Köszönöm kérdésed. A helyzet az, hogy ma hívtak, hogy éppen a "0" revíziót végzik az autón, hogyan konfigurálják a computert. Angol v. német, 15e v. 30e. Bátortalan és óvatos ígéretet kaptam a holnapi napra. Tudod Okmányiroda!
vinous!
Volt idő mikor hármunk versenyében meg voltam győződve arról, hogy nem is kétséges a kimenetele. A nyerő én leszek. Azt jött mogyi1 és áthúzta a számításomat nem is kicsit. (1 hét. Ez már az összes idő (a megrendelés napjától kezdődően) tekintetében sem kevés))
Hát ha első nem, akkor második sííímááán. Aztán itt vagyunk. Lehet hogy percek órák fogják eldönteni az ezüst érem sorsát. Akár hogy is lesz:
Alábbi mintázatú felnit keresnék megvételre, ha valakinek volna eladó (1 db is elég lenne.) A felni 17" és Sputniknak becézik Skodáék :) 5x112, Octi 2-re való.
Sziasztok! Van egy alufelni, csak nem tudom felmegy-e a haverom Octavia-jára, ebben szeretném a segítségeteket kérni! Méretei: 7,5x16-os, ET38, 5x100-as! Elméletileg plug & play! Jól gondolom? Előre is köszönöm a válaszokat!
Gondolom, mikor beteszi a 100-ast és letolja, akkor b.ssza agyon az áram vagy áll egy kés a hátába. Vagy egyszerűn a kihúzható rész a gránát biztosító szöge (vagy mi a fene a neve). :o)
ELADÓ 195/65 R15-ös nyári gumi, 5 ágú /5x100/ Hijoin alufelnire szerelve. A gumi 2007.01.havi gyártású Vredestein Hi Trac, kb 5000 km használtam. Szinte újak. /Octavia I., Golf IV, Bora, Leon I re jó/ Ár: 85 E /5*112-es acélfelni téligumival Oct II. re érdekelne, cserealap/ Képet küldök e-mailben.
Hát valóban lassan megy, de már az autónak be van táblázva a jövő heti programja. Hétfőn locsolkodni megyünk. Kedden fóliáshoz muszáj mennünk. (kárpit nem kerül vissza) Szerdán autóhifishez ballagunk. Szombaton meg Győrbe kell menni. Ennyi nyűgöt!:)))
Az vígasztaljon,hogy nem egy hónap múlva kell elöszőr teletankolnod.Ha jól gondolom már vissza számolsz:)Ha átveszed az autót támadd meg a kutat minél előbb.Én majdnem 53 litert tankoltam,több mint 16 ezerért:(
Nálam az OII felhúzza az ablakot, de csak akkor, ha folyamatosan nyomom a távirányító zárógombját, amíg fel nem ér. Olyat is lehet, hogy záráskor magától felhúzza?