Nekem meg hamarabb lett kész, aztán a kereskedés eltökölte a nyert időt...
Voltam a gyárban, teljesen mindegy, mit rendeltél, egymás után jönnek a kombi és az 5 ajtós autók. Sőt, az RS is simán beilleszkedik a gyártási sorba, pont láttam is egyet a sok normál kivitel között. Én napokat el tudtam volna tölteni ott...
Egyébként a szerelősorról 3-4 percenként jön le egy autó, és asszem 1 autó az üres kasztni állapotból 4 óra alatt jut el a "bedugom a kulcsot, indítózok és leviszem a szerelősorról, mert kész van" állapotba.
Persze jön még az ellenőrzés, a próbakörök a gyári pályán, az áztató kamra, stb.
Az Octavia-t nem győzik gyártani, óriási az igény rá, ez a húzó modell jelenleg.
STOP!! 29??? Akkor már elvileg otthon vagyok, és ha otthon vagyok akkor rá is érek.:-))) Bár, lehet hogy nem vagyok otthon, hanem éppen Győr mellet Gönyün táborozok.:-( Hmm!! Akkor viszont szakitok annyi időt hogy kinézzek, na de ha enm otthonról megyek akkor nem a kodrival leszek.:-( Nagyon gáz lenne egy Off autóval benézni?
Az idei első közgyűlés és évadnyitó találkozó tervezett időpontja.
2008-02-02
Tisztelt klubtársa!
Az idei első találkozót Győrben fogjuk megrendezni . A nyugati területi képviselőnk Kerti Csabi alias Ckerti szervezi és bonyolítja . Tervezett időpontja március 29 szombat. Ekkor tartjuk meg éves közgyűlésünket is. Minden tag részvételére számítunk. A részletes program és a tényleges időpont a későbbiekben lesz meghirdetve.
Köszönöm, de ezt az ajánlatot csak akkor áll módomban elfogadni ha sikerül a gyárban egy cirka 50-60%-os árengedményt érvényesítenetek. Szerinted menni fog?
Minden fél évben küldik a "helyesbítő" csekket. Volt már olyan is, hogy 2.300 forint volt az aktuális csekken:-)))))
Mondjuk én a Raffiból tanulva, ezt már forint alapon kötöttem. Az előző eurós volt, és többek között kamatkülömbözet címszóval is lenyúltak 275e forintot. A forint alapú egy kicsit több havonta, de eddig csak kevesebbet kellett fizetni.
THM-et passzolom. Már több mint 4 éve fizetem, és lila dunsztom sincs már, mennyivel kötöttük.
ottar: De. Én. Biztos a gyárban is gyorsan túl akarnak lenni azon az egy darabon, mert ma azt mondta a kereskedő, hogy 2 héttel előbb szállítják az eredetileg ígértnél. :-)
Köszi.:-) Mindig mondom hogy láma vagyok.:-))) Sajnos az az időpont 100% hogy nekem nem nyerő. Vagy az nap, vagy csak más nap érkezem haza külföldről.:-((((
Nekem is kombi lesz.Ha minden igaz azon a héten lesz meg az autóm amikor a tali lesz.Ha akarod átugrunk a gyárba és elhozzuk alkatrészenként,akkor a te autód lehet az első össze nem rakott gép:-)
Benne vagyok a versenybe. Bár látom Te feb 01-én rendelted meg az autót. Nekem van egy hét forom veled szemben de az enyém kombi lesz. Ez nagyobb, így pár nappal tovább tart az összeszerelés és már egálban is vagyunk.))) Bár lehet hogy te közelebb laksz a gyárhoz és hamarabb ér a kereskedődhöz az autó.
Most néztem meg az adásvételi. Ott az található, hogy két hónapon túli szállításihatáridő vagy előre nem látható külső körülmény esetén emelhetik az árat, de értesítenie kell és 8 napon belül elálhatok a vásárlástól. Még belegondolni is rossz, hogy vissza kellen lépni. Más! Ahol én veszem a kocsit ott Erste hittelt lehet velvenni 11%-os THM-mel. Gondoltam körülnézek máshol hiszen áprilisig van időm. Eddig a Raiffeisennél találtam 6,5%-os-at. Tudtok ennél kedvezőbbet?
Nono, kedves várakozók! Csak nehogy közbejöjjön valami a végére. Csak óvatosan a határidőkkel. Én inkább ráhagyással élném bele magam. Gulb tudna mesélni. :-(