Úgy látom egyre többen érünk célegyenesbe.Én most megyek perkálni és úgy néz ki,hogy megtudom mikor kapok kulcsokat.Ha hazaértem jelentkezek a képekel,remélem most már le tudom fotózni.
Egy hete kaptam meg az előző kocsim árát amit eladtam. Képzeljétek el, mi lett volna ha akkor jön meg az új, mikor egy vasam sincs, ezért nagyon nem is aggódtam , hogy mikor jön már meg.De most már mikor ülhetek már beleeeeeeee? A vevők hitelügyintézése kb 1 hónapig tartott. Én úgy vásárolok hogy hónapokat ülök rajta, hogy kéne új kocsi vagy nem, vagy igen, határozatlan vagyok vagy nem? De ha már eldőlt,és az anyagiak is eldőltek, akkor meg AZONNAAAAAAAL ide apának !
Igen igen én is integettem a borítéknak, mikor átadtam a pénztárban. Meg hát a lízing... Nem befektetés az új autó, de az érzés.......... Az előzővel is szalonból gördültem ki..... Már az új gyerekülés is meg van hozzá. Az meg OFF Honda ülés
Az autó a szalonban van, most fizettem az önerőmet. Jövő hét csüt, vagy péntek és zsebben a kulcs. Tegnap délután mászott le a trélerről! Ma délelőtt telefonált a bótos hogy fizessek. kép nincs mert nem a szalon telepén van hanem máshol, kerestem a helyet de nem találtam, de nem adom fel. Jövő hét Győr ?
- Venti szabályzó (középső kapcsoló) lehúz - Egy hegyes fogóba finom smirglipapír berak - Rizs szem izzó megfog (óvatosan, el ne roppantsd), és kihúz - Új izzó betétel fordított sorrendben
Találkozott már olyannal valaki, hogy a kormány mögül, a műszerfal belsejéből valahonnan csikorgó, cicergő hangok törnek elő? Egyenetlen utaknál jön elő, tehát most már állandóan szól. Alig szabadultam meg a kopogó futómű problémától erre tessék... Ja és 2006 dec.-i OII. kombi.