ottar: De. Én. Biztos a gyárban is gyorsan túl akarnak lenni azon az egy darabon, mert ma azt mondta a kereskedő, hogy 2 héttel előbb szállítják az eredetileg ígértnél. :-)
Köszi.:-) Mindig mondom hogy láma vagyok.:-))) Sajnos az az időpont 100% hogy nekem nem nyerő. Vagy az nap, vagy csak más nap érkezem haza külföldről.:-((((
Nekem is kombi lesz.Ha minden igaz azon a héten lesz meg az autóm amikor a tali lesz.Ha akarod átugrunk a gyárba és elhozzuk alkatrészenként,akkor a te autód lehet az első össze nem rakott gép:-)
Benne vagyok a versenybe. Bár látom Te feb 01-én rendelted meg az autót. Nekem van egy hét forom veled szemben de az enyém kombi lesz. Ez nagyobb, így pár nappal tovább tart az összeszerelés és már egálban is vagyunk.))) Bár lehet hogy te közelebb laksz a gyárhoz és hamarabb ér a kereskedődhöz az autó.
Most néztem meg az adásvételi. Ott az található, hogy két hónapon túli szállításihatáridő vagy előre nem látható külső körülmény esetén emelhetik az árat, de értesítenie kell és 8 napon belül elálhatok a vásárlástól. Még belegondolni is rossz, hogy vissza kellen lépni. Más! Ahol én veszem a kocsit ott Erste hittelt lehet velvenni 11%-os THM-mel. Gondoltam körülnézek máshol hiszen áprilisig van időm. Eddig a Raiffeisennél találtam 6,5%-os-at. Tudtok ennél kedvezőbbet?
Nono, kedves várakozók! Csak nehogy közbejöjjön valami a végére. Csak óvatosan a határidőkkel. Én inkább ráhagyással élném bele magam. Gulb tudna mesélni. :-(
Szerintem nem. Te is azt írtdad, hogy a nyílt nap az utolsó lehetőség. Mi meg már az utolsó lehetőség előtt megrendeltük nem? Legalább is én így értelmezem. Nem örülnék mivel nagyon jó áron sikerült megrendelnem!
Elég szépen összeverődtünk kik az új autóra várunk. Nem is értem mi a probléma ebben az országban?))
Most már csak egy félelmem van. Kaptam a kereskedőtől egy SMS-t a múlt héten. Nyílt nap ......bla-bla. ..... utólsó lehetőség áremelés előtt!!! A már megrendelt de át nem adott autó árától el tudnak térni abban az esetben, ha időközben emelkednek az árak?
Nekem azt mondták,hogy gyártástól számított 2 hét az átadás,ha nincs semmi hátráltató dolog. Az enyém OCTAVIA combi 1.9pdtdi Business.Az értékesítő mondta,hogy pont akkor lesz szabin,vagy várok egy hetet vagy átveszem a kolégájától.Szerintetek mit válaszoltam?Már így is tűkön ülök nem beszélve a nejemről.
Én is rendeltem egy Octi II-t, 1.6 kombi Business-t , február 1-én.
Akkor azt mondta az értékesítő, hogy 8-10 hét lesz az átadásig. (De inkáb 8, mert most hamarabb jönnek az autók a gyárból.) Múlt héten már azt mondta , hogy látja a számítógépen a 13. hétre van gyártásba ütemezve a gép. No és onnan még számolhatok legelább 3 hetet mire enyém lesz ( szerintem).Az akkor április közepe. Asszem így meg is lesz a 10 hét. (de egy nappal se legyen több, mert belehalok! )
Hát akkor uraim, várakozzunk.......................