Keresés

Részletes keresés

kalapax Creative Commons License 2006.04.24 0 0 450
Látván, hogy kissé lankadsz, egy viccel próbáltalak fölvillanyozni...és enyhítendő a qrvázást is...
Előzmény: Törölt nick (448)
Antisystem Creative Commons License 2006.04.24 0 0 449

Nézd, én meg azt gondolom, hogy ha egy nő úgy viselkedik, ahogy azt kedves Kapóka olvtársunk kivánatosnak tartja, ott vele szemben bármi megengedhető, ami még nem ütközik a Btk-ba. De azt is gondolom, hogy a nők >99%-a nem gerinctelen (vagy, ahogy fogalmaztál "tapló bunkó állat"), hogy efféle viselkedést produkáljon, hanem természetesnek veszi, hogy szóljon a másik érdekelt félnek.

ÜdV

Előzmény: Lord Sidious (445)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.24 0 0 448

Továbbra sem tudom, mire akarsz kilyukadni, biztosan fáradt vagyok, vagy hülye, vagy mindkettő. Nincs most energiám ilyesmikre.

Előzmény: kalapax (447)
kalapax Creative Commons License 2006.04.24 0 0 447
...barlangrajzkészítő volt...:DD
Előzmény: Törölt nick (446)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.24 0 0 446
?
Előzmény: kalapax (444)
Lord Sidious Creative Commons License 2006.04.24 0 0 445
Gondolod (bár ffi vafgyok mégis leírom), hogy egy tapló bunkó állat, csakazért mert a nőjén már nem lehet abortuszt végrehajtani kezesbárány lesz? ha mondjuk egy ilyen szemét alak hasbarúgja a nőjét az jobb? Hát nem. Egy ilyen bunkó alakkal össze sem szabad jönni.
Előzmény: Törölt nick (127)
kalapax Creative Commons License 2006.04.24 0 0 444
Találkoztam egy, a legősibb mesterséget űző nővel...
Előzmény: Törölt nick (442)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.24 0 0 443
Egen, de jó is az, ha az apuka azt mondja, hogy jóvan, mégis legyen gyerek, aztán amikor megszületik, rájön, hogy nem is olyan jó móka ám ez, mint ahogy azelőtt gondolta... és akkor az anya nyakába szakad az összes gond, ő meg kéthetente vasárnap eljátssza a hősapukát. Fantasztikus megoldás, tényleg.
Előzmény: Ámokfutó (16)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.24 0 0 442

Annyira imádom, hogy az abortuszon gondolkodó nő rögtön felelőtlen, kényelmes ribanc lesz, aki csak azért megy gyereket gyilkoltatni, hogy átbulizhassa a napját.

Gyereket egyedül nevelni nem lehetetlen, kivéve, ha nincs biztos állásod, albérletben laksz, és nincs élő vagy elérhető nagyszülő, akire támaszkodhatnál. Nemde?

Azt a gyereket örökbe is lehet ám adni.

Közhely, hogy milyen sokan vannak, akiknek nem lehet saját, és évekig várnak egy kisbabára.

Szar duma. Tudod, miért? Mert nagyon kicsi az esélye, hogy az az eltaszított gyerek szerető befogadókra talál. Sokkal valószínűbb, hogy állami gondozásban nő fel.

Ez a "te abortuszra mész, más meg évekig vár gyerekre" szöveg pedig arra emlékeztet, amikor Pistikét megszidja a nagyanyja, amiért nem akaródzik neki megenni a spenótot:

- Pistike, hát mit képzelsz, hogy nem vagy hajlandó enni! Miközben azok a szegény afrikai gyerekek éheznek!

Kevesebb éhező afrikai kisgyerek lesz attól, hogy Pistikébe beleerőltetjük a spenótot? Nem.

Kevesebb meddő pár lesz attól, hogy Kiss Mariskának nem engedélyezzük az abortuszt? Nem.

Lehet, hogy igazságtalanság, de ezek a dolgok nem fair-nem fair alapon működnek.

Előzmény: Dearg Morrigan (23)
Lord Sidious Creative Commons License 2006.04.24 0 0 441
hogyhogy nem vetted észre, hogy megcsalt? Amikjor éjjel 2-kor, 3 -kor jött haza, az úgymond "kemény túlórából", azért gyanakodhattál volna egy kicsit.
Előzmény: Híd (60)
Lord Sidious Creative Commons License 2006.04.24 0 0 440
Van olyan is, hogy az anyuka léccel le. Például az egyik riportműsorban láttam olyat, hogy az apuka nevelte egyedül két gyermekét, mert az anyuka otthagyta egy másikért cserébe. De nálunk is van az egyetemen olyan oktató, akinek a felesége 20 év házasság után lépett le, és hagyta ott három tinédzser korú gyermekkel, egy dúsgazdag svájci üzletember miatt.
Előzmény: unnamed (31)
Lord Sidious Creative Commons License 2006.04.24 0 0 439
Valóban érdekes kérdéseket vetsz fel. egyébként én nem tudom mit csinálnék, ha terhes lenne a barátnőm. Mondjuk semmiféleképpen sem küldeném abortuszra, valahogy megpróbálnánk megoldani a (nagy)szülők bevonásával.
Előzmény: Híd (13)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.24 0 0 438
Van egy sejtésem.
Előzmény: Törölt nick (436)
Val Killer Creative Commons License 2006.04.24 0 0 437

Kapóka és a tampon.

Hulla erotikus:DDD

Előzmény: big-lesz (429)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.24 0 0 432

Jó, csak nem értem, miért jobb módszer a váladékvizsgálós-nyúlkálós, mint az ejakulációvisszatartós. Mert úgy tűnik, utóbbitól valamiért ódzkodsz. Én meg az előbbitől :-)

Előzmény: Törölt nick (427)
Lukowsky Creative Commons License 2006.04.24 0 0 431

NYUGODJANAK BÉKÉBEN!

Előzmény: maultier (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.24 0 0 430
Soha nem döntenék ilyen horderejű kérdésben úgy, hogy nem tudok róla mindent, ami tudható.
Előzmény: Törölt nick (426)
big-lesz Creative Commons License 2006.04.24 0 0 429

Kapóka,

én nem vagyok izgatott! :o)

Már írtam, 34 éve a természetes fogamzást alkalmazom, még mindig, 50 felett is megbízható, 28 napos ciklus mellett... Tehát tehetem... Szültem is, abortuszom nem volt...

Csaxólok, a topic témája az abortusz, még tévedésből sem, a "Miért egészségtelen a tampon, még ha duzzad is...?" :o)

Észrevetted, hogy a polidiliben vagy?

További kellemes okítást!

:o)))

Előzmény: Törölt nick (424)
maultier Creative Commons License 2006.04.24 0 0 428

"...mert a törvények minden jogot és felelősséget terád hárítanak a baba életben hagyása vagy megölése ügyében..."

Erről nem lehetne diskurálni egy keveset?

Előzmény: Törölt nick (426)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.24 0 0 425

Hmm, nehogy még a végén a férfinak is csinálnia kelljen valamit :)

Ami azt illeti, neked biztosan az általad favorizált módszer a kényelmesebb, tehát részedről jogos a "minek, ha anélkül is lehet?" kérdés. De ki tudja, a feleségednek meg talán az általam említett módszer volna kényelmesebb.

Különben sem vagyok róla meggyőződve, hogy utóbbi macerásabb, mint az előbbi, ennek fényében viszont épp a fordított esetre kellene vonatkoztatni a "minek, ha anélkül is lehet?"-et.

Előzmény: Törölt nick (419)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.24 0 0 423
Az előző hozzászólásomat nem úgy kell érteni, hogy most aztán hanyatt-homlok rohanok kapartatni, ha teszemazt teherbeesem. Hanem úgy, hogy aki mindenképp el akarja vetetni a gyereket, azon nem segít, hogy már 2 nap után tudja, hogy terhes.
Előzmény: Törölt nick (421)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.24 0 0 422
Tehát ismét érezzem tudatlan suttyónak magam. Nézd, tudom, hogy nem teljesen veszélytelen, mégsem vagyok hajlandó pelenkában mászkálni. Ha az ember tampont használ, órákra elfelejtheti, hogy egyáltalán menstruál, ami a betétekről nem mondható el. Erős vérzés esetén halálosan idegesítő és kellemetlen az egész betétes macera, és én úgy döntöttem, hogy megkímélem magam ettől.
Előzmény: Törölt nick (417)
big-lesz Creative Commons License 2006.04.24 0 0 420

Kapóka, rájöttem valamire.

Hogy okoskodsz - nyilván meg vagy győződve az igazadról,

hogy a nőket inderekt lekurvázod, hát istenem - bunkó vagy,

de hogy a tampon duzzanata számodra beszédtéma?

..... 

Azt gondolom, te egy igen perverz ember vagy!

A 6 gyerek már felnőtt, hogy itt műveled a népeket? Az asszony már nem akarja veled megvitatni a napi méhnyak álllást? Hogy a tampon időjárás jelentésről szó sem essék...

Tudod mi a gáz?

Normális körülmények között simán meg lehetne veled is vitatni, hogy az abortusz gyilkosság e, vagy emberölés?, kinek-hol-mit célszerű döntenie vis major esetén, a prevenció lehetőségeiről...

De ahogyan te itt nyomulsz és népszerűsítesz módszereket és fikázol,

tök érdektelenné váltál!

üdv.

:o)))

Előzmény: Törölt nick (384)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.24 0 0 418

Sőt ott a nagy előny, hogy te minden tesztnél pontosabban és hamarabb tudod, hogy várandós lettél-e vagy sem.

Ettől még az abortusz az abortusz.

Előzmény: Törölt nick (415)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.24 0 0 414
Szerintem már kialakította.
Előzmény: Törölt nick (412)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.24 0 0 413

Kemény-puha, kemény-puha, nyúlik, nem nyúlik, nyitva van vagy csukva - nekem nem derült ki egyértelműen.

Na ez az. Én csak a nyúlik-nem nyúlik résszel próbálkoztam, de letettem róla, mert kb. az esetek felében vagy semmit nem változott a matéria, vagy nem úgy, ahogy kellett volna.

A kemény-puha verziót legközelebb kipróbálom, mert most már kíváncsi vagyok, mennyire "tuti".

Előzmény: Híd (410)
Híd Creative Commons License 2006.04.24 0 0 411
De, aki szül, annak tágabb, azért tart az AB a még nem szült nőknél két napig. Egy napig csak tágítanak.
Előzmény: Törölt nick (409)
Híd Creative Commons License 2006.04.24 0 0 410
Jól van, majd ha úgy lesz, akkor majd nézem. Néztemm már én úgy, ahogy írogatod, nem tőled hallottam erről a módszerről, csak nem lettem tőle okosabb, úgyhogy letettem róla. Kemény-puha, kemény-puha, nyúlik, nem nyúlik, nyitva van vagy csukva - nekem nem derült ki egyértelműen. Szal hagytam a francba.
Előzmény: Törölt nick (406)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.24 0 0 408

Igen, ez a lényege, de valamelyik cikkben - már nem tudom, melyikben - azt írták, hogy kézzel is be lehet vinni a baktériumot, bár azt nem tudom, ilyenkor honnan származik.

Előzmény: Híd (401)
Híd Creative Commons License 2006.04.24 0 0 407
Én meg nem is szedhetek bogyót, szóval rám végképp nem áll a tétel.
Előzmény: Törölt nick (404)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!