Nem tudja valaki van-e még az Almafa házból bármelyik pest közeli auchanban 8000- ftért? sajnos az óbudaiban lecsúsztam róla, mind elfogyott, és nagyon szeretném megvenni. Ha valakinek volna friss infója, nagyon közsönöm. Esetleg webshopban van esély rá ilyesmi áron?
Hello lenne pár technic 8422 8235 8412 8720 8800018440 Pár bionicle 850685128533 Ezek lennének meg pár alkatrésznek való ha érdekel vkit. meg sima lego is ami star wars, kalózos, city-s, buváros, stb.egy 1mx0,5 kaskányi van akit érdekel az írjon a occsem@freemail.hu, vagy msn occsem@freemail.hu
A maci bohóc kockái össze vannak ragasztva, vagy szétszedhetők? Milyen állapotban vannak a kockák? kb. hány kiló vagy hány kockából áll? - sztem ezek a tényezők is befolyásolják az árat. Mindenesetre elég egyedi, egy gyűjtőnek biztos érdekes lehet.
Elnézéseteket kérem a zavarásért! Eladni készülök néhány LEGO-szettet, illetve alkatrészeket. Ez nem azt jelenti, hogy meguntam volna a legozást, hanem akad néhány olyan szett, ami feleslegessé vált. :)
Az e-mail címem publikus.
Eddig ezek a szettek vannak összeépítve kisebb-nagyobb hiányosságokkal, vagy hiánytalanul, hibátlanul:
www.vatera.hu www.zsibvasar.hu www.ebay.com www.teszvesz.hu (bár ez szar) www.aukcio.ittvettem.hu www.bricklink.com (itt csak legót vehetsz, akár darabra is! minden elem kapható!)
Nem tudom,hogy itt szokás-e "amatőr" építményeket mutogatni,de mi pl ilyeneket szoktunk a párommal építgetni ha van rá időnk! Természetesen mi más lehetett volna az utolsó témánk mint a Forma 1! :-)))
Nekünk úgy 40kg lego van itthon készleten,minden féle.De leginkább a gyerekkori legoink,plusz jó néhány újabb city-s járgány és figura.
Egyelőre semmi. Még keresgélek vaterán, tesz-veszen is, bár onnan legot venni elég nagy lutri. A végén majd jól berágok és megveszem neki a boltban... Ha erre adom a fejem akkor Ilse, vagy tudtok ajánlani valami jóárasított helyet?