Hát az öröm természetesen megvan. Sajnos fényképezőgépet nem vittem mert nem tudtam, hogy megérkezett. De majd holnap vagy holnapután. Futólag átnéztem a kocsit. Sikerült minden extrát belerakni a gyárba amit rendeltem. (a hátsó ablakemelőt elfelejtettem megnézni de remélem az is megvan) Péntekre igérték az átadást. Felajánlották, hogy üljek bele de elutasítottam, gondoltam majd ha elhozom. Két furi dologgal azonban már szembesültem. Az egyik, hogy a bal1 ajtót (vezető) mikor kinyitottam elég nehezen járt a zsanér, szinte egy kis erő kellett hozzá. A másik, hogy mikor kinyitottam ugyanezt az ajtót kb 1-1,5dl víz folyt ki az ajtó alján a földre. A Golf V-nél (jelenlegi autóm) nem tapasztaltam ilyen jelenséget.
Remélem ez a vizes történet nem abnormális dolog. Tud esetleg valaki ennek az okáról? Jól van ez így?
Egy csehül is kommunikáció-képes szlovákiai magyar :-) ismerősöm kérésemre azt tudakolta ki, hogy ezeket a Skoda teszteli, hogy később bevezethesse a nyugati piacokon.
Hááát, hiszi a piszi, bár ahhoz, hogy sufnituningnak minősítsem, túl profi.
Szia! Nekem 2004-es OII-m van nagy computerrel, de nem tudja. Vag commal kapcsoltam be, mert szerintem is hasznos. Ha jól tudom az újaknál márt lehet kapcsolni, ha az autóban nagy computer van. Üdv Árpi
Teljesen új vagyok itt a fórumon, de ezután gyakori vendég leszek itt. Ugyanis nemsokára megérkezik az új Octaviám. Egy gyors kérdésem lenne hozzátok? A fedélzeti computer alapból tudja azt a funkciót, hogy az ajtókat automatikusan lezárja bizonyos sebességnél? Vagy a szervízben kell ezt aktiváltatni? Ugyanis az előző autóimon volt ez a funkció és nagyon hasznosnak tartom a városi közlekedésben.
Ez nem megy ilyen gyorsan.Ha megérkezik az autó a kereskedésbe addig nem nyúlnak hozzá amíg nem kapják meg a járműkisérő lapot.(az autó megérkezése után 1-2 nap)
Szerintem a kereskedésekben nem bevett gyakorlat az, hogy a banktól meg kell érkeznia a hitel összegnek, hogy továbblépjenek az okmányiroda irányába. Véleményem szerint ha a hitelelbírálásod ok. akkor utána már csak szándék kérdése mikor viszik a papírokat az okmányirodába.
-megérkezik a kereskedésbe talán jövő hét - ha a hét elején tudjuk rendezni az önrészt akkor a bank a hét második felében utalja nekik az összeget -ha az anyagiak OK. akkor rendszám. okmányiroda forgalombahelyezés stb Szerintem 2 hét múlva (óvatos becsléssel) elindíthatom az ótót
Engem fölhívott, mert volt némi zavar a rendelésnél, akkor rákérdeztem, utánakérdezett és azt mondta, hogy április első hetében elvileg átvehetem az autót. :-)
Nekem is megmondta, mikor érkezett az országba, pedig nem kérdeztem tőle, Ő hívott fel. Ez a gyártás utáni héten volt. Gyártás: Feb. 25. Országba érkezés a Lagermax telepre: március 4. Azt is megmondta, kb. melyik fuvarral érkezik meg a kereskedésbe. Tényleg úgy volt. Márc. 12.
Úgy látszik,hogy nálad is felpörögtek az események.Nekem a hétre igérte,hogy a szalonba lesz azóta nagy csönd! Másfél hetet nyugottan számolhatsz az autó megérkezésétől amíg átveheted.Jó várakozást:-)