Kicsit visszaolvastam, mert emlékeztem, hogy az első itteni hozzászólásodban egy edzéstervet is leírtál. Abban hogy úgy mondjam normális bodys ismétlésszámok vannak. Mit szólsz hozzá, hogy a "Csuri" meg azt nyilatkozta a BBTV-ben, hogy egész évben magas ismétlésszámokkal dolgozik (30,20,16,14, minimun 10), mert a Kiss Jenő bácsi azt mondta, hogy attól lesz igazán érett az izom. A Jenő meg hozzátette, hogy 2 éve foglalkozik a fickóval, és ezalatt felpattintottak rá 20 kiló izmot. Én valahogy el sem tudom képzelni, hogy mondjuk 15-20-as ismétlésekkel próbáljak tömegelni.
Tényleg egy kicsit túlfogytál az idén, de ha már most 90kg felett vagy, akkor jövőre biztosan nem lesz ilyen problémád. Ahogy látom a Takács sporttárssal hasonló a magasságotok is, úgyhogy lesz majd jövőre házi rivalizálás az O1-ben. :)
Hát nem irigyellek, én elég rosszul viselném az ilyen 15-20 kilós diétákat.
És egyébként a versenyfelkészülésben van segítséged? Edzővel dolgozol, aki segít kidolgozni az edzésprogramod, vagy vannak versenyzés terén rutinosabb edzőtársaid?
Ezek szerint már sokszor rendeltél hgy ennyire vágod a dolgokat? "Lényeg, hogy ne legyen benne a számla és az értéke papíron 100 dollár alatt elgyen" Erre külön kell őket kérni vagy tudják a "dolgukat" ? Ill. már alapból így csinálják ? THX!!
Szia! Köszönöm a gyors választ és bocs a sok kérdésért :DD Ez a térdbandázsból csuklóbandázst elég jól hangzik.Hogyan gondolod egész pontosann? El kell vágni darabokra és utánna varrónővel eldolgoztatni?Meg gondolom kell rá tépőzár stb.Nem fog ez gagyin kinézni ha kifogok egy kezdő varrónőt? Csak mert inkább akkor megveszek egy újat mint hogy levesbe menjen a pénzem. Írtad hogya csomag olyan 70 ezer Ft-ra jön ki ebben a felállásban amit írtál.Igazándiból nekem csak ezekre lenne szükségem.Vám nem megy rá ill. egyéb más csak a posta? Mennyi idő alatt van itt a csomag? És így télleg jobban megéri mintha innen rendelnék?: http://shop.builder.hu/ Előre is THX !!
http://supplementmarket.com/index.php Ezt az oldalt én is hallottam én is csak mindig is féltem rendelni innen a vám mag áfa miatt. Amúgy ezekből mennyi megy rá a csomagra ill. mennyi a postaköltség? Nekem Whey kellene meg valami bika erős Vitamin Pakk.Milyet ajánlassz innen?De nem az Animal abban kevés a vitamintartalom.Bár sok az egyéb kiegészítő benne. Mennyit szoktál rendelni és milyen gyakran? Jobban megéri innen rendelni mint a builderről ? THX !!
És hol vetted a Red Devilt? Néztem a titanpoweren de csak THP-t találtam. A THP nagyon jónak néz ki színre is tetszik minden csak az ára kicsit húzós bár gondolom nem is egy hétig lehet használni. Amúgy a THP mivel tud többet a Red devilnél ill. a többi márkánál? Más... A bal térdem ropog járás közben ill. néha fáj lábtolásnál, szúró fájdalom belenyilal néha.A térdbandázs javíthat a dolgon ill. meg is szüntetheti a panaszokat ?Melyik típust javasoljátok ? Thx !!
Sziasztok! Ehhez mit szóltok nem túl olcsó ez ennyiért, használt már valaki ilyen bandázst?: http://shop.builder.hu/nagykep.htm4?kep=s1016283655.jpg&cimsor=Csukl%F3band%E1zs Vagy inkább vegyem a THP-t a titanpowerről?Bár az lóvéba sokkal húzósabb... Ti mit javasoltok csuklóbandázsnak ??