Jó az új légiósunk,ahogy Vas megyében fogalmaznak kicsit jobb mint Doyne és ha mi nem kaparintjuk meg 1500 dolcsiért akkor viszik az enbiéjbe 300 csillióért
XI. Gazdavár Kupa Férfi Kosárlabda Előkészületi Torna, Kecskemét
Univer KSE-Kaposvári KK 74-69 (27-13, 14-24, 14-19, 19-13) Kaposvári KK: Marciulionis (13/3), Vojvoda (7/3, Welton (26/3), Hoffmann (11/3), Panta (5). Csere: Kiss K. (3),
Csirke (4), Takács G (-). Vezetőedző: Dzunics Braniszlav. Edző: Fekete Ádám. Kipontozódott: Panta (a 29. percben). A kaposváriak a házigazda kecskemétiekkel játszották első találkozójukat a három napos tornán. A csapattal nem utazott el Orosz László, aki bokasérüléssel bajlódik és a szintén lábadozó Hendlein Rolandra sem számíthatott Dzunics edző. Jó rajttal a kecskemétiek szereztek tetemes előnyt. Ezt a harmadik negyed végére ledolgozta a Kaposvár, de hiába vette át a vezetést a végjátékben szerencsésebb Univer nyerni tudott. A somogyiak pénteken 19 órakor a Szolnoki Olaj KK ellen folytatják szereplésüket.
Panta 5 (29.percben kipontozták), Hoffmann 11/3, Vojvoda 7/3, Welton 26/3, Marciulionis 13/3 cs. Csirke 4, Kiss 3, Takács - Guba szerint jól játszottunk, kis szerencsével(és Orosszal,Hendleinnel) nyerhettünk volna símán.
Ma nem vagyok ott, telefonon kapok híreket. Larry ügyes, jól ugrik, balkezes, 198 cm. Csak edzésen láttam,ott nem volt rossz. Roli elment, de még nem játszik.
Amerikai játékost próbál ki a héten a Kaposvári Kosárlabda Klub NB I/ A-csoportos együttese. Larry Welton 23 éves, 198 cm magas és hármas poszton vethető be. Welton az NCAA III. divíziójában érdekelt Aurora Universty csapatában szerepelt. Többször is beválasztották az északi konferencia válogatottjába. A profi karrierjét kezdő kosarast a Vojvodina próbálta a múlt héten, ám a szerbek úgy döntöttek, hogy mást keresnek helyette. Larry Weltont a tervek szerint vasárnapig tesztelik. A szakmai stábot a csütörtökön kezdődő kecskeméti XI. Gazdavár kupa három mérkőzésén győzheti meg alkalmasságáról.
Visszavágtak a Pécsnek a baranyai vereségért Előkészületi mérkőzésen nyert szombaton a Kaposvári KK a PVSK-Panthers ellen. Előkészületi férfi kosárlabda mérkőzés: Kaposvári KK-PVSK-Panthers 78-65 (20-21, 18-15, 16-14, 24-15) Kaposvár, Táncsics Mihály Gimnázium, 400 néző. Vezette: Fábián, Stickel B., Csabai M. Kaposvári KK: Marciulionis (7/3), Kiss K. (12/9), Vojvoda (16/6), Hoffmann (22/3), Panta (12). Csere: Csirke (9/3). Vezetőedző: Dzunics Braniszlav. Edző: Fekete Ádám. PVSK-Panthers: Spivey (14/6), Kelley (12/6), Dénes (9/9), Tóth N. (5), Bencze (9). Csere: Wittmann (10/6), Czigler (4), Alekszics (2). Vezetőedző: Sztojan Ivkovics. A hagyományos torna helyett egyetlen nyilvános edzőmérkőzést vívott a Kaposvári KK a hét végén. Igaz az együttes még pénteken az NB I/B-s Bonyhád ellen is pályára lépett. A biztos siker mellett rossz hír, hogy Orosz Lászlónak kifordult a bokája, így ki kellett hagynia a Pécs elleni összecsapást. A kaposváriak szurkolói hosszú idő után láthatták újra a somogyi megyeszékhelyen az igencsak megfiatalított csapatot. A találkozóra készülődő gárdában Hoffmann és Panta számított újonnan érkezőnek, míg a litván Marciulionis visszatért egykori állomáshelyére. A keret kialakítása még tart, ám mindez a további anyagiak függvénye. A pécsiek Spivey és Kelley révén jutottak előnyhöz, a hazai támadások ekkor még nagyon pontatlanok voltak. Hoffmann törte meg a jeget, majd Panta is betalált közelről. Kiegyenlítettebbé vált a meccs, különösen az agilis Hoffmann révén, aki egy negyed alatt 8 pontig jutott. Tripla párbaj vezette fel a második játékrészt, amelyből Vojvoda és Wittmann vette ki a részét. Bátran, harcosan kosárlabdáztak a kaposváriak, ami tetszett is a publikumnak. A nagyszünet után ismét Hoffmann percei következtek, az ő révén tartotta vezetését a Kaposvár. Az negyed utolsó másodpercében még egy palánkos hármast is beemelt, s ha így folytatja olyan kedvenc lehet Somogyban, mint egykor bátyja volt. A Kiss K., Vojvoda duó is tapsra ragadtatta a szurkolókat, akik annak is örülhettek, hogy sikerült visszavágni a Pécsnek a múltkori baranyai vereségért. Jók: Kiss K., Hoffmann, Vojvoda, illetve Spivey, Wittmann.
KKK-Bonyhád 85-62 (azt hiszem:) Dobókat csak erősen hiányosan tudok mondani, mert első 9 pont lemaradt, úgy kb.-ra: Hofi 17/3, Voja 16/12, Benő 13, Pilu 11, Kestu 5, Csibe 8/3, Kiss K. 6/3, Takács G, Kovács D., Márkus
Holnap Pécs elleni jön. Norrisnak kitartást arra a napra :DDD
Igen! Ő még, akiben látok fantáziát (bár én nem értek hozzá :) Múltkor is elég ügyes volt Pécs ellen is szerintem. Épp emiatt lesz jó ez az NBII-es csapat, ott mindenki megmutathatja mit tud.
Hát remélni nem sokat remélek, de a többiekről még ennyit sem tudok eddig :( Ez a Kovács Domonkos is állítólag nagy tehetség, de eddig semmit nem láttam tőle. Takács Gergely szintén... nem tudom kiből lehet akár elsőosztályú játékos, talán Bíró Bencéből lehet valami, igaz ő center, nem tudom meg lesz-e hozzá a centi/kiló, és nem úgy jár, mint Tömösváry...