Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Nem tudom, nekem a Breaking Bad, The Killing, Boardwalk is csak a 2-4.rész környékén ütött be igazán. Én megvárom, amíg a komplett sorozat elérhető lesz, képtelen vagyok úgy nézni sorozatot, hogy 1 hetet kell várnom a következő részre és/vagy párhuzamosan nézni mással. Elkezdem, és akkor az pörög.
A Breaking Bad után nekem most a Rubicon fog következni. A Boardwalk 3.évad bár nagyon csábító, de megvárom, amíg kompletten nézhető. Szerencsére/sajnos én csak pár hónapja vagyok sorozatfüggő, így jelentős lemaradást kell ledolgoznom, van mivel kitölteni az időmet :)
Huh.... Kicsit tartottam attól, hogy a negyedik évad történései után ellaposodhat a sztori, meg hogy egyáltalán mi lesz, de ez a 8 rész rendesen odavágott. Nagyon tetszett a történet felépítése, a finálé is, az itt-ott elejtett dolgok, amelyek megágyaznak az egész befejezésének, ugyanakkor semmi sem egyértelmű, lehet agyalni rengeteg dolgon. Bár sejthetjük, hogy miről fog szólni az utolsó 8 rész, rengeteg a nyitott kérdés, meg egyáltalán.
Ez egy tökéletes sorozat, és biztos vagyok benne, hogy ehhez méltó lesz az 5/2.
A port szerint éjjel 1-kor ismétlik majd mindig, de szerintem az AXN playeren meg lehet nézni utólag is a részeket, én más sorozatokból néztem így epizódokat.:)
Hurrá! Kedd késő esténként fogják nyomatni, ismétléseket sajnos egyelőre nem látok, de nem baj, mert így fellelhető lesz itt-ott úgyis. Valóban nincs magyar felirat hozzá egyébként.
Riadó! Indul a The killing, az eredeti skandináv ma este 10-kor az AXN-en, én eddig nem találtam feliratot hozzá, az amerikai 10/10-es volt nálam, úgyhogy most szórom az infót mindenhová a hasonló ínyenceknek.:)
Jó kis rész volt, Ricknek nem nagyon kellett a szövekönyvvel bajlódnia. :)
Ez a Michonne csaj, csak engem idegesít ennyire? Lehet, hogy a képregényben nagyon cool ez a karakter, de ettől a "színésznőtől" frászt kapok. Újabb Lori van születőben.
Homeland s02e07 - keverik a kártyákat rendesen. bár újra beleerőltetik a románc szálat, ami egyre inkább irritál, főként a S01-ben történtek után, de hát tudjuk a szerelem vak, azonban kezdenek a dolgok elszabadulni és ez jót tesz a többszinten működő történetnek:)
nem volt tökéletes ez a rész. sok kicsi hiba volt benne és kezdenek rámenni az őrület faktorra, ami sok illogikus dolgot fog hozni. Lory már a második évad végén idegesített. alapvetően nem jó színész, nem tudott meggyőzően drámázni. én már alig vártam, hogy akadjon bele egy sétáló álkapcsa:) a másik bandás vonalat egyelőre nem tudom hova tenni, a kormányzó személye eléggé antipatikus, próbálnak mögé gyűrni nagy titkokat, de szerintem az ember egyszerűen csak beteg és az őrült tudós gyerekkel valami igazán extrém dologban sántikálnak. mondjuk zombitestekből fejlesztenek áramot vagy vmi ilyen ökörség lesz. meglátjuk.