Egyébként lehet,hogy a héten én is látom az autómat (az értékesítő szerint) de ha a jövő hét eleje lesz belőle az se érdekel csak a kezeim között lenne már.
Ma HÍVOTT a kereskedő (magától), megérkezett az országba az autóm. Véleménye szerint kis szerencsével a héten náluk a szalonban. Ami tudjátok mit jelent? Jövő héten örömködést.
Hello, Na mire jutottál a lökhárítóval? Én most szedtem le az enyimét, úgyhogy friss az élmény. A két lámpát ki kell szedni, A lámpák alatti részt ki kell pattintani, mert az alatt is van két-két csavar. Én úgy csináltam, hogy a karoszszéria külső részénél kezdtem kipattintani egy csavarhúzóvak. Az nem árt, ha tekersz a csavarhúzóra egy kis szigetelőszalagot. A belső kárpitot ki kell fordítani mert ott is van két-két M6-os csavar. Utánna már csak a belsőtorx csavarokat kell megkeresni és kitekerni, és a lökhárítót le tudod emelni. Reméllem tudtam segíteni. Üdv Árpi
Én az előző autómat is szalonból hoztam, elötte Jókai bableves volt az ebéd. Pestről hoztam az autót, és Érdnél az M7-en vesztette el az ülés az ártatlanságát, fehérvár felé. Most nehezebb dolgom lesz, mert nincs 2 km-re a szalon az otthonomtól... De addig ficergek mig csak egy incifinci galambocska ki nem repül.
A találkozón való részvételhez nem kell tagsági, elég, ha prezentálod a Skodádat, vagy legalább elmondod fejből a Skoda aktuális modellpalettáját, természetesen motor- és felszereltségválasztékkal együtt :-))
Magát a tgsági kártyát majd Zeusz intézi, ha odajut bokros teendői közepette.
Erről is beszélünk majd a találkozó hivatalos részében.
Szóval, gyertek és érezzétek jól magatokat!
Az új autót váróknak üzenem, hogy minden perccel közelebb kerül ama boldog beteljesülés, amikor végre egyedül eregethetitek a galambot a saját kocsitokba (már akinek ez a vágya) :-)
Én már nem merek érdeklődni, mert annyit jártam oda az elmúlt 4 hétben, hogy féltem elvesztem a jóidulatukat"
Szerintem már nagyon is megszokták. Ez nálunk országos tendencia, hogy nem tudják a vállalt időre átadni az új járművet. És ez márka független. Nap mint nap szembesülök ezzel a dologgal.Sajnos.
Ha a nyakukra jársz, szerintem akkor sem lesz meg lényegesen hamarább.
Viszont ha szimpatikus vagy az értékesítőnek, 1-1 napot jelenthet...
Örülök, hogy úton van a verdátok.Mivel ti kb. egy héttel korábban rendeltétek nálam , asszem már biztos hogy én vesztek a kiülbelehamarabbazoctijába c. versenyben. Már csak annyi kis reményem maradt, hogy az egy hét késés az én verdám legyártásánál sem lesz több, vagyis a héten nekem is legurul a gyártósorról és útnak indul hazafelé. Akkor még márciusban beleülhetnék. Tűkön ülök. De nem érdeklődöm, megvárom hogy ők szóljanak. Vagy inkább telefonáljak?
Igen most néztem és benne is vagyok. Nem kell, hogy kapjak valamiféle klub kártyát vagy az nem kötelezö? Küldtem be képeket is a kocsimról , de a levelezö visszadobta hibaüzenettel.