Imádom, vagyis nagyon kultiválom a fókákat. Mégis azt mondom, hogy hazánkban nem c járnának potimálisan, itt ugyanis olyan dögmelegek uralkodnak nyáron éghajlatilag, hogy az kínszenvedés szituáció lenne nekik.
Pontosan erre, nem csalatkoztam a gömbtársban! Megragadt az emlékezetemben, mert ugyanis nem könnyű percek lehetnek, mikor valaki a fürdőkádján skorpiót talál.
2003. 08. 18. hétfõ, 16:31:26 óra (331) Kedves Naplóm!
Szerintem egyre biztosabb, hogy a globalizációs felmelegedés okozta, hogy ilyen mérges gyíkok jelentek meg a civilizációban.
Vagyis a skorpióknak és egyebeknek melegük van, kvázi izzadnak mint a ló, és a jó éghajlat miatt szeretnének hozzánk költözni. Figyeljétek meg. Jönnek a fókák is hamarosan. Csapatostól.
Nállunk megtalálható nem messze egy olyan munkahely, ahol veszélyes állatokat is megfognak, ha szépen megkéri őket az ember. Ha Bélának illetve a Gömbtársaknak szüksége van erre a szolgáltatásra, szívesen kijegyzetelem a telefonszámukat és megadom. Bisztos c leutaznak Bélavárosba is.
Negyon érdekes ez a téma! Egyszer az egyik ismerősöméknek kiszökött a kiss kígyó!
Közel hár3om hétig nem találták sehol. Már lemondta rólla. Egy szer csak, amikor megyen kifele, hogy a kartonból elő vegyen egy világos sőrt, a hűtő mellől! A földről. És akkor kapott oda a kis kígyó!Szerencsére megmenekült, mert nem sikerült csípnie! Azóta meg van. Szerintem azért megy a jégszekrény mögé, mert ott a kondezátor meleg van a cső miatt és oda mindíg leesik egy-egy mórzsa!
Mire észbe kapnék már akkora mint az ágy, mi meg menekülhetnék Citromkával illa-berek nádnak erek és satöbi.
El kell hívni a világ legbátrabb emberét. Ő nem fél az oroszlántól, sem a kígyótól, legyen az kis kigyó vagy viperabácsi. Közben még a darazsat is begyűjti.:)
2003. 08. 18. hétfõ, 16:31:26 óra (331) Kedves Naplóm!
Ma reggel Jutka és Endre teljesen megrémülve jöttek dolgozni. Azt történt ugyanis, hogy abban a lakótelepi házban ahol élnek a földszinti lakó talált a fürdőkádján egy skorpiót.
Mintha lett volna már a napl történetében valakinek a bérházában valami veszélyes állat. Nem? Még ilyen újságszenzációszintű bejegyzés is. Mintha Jutkával lenne kapcsolatban, csak ebben a rickoros indekc.hu-n nem keresnék vissza.
Hajmersztő eset történt velem is, és ez ukcve igaz! A piacon vásároltam egy paradicsom nevű zöldséget és kiugrott belőle egy veszélyes darázs nevű állat! Elbújt a paradicsom közé és eljött a szállítmánnyal a piacra és rémisztette a lakosságot. Hát én saccperkábé úgy elmenekültem tökön-paszulyon c keresztül mint illa berek nádnak erek.
Én eccer láttam a sperkrumon, hogy nyújorkban egy hölgy portörlő tevékenység közben tanált levedlett kígyóbőrt a polcon, viszont az ő tudomása szerint nem rendelkezett boával. És....hiába vonult ki a veszélyes állat kommandó, nem találták meg.
Bevallom őszintén, nekem ugyanilyen katasztrófa, ha a karfiolból előmászik a nagy fehér, ami pont úgy néz ki mint a lakása, valamint a brokkoliból a nagy zöld, ami szintén. Ilyenkor sokkhatás és hisztéria szituáció. Pedig ezek nem is szúrnak vagy mi.
emberemlékezet óta nem jártam erre, ami bizony szomorú dolog, de munka és külföldhi nyaralás címén pörögtem az utóbbi hónapokban, ezért abszulult megfeledkeztem róla, h. kövessem a fejleményeket.
na de majd most.
ebédnél a menzán vettem a gyümülcskosárból egy mandarint. rickor, most várhatom, h. mikor bújik ki belőle egy vadállat...
Nem akarom rémiszteni a géhölgyet, de hallottam olyan esetet, amikor egy lakásban tartott kélgyó eltűnt. Keresték, keresték, osztán néhány emelettel alább vagy felébb tanálták meg a vécében. Ott jáccott kakóscsigát békésen összegömbölödve.