De hogy nem nézlek benneteket. Itt vagyok Aqaba egyik kávézójában és írok nektek. Fenébe! Itthon vagyunk még. Tegnap hívtak a Kartagotól, hogy csak szomabton 15-kor indulunk. Csúszik az indulás.
Sebaj. A www.TV4all.com -on néztem a Jordánia Tv-t.
hú dehogy nem nagyon is stb stb
csak rosszul esik rád a fény
megtaláltalak másholis! és láss csodát g969696 is meg hapci is meg még valaki
na megyek ias hiv a kötelesség , viczki ügy azért izgat ( látod egy öreg embernek milyen kevés elég) na ide az arakot oszt mének is!!
felirta az orvos! tudod egészségügyileg!
megyek már megyek huszba, csak időm nincs rá!
tényleg nem tudom pontosan , lehet ,hogy köb unokai fokon...
sat , nyári tervek? hangolok tunéziára , pedig tudom semmi nem lesz idén belőle, meg aztán ott van petra is nekem egy nap csak bekuk volt, mindent láttam amit kell ,de semmi olyasmi ami amit kevesen . dehát kétszer nem léphetsz ugyanabba a folyóba.
SAT az én árnyékom azért jobban néz ki mint te igy --------
befutni befutottam, de futok tovább. megcsodáltam ,hogy sat mennyire szép egyenes-------
TE GOMBÓC!!
kezdem magam ugy érezni mint öt éves koromba " tudod kisfiam nem való az még neked"
most meg tőled kapom folyton" tudod az olyan HUSZ-os nem való az már neked"
ez rosszabb mint Y-ka szeme alatt a monokli, igaz azt meg sat osztogatja
igaz az is háron napba került mire meg fejtettem, miaz HUSZ
mijaz a mijesmás! mindent tudni akarok , még fejlődő képes vagyok
megyek képeket nézegetni, kincses kolozsvár...
ja a kolozsvári magyar szinház rendezüője, tudom müveletlen vagyok Visky, Viczky ; jó nem ?
tugggya valaki?
Persze H van több(100) képem, csak a képek mennyisége a rendelkezésre álló idő mennyiségével fordítottan arányos és még mindig rohanós_mode_ON. Ez már pszihés alapokon nyugodhat vala, mivel holnap vizsga - hajrá!