a Dextert (ami valahogy kompletten kimaradt), és a The walking dead-et, hogy mindkettőbe bele fogok kezdeni, bár aggaszt, hogy mi lesz, ha tetszenek, azért itt már súlyos epizódszámról beszélünk.
Shameless-t én ugyan elkezdtem nézni, de két részig jutottam, nem feltétlenül mert nem tetszett; csak prioritásbeli ügyek vannak erősen... de majd folytatom egyszer.
A Breaking Bad az 5. évad közepéig, amíg jelenleg nézhető, nálam stabil 10/10-es, most meg a Shameless 2. évadát nézem, az is van 10/9, bár ahhoz kell egy sajátos lelkivilág, hogy élvezze valaki.
akkor azt hiszem be kell pótolnom a második évad utolsó felét. én ott feladtam. de ezek szerint összeszedték magukat. éremes pótolni, vagy mehetek egyből a harmadikra?
Ne is mondd, a Breaking Bad az 5. évadnál jár, közben tolom A bárkát is, ami ugyan sokkal gyengébb, mint gondoltam, de mégis valahogy beleszoktam abba is.:))
Már a 2. évadot tolom.:) Ez a Tuco haláli figura, oltári szinészi játék, persze a főszereplőé is. Ennyire kifinomult-árnyalt cselekményű-jellemábrázolású sorozat nem terem minden fán. Nálam 10/10 idáig.