Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
Sziasztok csajok!!! Ne haragudjatok, de most esett le hogy lecit is kaptunk angolból holnapra , meg egy csomót tanulni ( tudom jókor esik le hogy tanulni kéne), úgyhogy ma nem megyek msn-re. Tudom nélkülem nem az igazi :D, de azért meglesztek így is:))))) :*****
Angel milyen lett a frizud? Nálunk nem is volt vihar....
„ Nyisd ki a szemed! Most számold össze, hogy hány jószándékú ember áll körülötted. Ők is érző lények, akárcsak tenmagad. Nem sajátíthatod ki az ő fájdalmukat. NE csak tengj-lengj a világban, tedd hasznossá magad! Gyarapítsd tudásod, hogy majd továbbadhasd a jövő nemzedékeinek. Ugyanis erre vagy hivatott.”
Én konkrét összegre emlékszem a jegyárat illetően. De nem kell benne megbízni. Vagy 650 vagy 850. Vagy vmi ilyesmi... Tudom, nagyon konkrét vagyok! :)))
Ok, Petrának e-mailt is írtam, de lehet, hogy éppen mindenhol elkerültem... Szorgalmas főiskolás??? Ilyen szóösszetétel nem is létezik! Ok, én nem integetek vissza, mert sokan ülnek mögöttem, és biztos totál idiótának néznek, bár ez már így volt ezelőtt is, szerintem. Szóval akkor itt vagyok... Nyugodtan meg is lehet látogatni... Maximum, kirúgnak... Na, jó, csak nem olyan szigorúak... Aha, még mindig elég jó. Tetszik.
Olyan 500-600 körül emlékszem a jegyre, de az én memóriámba ne bízzál, azért még kérdezd meg a Petrát is. Még hogy ezek a mai fiatalok...ilyen szorgalmas főiskolásokat még nem láttál mint amilyenek mi vagyunk:))) amúgy még mindig jó a meló? anyutól kérdeztem hogy hol vagytok, azt mondta ha jól emlékszik pont velük szembe, úgyhogy integettem neked az erkélyről:D
Miket nem hallok!!! Lógás??? Az én időmben ilyen még nem is létezett... Ezek a mai fiatalok... (Folytassam?:-))
Szóval, emberkéim, csütörtök 10:40-re mentek, én ráérek, úgyhogy majd pottyantsatok egy sms-t, hogy mikor, hol találkozunk. Nem tudjátok véletlenül, mennyibe kerül egy jegy? Azt is megírhatjátok. Ja, ide is írhattok még egy ideig, 10-ig meló, egy ideig még ezt is nézem...
Petra csüt nem érnék haza infó után a fogdokihoz, úgyhogy a gyakorlatot én elhalasztom a kövi hétre, remélem ti is velem tartotok majd még megdumáljuk. pussz