Úgy látom egyre többen érünk célegyenesbe.Én most megyek perkálni és úgy néz ki,hogy megtudom mikor kapok kulcsokat.Ha hazaértem jelentkezek a képekel,remélem most már le tudom fotózni.
Egy hete kaptam meg az előző kocsim árát amit eladtam. Képzeljétek el, mi lett volna ha akkor jön meg az új, mikor egy vasam sincs, ezért nagyon nem is aggódtam , hogy mikor jön már meg.De most már mikor ülhetek már beleeeeeeee? A vevők hitelügyintézése kb 1 hónapig tartott. Én úgy vásárolok hogy hónapokat ülök rajta, hogy kéne új kocsi vagy nem, vagy igen, határozatlan vagyok vagy nem? De ha már eldőlt,és az anyagiak is eldőltek, akkor meg AZONNAAAAAAAL ide apának !
Igen igen én is integettem a borítéknak, mikor átadtam a pénztárban. Meg hát a lízing... Nem befektetés az új autó, de az érzés.......... Az előzővel is szalonból gördültem ki..... Már az új gyerekülés is meg van hozzá. Az meg OFF Honda ülés
Az autó a szalonban van, most fizettem az önerőmet. Jövő hét csüt, vagy péntek és zsebben a kulcs. Tegnap délután mászott le a trélerről! Ma délelőtt telefonált a bótos hogy fizessek. kép nincs mert nem a szalon telepén van hanem máshol, kerestem a helyet de nem találtam, de nem adom fel. Jövő hét Győr ?
- Venti szabályzó (középső kapcsoló) lehúz - Egy hegyes fogóba finom smirglipapír berak - Rizs szem izzó megfog (óvatosan, el ne roppantsd), és kihúz - Új izzó betétel fordított sorrendben
Találkozott már olyannal valaki, hogy a kormány mögül, a műszerfal belsejéből valahonnan csikorgó, cicergő hangok törnek elő? Egyenetlen utaknál jön elő, tehát most már állandóan szól. Alig szabadultam meg a kopogó futómű problémától erre tessék... Ja és 2006 dec.-i OII. kombi.
El se hiszed, hogy bosszantott az a vízes dolog az ajtóval amiről tegnap beszéltünk. Természetesen az volt az első, hogy ma mikor a képeket készítettem az összes ajtót kinyitottam és figyeltem. De szerencsére ma már nem tapasztaltam semmi nekem nem tetsző dolgot.
Azért még van eséjed.100%csak akkor lesz ha nálam a kulcs.Ja és ne felejtsük el Vinous cartársat se ha jól emlékszem ő 1 héttel hamarabb rendelte nálunk.Ki tudja lehet,hogy már az ő autója is ott van a szalonba csak nem tud rólla. Úgy érzem nincs messze a befutó.De mint már említettem mindenki nyer ha mást nem egy jó autót:)
Hát ha összejön az átvétel időpontja amit írsz, akkor én már csak legjobb esetben is csak ezüstérmes lehetek. A mai ígéretük már csak a jövő hétre szólt.
OII. moha kérte, hogy multikormányosítsam a gépét...most jött meg hozzá az utolsó darab....a bőrkormány nem tudom mennyi lesz a vége, mert nem számoltam még ki, de olyan 120e körülre tippelem.
Én Budapesten rendeltem a Porsche M5-nél jan 21.-én.Ma reggel rakták le a trélerről és délután amikor megnéztem már meg volt csinálva minden szervízes feladat.Én csak azt tudom mondani,hogy kitartás!
Mogyi, és Füredi ti hol rendeltétek a kocsit, úgy értem melyik városban?
szerintem tök rossz dolog hogy képet küldtél az új autódról, mert csak sóvárgunk, irigy kedünk Rátok :-))
Holnap reggel én is elmegyek a szalonba felmérem a terepet, aztán ha esetleg megvaaaaaaan akkkkkkkooooor.......
fekete autóm volt öt évig. 1 hónapja adtam el, és akkor találtam olyan kézi, önkisz. mosót ahol folt, vízcsepp mentes öblítővízzel lehet locsolni. És tényleg szép lett a verda.