Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
bammeg NemHümér, az a hozzászólás a képekkel felhívás volt keringőre, aminek a vége az lett volna, hogy Vito és rajongótábora ügyesen szétkúrják ezt a topikot
nagyon jó lett volna, mitnemondjak
telepedjetek be abba a topikba, amit az imént találtál és ott keseregjetek, plíííííz
Pocak nyekereg, mert már teljesen teljesen összeaszottnak érzi magát (0.1 milliméternyit apadt a potroha) és szerinte nekem igenis tudnom kell, hogy az éhhalál szélén táncolni mennyire szar dolog.
Ezt most azért szögeztem le ide, mert ha tíz év múlva azon kapom ezt a két, addigra bizonnyal járókeretes hülyegyereket, hogy teljes gőzzel ölik egymást valami századik topikban (és tkp. azt se tudják, hogy miért, mert addigra tök szenillák is lesznek) akkor meg tudjam hivatkozni, hogy innen, ebbű' indútt az ereszdelahajam. :PPPPPP
igen, a minap valóban anyáztalak annak kapcsán, hogy hazugnak neveztél, holott nem volt semmi hazugsság abban, amit mondtam
és ha ezzel gyalogoltam bele abba az érézékeny kis lelkedbe, hát akkor így jártál, majd máskor nem hazugozol le alaptalanul se engem, se mást, mert esetleg megint részesülsz némi lájtos anyázásban
a tobábbiakban pedig basszál egyedeül, nekem semmi dolgom veled, ahogy eddig se volt
figyuzz, nem tudom, mivel gyalogoltam bele abba az érzékeny kis lelkedbe, különösebben nem is érdekel, ezzel szemben fenntartom az egyéb tevékenységeidről alkotott/kifejtett véleményem, te pedig cserébe nyugodtan hanyagolhatsz, én eddig sem foglalkoztam veled és eztán se fogok, ha békény hagysz
A fórumon senkire nem vagyok kíváncsi személyesen.
Annak nem sok értelmét látom, hogy 100, vagy többszáz kilométerre élő emberrel kerüljek közelebbi nexusba. Plàne, ha a fórimos jelenléte eleve taszító a számomra.
Nincsenek kutyatartásra vonatkozó rendeletek. (Másra vonatkozóak se nagyon). Szabadon szaporodhatnak. Senki nem bántja őket. Békésen él egymás mellett a városokba kóborkutya és ember. A pan-amerikai út mentén úgy ácsorognak a kutyák (kéregetnek ), mint itthon a szemétégető út mentén a prostik. :-)
Amúgy furcsa, de egyetlen kutyát sem tapasztaltam agresszívnek.
Chile a kóbor kutyák hazája. Ebből kifolyólag nem a cicáké. :-) 1000 kutyára jut kb. 1 cica. Sok-sok kinntartózkodásom alkalmával összesen három cicát láttam.