Keresés

Részletes keresés

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.01.21 -1 1 432

az csak egy szórakozás blog volt, semmi komoly

és igen, vagyok én egy macskabuzi, valamint virtigli macskás vénasszony :)

Előzmény: In Lak'ech (430)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.01.21 -2 1 431

nem nyert, nem rémlik, hogy valaha beszélgettünk volna komolyabban vagy konkrétan valami durvát beszóltam volna neki, már csak azért se, mert megvolt nekem a saját társaságom a pft-ken

ettől még persze besértődhetett valamin, amire már nem emlékszem, de komolyabb csattanásom nem volt vele, legalábbis az én emlékeim szerint

Előzmény: MrJones512 (426)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.01.21 -1 0 430

Belenéztem a blogodba.

Úgy tűnik te is macsekfan vagy. :-)

Nemkülönben 57.000 hozzászólás 7 év alatt. Az napi több, mint 22 bejegyzés. Nem semmi! Szerintem te egy UFO vagy. :-)

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (424)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.01.21 -3 0 429

Mondjuk ez sem lenne bűn. 

Előzmény: Nyúlszájú (422)
MrJones512 Creative Commons License 2024.01.21 0 0 428

Hát kűdd át emilben, ha megkaptad, oszt' sajt.

Előzmény: Nyúlszájú (421)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.01.21 -4 0 427

Nekem írd meg, lécci! :)

Nagyvonalakban, amit eddig írtál, azzal egyet tudok érteni, de az utolsó hsz-t nem láttam. Nekem két közeli és személyes barátom lett a fórumon, és 3 távolabbi. Már egyikük sem fórumozik. De (!) nem topiktalin ismertem meg őket. 

Nem az a gond, hogy egyeseknek szüksége van a személyes ismeretségre ahhoz, hogy jókat tudjanak dumálni, hanem az, amikor viszont kirekesztik azokat, akiknek erre nincs szüksége, csak egy laza anonim kapcsolódásra. Mert akkor ugye a fórum elveszti eredeti jellegét. Arra ott a face, a magánlevelezés, a közös programok. 

Szvsz. 

Előzmény: Nyúlszájú (421)
MrJones512 Creative Commons License 2024.01.21 0 1 426

Tippelhetek?

Bunkóztál vele. :P

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (423)
MrJones512 Creative Commons License 2024.01.21 -2 0 425

Ne viccelj már... Macsek is jobb fej élőben, mint itt.

Miben volt csalódás, ha nem vagyok indiszkrét?

Előzmény: kibé1 (420)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.01.21 -2 0 424

félreérted, nem arról van szó, hogy az interneten vagy a fórumon keres kifejezetten, hanem adódhat, csak úgy, ha elmész ilyen talikra, mert kíváncsi vagy a másikra

Előzmény: Nyúlszájú (422)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.01.21 -5 1 423

köszönjük, Emese, egésségedre!

Előzmény: kibé1 (420)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.01.21 0 1 422

Ha valaki interneten keres barátokat, az nagyon magányos lehet.

Előzmény: Törölt nick (417)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.01.21 0 0 421

Hát az történt a válaszommal, amire számítottam. Törölték, mielőtt olvashattad volna.

Pedig csak igazságok voltak benne. Az is csak szőrmentén.

Ez is engem igazol...

Előzmény: MrJones512 (411)
kibé1 Creative Commons License 2024.01.21 -1 6 420

veled jobb lett volna nem találkozni

csalódás a köbön

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (406)
Törölt nick Creative Commons License 2024.01.21 0 0 419

Most már kíváncsi vagyok, nézem a csetet. :D

Előzmény: MrJones512 (413)
Törölt nick Creative Commons License 2024.01.21 0 0 418

N*** = Nyúlszájú. Rémlett, hogy így van, de adtam egy halvány lehetőséget a Nyúlszívűnek is, azért nem írtam inkább végig. 😅

Előzmény: Törölt nick (417)
Törölt nick Creative Commons License 2024.01.21 0 2 417

Vannak ilyen meglepik az biztos. Még az externetes levelezőlisták korában mentem el egy találkozóra, az nagyon szürreális élmény volt, húsz évre visszavetette az online -ból IRL barátkozós kedvemet. Aztán bloggeres időkben vettem rá egyszer magam, hogy az online barátnőnek felajánlottam, hogy ha egyedül érzi magát, szívesen meghívom egy kávéra. (A vIharsarokból költözött fel Pestre és el volt kettyenve, hogy nincsenek barátai.) Aztán ez olyan jól sikerült, hogy elmentünk egy hobbis találkozóra, meg még többre és a végén egy csomó jó barátom lett belőle. :)

Nincs igaza N***-nek, jobbára kellemes meglepetések érik az embert, és ha mégsem, akkor is legalább élőben kidumáltuk magunkat a nickcimborákkal. És még Opi se tudta moderálni, amit mondunk. 🤣

Előzmény: MrJones512 (408)
búvár-halász Creative Commons License 2024.01.21 0 0 415

Még szerencse, hogy a Wrc-s élmezőny nyomja, pár éves fész.ermlék, óriási, állandóan 195-200-al Monte Carloban, a jégen, *libabőr*

https://www.facebook.com/rallyemag/videos/1358700201607975/

búvár-halász Creative Commons License 2024.01.20 0 0 414

(Pl. Erős Antónia, Emma Stone, sok ilyen van, és nekem mind, akiről tudok,  nagy kedvencem):)

Előzmény: búvár-halász (412)
MrJones512 Creative Commons License 2024.01.20 0 0 413

Erre inkább nem is válaszolnék itt... talán majd messengeren elmondom. Vagy ha egyszer megint erre jársz.

Előzmény: Törölt nick (405)
búvár-halász Creative Commons License 2024.01.20 0 0 412

Nekem nagyon tetszik az a nő egyébként. A mély hangú, és kicsit maszkulin nők a gyengéim, az életben is volt ilyen szerelmem, a halálába majdnem belehaltam én is. Szóval nekem ez a típus a zsánerem, és nem, nem vagyok látens buzi sem.:)

Előzmény: Édesanyám mondjad gyorsan (383)
MrJones512 Creative Commons License 2024.01.20 0 1 411

"Ha IRL csoportok jönnek benne létre, az a többivel szemben inkorrekt, pláne, ha moderátor is van a körön belül."

Miért lenne inkorrekt?

"Mert nekem ne mondja senki, hogy akkor nem lesz kettős mérce a moderálásban. Mert a moderátor is emberből van."

Tegyük fel, hogy holnap beállítok a házadba. Te ugye.. beengedsz. Én pedig kinyitom a hűtődet és beleeszek a kajádba. Majd elterpeszkedek a kanapén, tévézek, közben pedig megiszom a sörödet. Aztán estefelé megkérdem, hogy melyik a lányod hálószobája?

És ha netán kihajítanál, akkor te kettősmércés lennél, és inkorrekt?

Francokat.

Nem otthon vagyok. Ennyi az egész.

Természetesen lesz. Méghozzá jogosan, hiszen ezt várja el az a bizonyos "kialakult közösségek védelme" c. szabályrész. És ehhez a moderátornak még csak emberből sem kell lennie. :P

Előzmény: Nyúlszájú (410)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.01.20 0 2 410

Miért káros?

Hányszor írjam újra?

A fórum anonim.

Ha IRL csoportok jönnek benne létre, az a többivel szemben inkorrekt, pláne, ha moderátor is van a körön belül.

Mert nekem ne mondja senki, hogy akkor nem lesz kettős mérce a moderálásban. Mert a moderátor is emberből van.

S ha egy ilyen IRL barátságból lesz harag, arra láttunk példát, nem egyet.

Szóval nem tartom jónak, s ennek ellenkezőjéről nem is lehet meggyőzni.

Előzmény: MrJones512 (409)
MrJones512 Creative Commons License 2024.01.20 0 2 409

"A kiscsoportos bandázás meg klikesedés, ami sterény véleményem szerint kifehezetten káros a fórumra. De ezt már írtam."

Igen, csak azt nem írtad, hogy szerinted miért káros?

Előzmény: Nyúlszájú (403)
MrJones512 Creative Commons License 2024.01.20 0 1 408

"senki se okozott csalódást. :)"

Ó, nekem igen!

Ahogy "profilozódik" az illető, a szövegéhez társul egyfajta beszédstílus. Ahogy felolvas az ember, no!

No, ez például Barátocska esetében egy lassú, búgó hang volt.

Oszt' amikor egyszer élőben találkoztunk, kiderült, hogy egy két lábon járó pattogatott kukorica. :D

Előzmény: Törölt nick (401)
MrJones512 Creative Commons License 2024.01.20 0 0 407

"Mázlija volt."

Megúszta annyival, hogy - póló ide, póló oda - plezúros lett a háta. :)

Előzmény: Törölt nick (400)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.01.20 -2 0 406

szerintem meg túlkombinálod, az mbr egyszerűen elmgy egy ilyen talira, mert kíváncsi a másikra, aztán ha még haverság, barátság lesz belőle, akkor az az added bonus

vagy elmegy, mert épp ráér és fecserészne egy jóízút :)

Előzmény: Nyúlszájú (384)
Törölt nick Creative Commons License 2024.01.20 0 1 405

Minden szavaddal egyetértek!

Még a végével is, ha nem is a legnagyobb hiba volt, de mindenképpen mindketten vesztettetek vele, minimum egy barátot egymásban. A többit nem írom ide le, bár egyébként mérgemben, hogy Opi se szó , se beszéd lezárta a Ketrecet, gondoltam berakok egy képernyőmentést, de nem rakom be, mert már szabad, nyugodjon tehát békében. Engem is bánt, hogy hagytam magam lerázni és ezért alkalmam se nyílt kekeckedni vele, hogy menjen orvoshoz. :(

Előzmény: MrJones512 (385)
Törölt nick Creative Commons License 2024.01.20 0 0 404

Juci az, nem Julcsi. :) A családban van Julia meg Judit is, az előbbi Julcsi, az utóbbi Jutka (de lehetne Juci is).

Előzmény: búvár-halász (382)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.01.20 0 1 403

Én nem kezelek senkit ellenségként. Se Szatot, se Simbiót, se vásárhelyit.

Van, akinek az álláspontja közelebb áll hozzám, van, akié taszít. Ennek megfelelően reagálok.

De egyik csoporttal sem akarok nexusba kerülni, mert több ezer emberrel nem lehet. A kiscsoportos bandázás meg klikesedés, ami sterény véleményem szerint kifehezetten káros a fórumra. De ezt már írtam.

Előzmény: MrJones512 (396)
búvár-halász Creative Commons License 2024.01.20 0 0 402

Nem, én tettem be egy túl direkt politikai tartalomnak minősített linket.:)

Előzmény: Törölt nick (399)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!