Az engem sem érdekel hogy milyen eredménnyel győzött a Seahawks az a fontos hogy meglett.Én is örülök neki!
Az hogy Te nem voltál edzésen (meg akiről még tudok és nem írtam) nem zavar mert szóltál/szóltak hogy "gond" van.Engem az zavar ha valaki elfelejt szólni hogy neki problémás.......
Takiék!
Nyugtáztam a dolgot, de mindig szóljatok és akkor nem lesz ilyen. (én sem tudok mindent megjegyezni, pedig próbálom)
Holtan találták egy tengerparti sziklás helyen Mario Danelo amerikaifutballistát.
A Dél-kaliforniai Egyetem 21 éves rúgójátékosát - akinek édesapja, Joe a profiligában (NFL) is megfordult - nagy tehetségnek tartották, mezőnygól-kísérleteit nagyon jó százalékkal értékesítette. Egy hete, az egyetemi bajnokság döntőjében két találattal járult hozzá csapata győzelméhez. A tragédia körülményeit vizsgálják.
Túl sok mostanság a tragédia :( Túl nagy pénz van ebben az "iparban".
Nem érdekel, hogy hogy nyertünk, de nyertünk! :D 4. negyed 7. percéig néztem kb a seattle meccset. Nagyon erősen felbasztam az agyam, és elmentem aludni. Erre egy ilyen szép eredményre kell kelnem. Csodás!
Amúgy a sérülés miatt nem tudtam menni edzésre. Ezt már jeleztem csütörtökön is, hogy kurvára fáj. Inkább pihentettem, hogy csütörtökön ne legyen semmi baj.
Szombati edzésen azért nem voltunk se én se öcsém mert nekünk az az időpont nem jó úgyhogy bocsi...amúgy meg mint ti is tudjátok vizsgaidőszak van és elég sok a vizsgám úgyhogy a január elég necces edzések szempontjából.
Már megint Csaba vagyok, végre Ziti elment a melóból.... Remélem nem engem kérdezel Csonti, hogy miért nem voltam edzésen!!! Ott lihegtem állandóan a bolyban..... Ziti sérült a lábán. Amúgy Zitinek igaza van, ezek a filmek nem lesznek Mo-on hivatalos DVD formátumban. Most már én is megyek, jön a meccs........ Jó szurkolást mindenkinek!
Igen, csak avi-ban vannak meg. Elég nagy ritkaság, hogy az ilyen filmeket dvdben meg lehessen szerezni. Ez Magyarország. Ha esetleg meglenne, azonnal szólok!
Ja, egyébként ziTi voltam, csak lusta voltam átjelentkezni... bejöttem közbe a tvbe, mert nem bírtam a seggemen ülni.
Hi! Misi, a Philadelphia Eagles film címe: "Invincible" (Legyőzhetetlen), és Vince Papale életéről szól, aki 1976-79 között volt a spec csapatban. Csütörtökön viszem DVD-n, vagy marad a szombat, ha Pesten leledzel majd. Ettől még hajrá NE!!!!!!!! Jó volt a mai edzés (kösz Csonti!), asszem holnaptól külön futásokat is beiktatok, mert erőnlétileg februárra topon kell lenni, és ez így kevés lesz....
Az MVP posztjára már a szoezon felétől a későbbi győztest, LaDainian Tomlinsont várta mindenki. Amikor elkezde felhalmozni a TD-ket, és realitássá vált, hogy megdöntheti Alexander tavalyi rekordját (mely szintúgy az MVP címet hozta neki), már nehéz lett volna bárkinek beelőznie LT-t. Tomlinson az idei szezonja során 31 touchdownt ért el (ebből 28-at futva). 1815 yardot futott, mellyel első lett a ligában, 56 elkapással 508 yardot szerzett, valamint háro passzából kettő sikeres lett, mindkettő TD-t ért. Ezzel már hat passzolt pontszerzése van, amivel második a nem irányítók között. Tomlinson az első Chargers játékos, aki megnyerte az MVP címet. A Legértékesebb Játékosok között olyan running backek voltak korábban, mint Jim Brown, OJ Simpson és Walter Payton.
Comeback Player of the Year
Korábban elég sok helyről lehetett hallani, hogy a Saints irányítója, Drew Brees lesz az év visszatérője. Nos, ha nem is ő, de egy másik irányító, a Jetsben szereplő Chad Pennington kapta ezt az elismerést.Penningtonnak az elmúlt két évben kétszer volt vállsérülése (mindkétszer rotátorköpeny sérülés), mindkettő olyan súlyos, mely az egész pályafutását félbszakíthatta volna. Pennington a tavalyi, 4-12-es szezon után 10-6-os mérlegig vezette a Jetset, és ezzel a rájátszásba is bejutottak. A szavazáson 50-ből 27 szavazatot kapott ő, két másik irányítót, Drew Breest és Carson Palmert megelőzve. Az idei szezont 3352 passzolt yarddal, 17 TD-vel és 16 interceptionnel fejezte be. A passzolt yard karrier rekord számára. Tavaly defense játékos, Tedy Bruschi és Steve Smith osztoztak ezen az elismerésen.
NFL Defensive Player of the Year
Idén Jason Taylor, a Miami Dolphins defensive endje lett a legjobb védőjátékos az ötven újságíró és televíziós közevetítő szavazatai alapján. Taylor nem csak end pozícióban, hanem néha linebackerként is feltűnt. Idén 13 és fél sacket produkált, 14-szer siettette meg az irányítót, volt két interceptionje (mindkettőből TD-t ért el), 11 passzt védett ki, 10 fumble-t kényszerített ki és kettőt szerzett meg. Idén nagyon sok védőjátékos nyújtott kiemelkedő teljesítményt, az eddigi szavazásokon itt alakult ki a legszorosabb eredmény, Taylor mindössze hat szavazattal előzte meg a Broncos játékosát, Champ Baileyt. Akik még kaptak szavazatot: Shawne Merriman, Brian Urlacher (a tavalyi győztes), Ray Lewis és Trevor Pryce. Taylor 1983-óta az első Dolphins játékos, aki megnyerte ezt a díjat, akkor Doug Betters kapta az elismerést.