A német kocsin, ha jól azonosítottam be, akkor egy milotec body-kit van (akciós a milotec.hu-n), egy krómozás a hűtőmaszk alatt (szerintem ettől passatos lesz, nekem nem tetszik), krómpálcák a hűtőrácsban (milotec), egy 17-es, gyári, talán Pegasus felni, kis ültetés és minden, gyárilag fekete külső műanyag színre fújva.
Szerintem az Okti formája kívánja a hátsó szárnyat és az RS szárny igen szép vonalú.
Elölre azért jó a toldat (amit én választottam :-)), mert a szárnnyal együtt ék alakot ad oldalról a kocsinak, dinamikusabb hatást kelt.
A krómok -szolidan kezelve őket- elegánssá teszik a kocsit, talán ha egy krómcsík körbefutna a koptatócsíkokon, akkor az is jó lenne, de sajnos csak homasita-s megoldást láttam eddig, abban meg nem bízok tartósság tekintetében.
Mellesleg köszönöm a szín dicséretét, de ez -és a német valamint az Autostyl bemutató autó sem- kappucsínó-bézs (lehet, hogy rosszul írtam), hanem szahara-bézs, ami sokkal világosabb és már nem rendelhető.
Az RS jelvényt csak addig raktam fel, amig nem lesz valódi RS-em, akkor majd arról leszedem és a helyére teszek egy 1,2 HTP-t. :-)
Különbenis, ez nem gyári RS, hanem "RS Ckerti EDITION", aki tud olvasni, láthassa
Hello! Majd ne felejts el motortérzárat is tetetni, önmagában a váltózár nem elég. De utólag, mert 75 ezerért a váltózár szerintem drága volt. Ha jól látom ez Construct, ami a forgalmazónál 54 ezer. Gyönyörű az autó!
Bocs, egy kicsit be voltam havazódva, már este jutott nekem is eszembe. Megbeszélem a családdal a dolgot, és értesítelek. Holnap, vagy holnapután felhívlak, hogy mi legyen.
Két dolog ami feltűnt. A váltózár és az első sárvédőgumi. A váltózárat a szalonba rakattad be? Láttam, hogy az aktuális tartozékacióban benne van a zár. Én is rákérdeztem de mondták az ár csak a váltózárat foglalja magában+ munkadíj. Az első sárvédő gumi opció volt vagy tartozék?
Nem hívtál vissz, én meg mire visszakerestem volna a számod, adigra ezren hívtak, és már nem tudtam melyik a telszámod. Többeket meg nem akartam zaklatni, hogy végigpróbálgatom az összes számot:-))
Node! Jövőhét szombat jó lesz, ahogy beszéltük. Reggel 9-re tudsz jönni, vagy későbbi időpont, pl. 10?
A Béláéktól vannak a cuccok, és ők is rakták fel Pesten a Béláék a legjobbak? Olvastam a SOF -on a műhelytitkokat amit írtál , hasznosak igen ! Több kéne belőle! nekem csak a jövő héten lesz autóm, de már elkezdtem az extrák listáját összeírni, az anyagiak figyelembevételével. Nekem is tetszi az RS szárny, anyának nem... nekem elég lenne az általad feltett német autó kiegészítői, anyának tetszene előre még egy lökös toldat. De a krómborításról a rendszám köré nem mondok le .
Rengeteget dob a látványon a koptató csíkok színre fújása.
Sajnos nálunk ezt asszonypajtás praktikus okokra hivatkozva megtiltotta (a gyerek miatt a csíkok betöltik a nekik szánt feladatkört), de azért tetszene.
Én nem a milotec ajánlatából válogattam, mert a Janko Autostyl stílusa közelebb áll hozzám.
Nekem került rá alufelni, szemöldök, hátsó szárny, fólia az ablakokra, króm kipuffogóvég, egyedi RS jelölés, néhány króm csík kívül (lámpa alá, rendszám fölé), belül (pohártartó köré, klímagombok köré), és jövő héten felkerül egy első spoiler is, köszönhetően egy kedves kárszakértőnek - és a visszajáró ügyfélnek :-(