Én úgy tudom, hogy általában 4-kor, fél 5-kor kezdődnek az edzések és fél 6, 6 óráig tartanak, de ez néha változik. Ha érdekel a dolog, akkor az adott napi edzés-időpontról Pependre tud pontos infót adni.
Én is voltam kint edzésen, még hétfőn. A brazil és az amerikai állítólag előző este érkeztek meg 20 órás repülőút végén, így lehet, hogy az ott mutatottnál tudnak többet is.
Soaresről az a véleményem alakult ki, hogy gyors kezű, lábú, gondolkodású, de valahogy nem éreztem azt, hogy valami magával ragadót, lenyűgözőt produkálna.
A feka bemelegítésnél és a játékok közötti dobálgatásoknál alig talált a gyűrűbe, ezzel szemben játék közben mindent bedobott, voltak jó megmozdulásai így róla vegyes kép alakult ki.
Állítólag Májkival egy csapatban játszottak korábban és az ő mutatói ott jobbak voltak, mint Májkié. Hááát, ezt a látottak alapján elég nehéz elképzelni...
A szerb gyerek (nem tudom, itt van-e még) nem megoldás a bajainkra. Nem igazán 5-ös, 4-ben pedig Hartvich jobb nála, így szerintem rá nem lesz szükségünk.
Franáról nem tudok, illetve az általad leírtakat hallottam én is. Meg azt, hogy állítólag nem is tér vissza szeptemberben, majd csak október elején.
De úgy látom te se nagyon a streetball-t.. Szoval ott 3-fős csapatok vannak, de lehet vinni 1-2 cserét. Szoval ha van annyi haverod, akiknek lenne kedvük játszani, akkor miért ne?
Szorgalmasan készül az elkövetkező szezonra a Szolnoki Olaj kosárlabdacsapata.Pór Péter vezetőedző és segítője,Tasnádi Zoltán napi két tréninget vezényel a társaságnak.Közülük a csapatkapitány Cziczás László megfázás,míg Hartvich Tamás derékbántalmai miatt kapott pihenőt.Keretükben egyelőre egy légiós,a lengyel Tomasz Celej található,de a héten további külföldi játékosok érkezése várható a Tiszaligetbe.Közöttük lesz a brazil-portugál állampolgárságú Daniel Soares,a 27 éves,191 cm magas hátvéd már szolnoki játékosnak mondhatja magát.Rajta kívül egy szerb származású center és egy amerikai irányító várható napokon belül a Tiszaligetbe,az előbbi a vízumjára,míg utóbbi a repülőjegyére vár.Mindkét kosaras tesztelés előtt áll és csak azt követően ülnek majd a felek tárgyalóasztalhoz.
A jövő hétre már előkészületi meccset is tervez a szakmai stáb,de ennek színhelyéről és az ellenfélről szintén nem született döntés.
Szerintem is inkább erősödünk, hogy elment! Hiszen tavasszal állandóan arról irogattatok, hogy most éppen hol ivott, amiből egyenesen következett teljesítményének a visszaesése!
Hát a tavaszi "produkcióját" tekintve ezzel inkább erősödünk. Fájdalmas volt végignézni a betlijét Younger ellenében a negyeddöntőben, nagyjából ezen ment el a 4 közé kerülésünk...
Amúgy jó játékos meg minden, de szvsz egy kissé jóllakott lett a végére.
The Austrian cup winner, macabido Oberwart Gunners, added their first import player to their roster. They signed the 202 cm tall and 30 year old Derrick Stroud (202-F/C-75, agency: Frontline Sports, college: Indiana St.) to a one year contract. Stroud played the last season for the hungarian MOL Szolnok team
Na a faszi hozzánk is odajött a bongóban, de még péntek este. Vicces volt, mert épp egy már egyáltalán nem szomjas dombóvári srác zendített rá a Hajrá-hajrá Kaposvárra, és 8-10-en csatlakoztunk hozzá, erre odajött, hogy mi honnan jöttünk (?), mondom Kaposvárról, azt mondta, hogy akkor úgy látszik ott kosármeccsen buliztok és amikor buliban vagytok szurkoltok, mert Pakson ez nem szokás! Hú bazz... biztos megzavartuk a paksi családok szórakozását :-))