El se hiszed, hogy bosszantott az a vízes dolog az ajtóval amiről tegnap beszéltünk. Természetesen az volt az első, hogy ma mikor a képeket készítettem az összes ajtót kinyitottam és figyeltem. De szerencsére ma már nem tapasztaltam semmi nekem nem tetsző dolgot.
Azért még van eséjed.100%csak akkor lesz ha nálam a kulcs.Ja és ne felejtsük el Vinous cartársat se ha jól emlékszem ő 1 héttel hamarabb rendelte nálunk.Ki tudja lehet,hogy már az ő autója is ott van a szalonba csak nem tud rólla. Úgy érzem nincs messze a befutó.De mint már említettem mindenki nyer ha mást nem egy jó autót:)
Hát ha összejön az átvétel időpontja amit írsz, akkor én már csak legjobb esetben is csak ezüstérmes lehetek. A mai ígéretük már csak a jövő hétre szólt.
OII. moha kérte, hogy multikormányosítsam a gépét...most jött meg hozzá az utolsó darab....a bőrkormány nem tudom mennyi lesz a vége, mert nem számoltam még ki, de olyan 120e körülre tippelem.
Én Budapesten rendeltem a Porsche M5-nél jan 21.-én.Ma reggel rakták le a trélerről és délután amikor megnéztem már meg volt csinálva minden szervízes feladat.Én csak azt tudom mondani,hogy kitartás!
Mogyi, és Füredi ti hol rendeltétek a kocsit, úgy értem melyik városban?
szerintem tök rossz dolog hogy képet küldtél az új autódról, mert csak sóvárgunk, irigy kedünk Rátok :-))
Holnap reggel én is elmegyek a szalonba felmérem a terepet, aztán ha esetleg megvaaaaaaan akkkkkkkooooor.......
fekete autóm volt öt évig. 1 hónapja adtam el, és akkor találtam olyan kézi, önkisz. mosót ahol folt, vízcsepp mentes öblítővízzel lehet locsolni. És tényleg szép lett a verda.
Nagyon jól néz ki az autód. De az enyém se kutya.Ha minden igaz csütörtökön át is vehetem.Képeket sajnos nem tudtam készíteni mert bent van a szervízbe és ott tilos fotózni.Holnap megint megyek és ha kint lesz az udvaron csinálok pár fotót.
Tisztában vagyok a választásom hátrányaival, de nálam az autóvásárlás (természetesen az anyagi határokon belül) érzelmi alapon történék, magasabb prioriása van a praktikumnál. Nyílván a fényezésből adódó kellemetlenségeket ovosolni lehet mosással. (egyébként sem kell mindig szalonállapotúnak lennie az autónak) A belső bézs szín meg szerintem elegánsabbá teszi a belső teret. Mire tisztítással sem lehetne újszerűvé varázsolni a kárpitot, addigra pont nem fog annyira érdekelni a dolog. De addig........
Köszi mindenkinek a segítséget. Abban még tudnátok tippeket adni, hogy miket lehet még bekapcsolatani a fedélzeti computeren az ajtózárás kivételével. Nem MaxiDOT kijelzős lesz, ezért lehet, hogy átvétel előtt kéne ezeket bekapcsoltatnom. Milyen szolgáltatásokat tud még a computer?
Előre is köszi! Már izgatottan várom a csodajárgányomat!
Meg fogom nézni. Azért hiába van viasszal kezelve az ajtó belseje hosszú távon nem vagyok nyugodt a korrozió miatt. S akkor még nem is említettük fepeti001 felvetését (a befagyás esetét)
Akkor neked is már csak egyet kell aludni, hogy megérkezzen az autó,nemde? Gondolom néztél már nyugodtabb éjszaka elé is. Én szurkolok, hogy úgy legyen ahogy tervezted. Ja, és egy baráti jótanács. Nyissad ki az összes ajtót holnap, hogy ki tudjon folyni az összes víz.
Én nem tenném,ugyanis ahol kifolyik a víz ott be is tud folyni pl télen az első kerék pont oda veri az összes koszt(sólé stb) még sárfogó gum esetén is.Szerintem azt te is eltudod dönteni,hogy melyik a jobb:esővíz vagy sós lé. Egyébként no para az ajtó belseje elég rendessen ki van tőltve egy viaszszerű anyaggal.Ja én a helyedbe megnézném a golf ajtaját,hogy látszanak e a lyukak,nem tömődött e el kosszal.Egy kolégám ötös golfjából 8 liter víz folyt ki egy lyuk kitakarítása után!
Akkor most örüljek vagy sírjak. Örüljek, hogy jól tömít vagy sírjak hogy lajtoskocsim van. Ha jól értettem a két kéder tömítés mindegyike a nyíló ajton található, ugye? Amennyiben igen, én a magam részéről biztosan a külsőt meg fogom vágni a lyuk közelében egy darabon, hogy ki tudjon folyni a víz. A belső sértetlensége pedig még mindig garantálni tudja a por és vízmentességet.