Nagyon jól néz ki az autód. De az enyém se kutya.Ha minden igaz csütörtökön át is vehetem.Képeket sajnos nem tudtam készíteni mert bent van a szervízbe és ott tilos fotózni.Holnap megint megyek és ha kint lesz az udvaron csinálok pár fotót.
Tisztában vagyok a választásom hátrányaival, de nálam az autóvásárlás (természetesen az anyagi határokon belül) érzelmi alapon történék, magasabb prioriása van a praktikumnál. Nyílván a fényezésből adódó kellemetlenségeket ovosolni lehet mosással. (egyébként sem kell mindig szalonállapotúnak lennie az autónak) A belső bézs szín meg szerintem elegánsabbá teszi a belső teret. Mire tisztítással sem lehetne újszerűvé varázsolni a kárpitot, addigra pont nem fog annyira érdekelni a dolog. De addig........
Köszi mindenkinek a segítséget. Abban még tudnátok tippeket adni, hogy miket lehet még bekapcsolatani a fedélzeti computeren az ajtózárás kivételével. Nem MaxiDOT kijelzős lesz, ezért lehet, hogy átvétel előtt kéne ezeket bekapcsoltatnom. Milyen szolgáltatásokat tud még a computer?
Előre is köszi! Már izgatottan várom a csodajárgányomat!
Meg fogom nézni. Azért hiába van viasszal kezelve az ajtó belseje hosszú távon nem vagyok nyugodt a korrozió miatt. S akkor még nem is említettük fepeti001 felvetését (a befagyás esetét)
Akkor neked is már csak egyet kell aludni, hogy megérkezzen az autó,nemde? Gondolom néztél már nyugodtabb éjszaka elé is. Én szurkolok, hogy úgy legyen ahogy tervezted. Ja, és egy baráti jótanács. Nyissad ki az összes ajtót holnap, hogy ki tudjon folyni az összes víz.
Én nem tenném,ugyanis ahol kifolyik a víz ott be is tud folyni pl télen az első kerék pont oda veri az összes koszt(sólé stb) még sárfogó gum esetén is.Szerintem azt te is eltudod dönteni,hogy melyik a jobb:esővíz vagy sós lé. Egyébként no para az ajtó belseje elég rendessen ki van tőltve egy viaszszerű anyaggal.Ja én a helyedbe megnézném a golf ajtaját,hogy látszanak e a lyukak,nem tömődött e el kosszal.Egy kolégám ötös golfjából 8 liter víz folyt ki egy lyuk kitakarítása után!
Akkor most örüljek vagy sírjak. Örüljek, hogy jól tömít vagy sírjak hogy lajtoskocsim van. Ha jól értettem a két kéder tömítés mindegyike a nyíló ajton található, ugye? Amennyiben igen, én a magam részéről biztosan a külsőt meg fogom vágni a lyuk közelében egy darabon, hogy ki tudjon folyni a víz. A belső sértetlensége pedig még mindig garantálni tudja a por és vízmentességet.
Mintha úgy rémlene, hogy a kifolyó luk a két kéder gumi közt található. Ergo, ha jól tömítenek, akkor a közlekedő edények elvén, nem folyik ki a víz. De lehet, hogy tévedek.
Csak akkor folyik ki, ha az ajtó nyitva van. Csukott állapotban nem! Ha egy hétig nem megyek az autóval, akkor egy hétig gyűlik a víz benne és az első nyitásnál sugárban folyik, folyik, folyik és folyik. Alig akarja abbahagyni. Télen nyilván bele is fagy. Tavaly nyáron felhőszakadás után az ajtóból kifolyó langyos vízzel mostam kezet.
Akkor gondoljuk végig a dolgot. Nyílván a víz az ablakra ráverődő és azon végifolyó csapadékból származik. Ha megvizsgáljuk bármelyik autót az oldalablakok és a gumi tömítés egyik autón sem úgy van megcsinálva, hogy az hermetikusan zárjon. Nemde? Tehát minden autónál beszivárog a víz az ablakok mentén. Ha pedig ez így van akkor az a különbség azon autók között amelyeknél nem folyik a víz ki, hogy ott az ajtók alján lévő gumikéder nem tömíti el a furatot. Tehát akkor nekünk akiknek megáll a víz benne el kell baszni a tömítést, hogy ki tudjon folyni a víz folyamatosan.
Nos, ezeket a gondolatokat úgy fogalmaztam meg, hogy nincsen közelemben az autó, tehát csak elvi síkon tudtam hozzá közelíteni. Van másnak más elmélete?