Ezek szerint már sokszor rendeltél hgy ennyire vágod a dolgokat? "Lényeg, hogy ne legyen benne a számla és az értéke papíron 100 dollár alatt elgyen" Erre külön kell őket kérni vagy tudják a "dolgukat" ? Ill. már alapból így csinálják ? THX!!
Szia! Köszönöm a gyors választ és bocs a sok kérdésért :DD Ez a térdbandázsból csuklóbandázst elég jól hangzik.Hogyan gondolod egész pontosann? El kell vágni darabokra és utánna varrónővel eldolgoztatni?Meg gondolom kell rá tépőzár stb.Nem fog ez gagyin kinézni ha kifogok egy kezdő varrónőt? Csak mert inkább akkor megveszek egy újat mint hogy levesbe menjen a pénzem. Írtad hogya csomag olyan 70 ezer Ft-ra jön ki ebben a felállásban amit írtál.Igazándiból nekem csak ezekre lenne szükségem.Vám nem megy rá ill. egyéb más csak a posta? Mennyi idő alatt van itt a csomag? És így télleg jobban megéri mintha innen rendelnék?: http://shop.builder.hu/ Előre is THX !!
http://supplementmarket.com/index.php Ezt az oldalt én is hallottam én is csak mindig is féltem rendelni innen a vám mag áfa miatt. Amúgy ezekből mennyi megy rá a csomagra ill. mennyi a postaköltség? Nekem Whey kellene meg valami bika erős Vitamin Pakk.Milyet ajánlassz innen?De nem az Animal abban kevés a vitamintartalom.Bár sok az egyéb kiegészítő benne. Mennyit szoktál rendelni és milyen gyakran? Jobban megéri innen rendelni mint a builderről ? THX !!
És hol vetted a Red Devilt? Néztem a titanpoweren de csak THP-t találtam. A THP nagyon jónak néz ki színre is tetszik minden csak az ára kicsit húzós bár gondolom nem is egy hétig lehet használni. Amúgy a THP mivel tud többet a Red devilnél ill. a többi márkánál? Más... A bal térdem ropog járás közben ill. néha fáj lábtolásnál, szúró fájdalom belenyilal néha.A térdbandázs javíthat a dolgon ill. meg is szüntetheti a panaszokat ?Melyik típust javasoljátok ? Thx !!
Sziasztok! Ehhez mit szóltok nem túl olcsó ez ennyiért, használt már valaki ilyen bandázst?: http://shop.builder.hu/nagykep.htm4?kep=s1016283655.jpg&cimsor=Csukl%F3band%E1zs Vagy inkább vegyem a THP-t a titanpowerről?Bár az lóvéba sokkal húzósabb... Ti mit javasoltok csuklóbandázsnak ??
Sztem minden amit a konditeremben lehet csinálni. De hogy kinek mi a célja vele, az változó. Sokan minél nagyobbak akarnak lenni, sokan simán csak fittek és jó kiállásúak akarnak lenni. Én pl küzdősport mellett csinálom, hogy egy kis plusz izomtömeget szedjek fel.
"testépítése alatt micsodát értetek" - Nekem a testépítés elsősorban egy szabadidősport, tehát erőt, fittséget, egészséget adó tevékenység, és nem mellesleg jelentős alakformáló hatása is van. Férfiaknál persze az alakformálás alatt a zsírpárnák ledolgozása mellett az erősödést, izmosodást értjük, így aztán logikus, hogy a testépítés izomzatépítést jelent. Ezt a sportot csinálhatod "csak a normál kondi" szintjén is, vagy egészen versenyzői szinten is, függően a célodtól, a hozzáállásodtól (edzés, rendszeres kajálás, életmód), meg persze a pénztárcád vastagságától. :)
"Van-e értelme annak, hogy utolsó héten duplán dolgoztatom meg az izmot", "akár lemegyek 8x" - Szerintem ennek semmi értelme. Aki évközben rendszeresen edz, annak nem árt néha egy-egy hét regeneráló kihagyás. Nem kell a pihenésből lelkiismereti kérdést csinálni, és előtte vagy utána "megbűnhődni" érte. Egy-két hét pihitől nem fogsz visszafejlődni, ha meg mégis valamennyit gyengülsz, akkor az gyorsan felhozható. Ezen a kis gyengülésen pedig semmit nem segít, hogy a pihi előtt duplán edzettél.
Az edzés-pihenés arányról lenne egy extra kérdésem így ünnepek előtt.
Alapvetően ugyebár 1 izmot heti 1x érdemes alaposan megdolgoztatni, hogy ne fáradjon ki hosszútávon. Namost így ünnepek alatt sokaknak kevesebb a lehetőségük az edzésre. Van-e értelme annak, hogy utolsó héten duplán dolgoztatom meg az izmot (akár lemegyek 8x, de legalábbis többször mint ajánlott), hogy aztán a rákövetkező 1-2 hétben regenerálódjon?
Nem táplálékkiegészítő, de most jött meg a digi fényképezőm, 260 dollár, 3,5% vám és 20% áfa jön rá. B*sszák meg, de még így is jóval olcsóbb, mintha itthon vettem volna.