nah vegulis vettem tld nadragot, nem vot ocsos 45 korul, de viszont eleg szuppah fekete-red rocket(narancs :) mez nem volt hozzaval, az lett ezert fekete hogy Daninak is bejojjek :) vmi terdvedot ki kene talalni, ami nem csizmaba valo, mert most vettem egyet ideiglenesen de alig tudom csemmat bekapcsolni, szal ugy laccik nekem nem fer bele 1xruen...
Csizmába érő térdvédőt csak javallani tudom, nekem 1x aszfalton esett rá az EXC a lábamra + csúszott utána rajta 2-3 m-t, de az ég világon semmi bajom nem lett (nem is éreztem, hogy történt volna valami), csak a nadrágom szára kopott meg, ami rá volt húzva kívülről a csizmára!
a legteteje tepozaras persze, meg alatta jon egybol a csatt csak nekem jo meretes a vadlim a futas miatt, hely meg igy nem sok marad, nem akarom h szetnyomja sipcsontom
vannak am mar jo rovidek, ilyen duplapanttal terd alatt felett rogzitett neoprembe csomagolva, persze nem estem meg ilyennel de igy strapabironak tunt kinezetre (661 tomcat pl)
Kedves ismerosom, aki mellesleg endurocross abszolut bajnok, egy hete szepen levette a ceredi verseny 2. napjan a terdvedojet, merthogy kenyelmetlen. A kovetkezo korben eltorte a terdkalacsat. Ennek ellenere vasarnap kijott motorozni soskutra....
Én nagyon örültem annak hogy csizmába érő térdvédőt vettem, mikor a bányában rádőlt a blokk a térdemre és eltört a térdvédő. :) Tény, hogy rohadás egy dolog 35 fokban fullra beöltözve izzadni a terepen, de inkább ez, mint a sérülés. Inkább iszok percenként 1 liter vizet, mint ülök 1-2hónapot sérülés miatt a szobában.
szerinem inkabb az a lenyeg, hogy derektajon es terdnel legyen rendben, hogy vesevedovel, terdvedovel is kenyelmes legyen. Plane ha boszme nagy csuklos a terdvedo...