Keresés

Részletes keresés

Oliverda Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1050
Egy hülye kérdés. A regisztrációnál ugye a "First Name"-hez a keresztnevet a "Last Name"-hez pedig a vezetéknevet kell írni? Ugye elméletíleg így a regisztráció után a Personal Account Overview alatt a Name után keresztnév-vezetéknév (pl. János Kovács) formában (van) lesz a felhasználó neve. Viszont a kártyára pont fordítva vezetéknév-keresztnév formában van írva. Ez jelenthet problémát?
yyolii Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1049
(mert én nem tudok neked)

előre is köszi!
Előzmény: vsiivz (1046)
yyolii Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1048
szia vsiivz,

kb. 2 hete beszéltünk paypal ügyben, emlékszel?
úgy néz ki, mégis szükségem lenne a segítségedre.
küldenél egy email-t nekem a neoyoli@vipmail.hu-ra?

köszi,

zoli
_Zsolt Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1047
Igazából abban reménykedtem, hogy olyan mint a monyebookers!
Akarok az ebay-en egy teleobit venni...
vsiivz Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1046
kartyas fizetesnek minosul
amikor nyomsz egy "pay"-t, akkor a paypal a balanszodra emeli pont a neki kello mennyisegu penzt, amit azonnal tovabbit a kedvezmenyezett cimre
ezt majd az elso fizetesed utan a paypal szamlatorteneteben is megnezheted
te a magyar account-al nem tudod megoldani, hogy a balanszodra penz keruljon a szamladrol
oda penz csak akkor kerul, ha kapsz valahonnan paypal fizetest
Előzmény: _Zsolt (1044)
C20NE Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1045
Szerintem olvass el egy VISA vagy Mastercard szerződést és rájössz, hogy mi véd. Ezen az alapon boltban se vásárolj. Nekem még csak akkor lopták le a komplett mágnescsíkom , amikor boltban vásároltam vele. Neten még soha nem volt gondom. De! Szigorúan veszem a biztonsági előírásokat.
Előzmény: _Zsolt (1044)
_Zsolt Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1044
Elolvastam. Vagyis kell egy dombor kártya... Tudok olvasni nyugi. De áruld már el, az én kártyámat mi védi? Kis koboldok? Vagyis csak az védi, ha nincs rajta semmi. Vagyis minden vásárlás előtt rá kell utalnom pénzt. Jobbára pénzzért. Ha érkezik pénz, akkor mint az előző hozzászólásból is látszik, le kell venni ismét pénzzért.
Elmagyarázzam, hogy mi ezzel a gond...
Előzmény: Strong Bad (1041)
Ghostman Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1043

Hello

Okuljon mindenki!

Kb 2 hete lebonyolitottam 1 tranzakciót, a csávó rányomott a buy it now ra 160 dollárért. A pénz meg is jött 1 perc alatt, paypalra. A cuccot oda is adtam neki, lévén digitális itemről van szó. 2 nap mulva kaptam 1 levelet az ebaytól, hogy a gyerek hujacked accountot használt, és most az adják vissza az eredeti tulajának, és minden eddigi biddje érvénytelen. Ezen meg is nyugodtam, nekem már fizetett, én fizettem neki, ezt be is jelöltem az ebayon, hogy shipped. Tegnap reggel meg ahogy nézem a paypal accountomat, látom, hogy a paypal vissza akarja huzni a 160 dollárt, bár hirtelen nem sikerült neki, mert azért lehuztam majdnem az összes pénzt az accountról. Most ilyenkor mi van? Én fogok szopni , mert valaki nem volt résen, és hagyta, hogy lenyulják az accountját? De ha még ezt be is nyelem, akkor honnan fogom ezután tudni, hogy ki használ feltört paypal accountot fizetésre? Vol már valakinek ilyen esete, vagy tudjátok ilyenkor mi van?

Köszi

Oliverda Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1042
Sziasztok!

Hétfőn regisztráltunk a PayPal-ra egy AmEx hitelkártyával, és azonnal meg is csináltuk az Expanded Use Program-ot. Ma beszéltem az OTP ügyfélszolgálatával, és azt mondta a csóka a telefonban, hogy látja a 390 forintos levonást október 30.i dátummal de nincs utánna semmi szám vagy szó. Volt már valakinek hasonló problémája? Legkésőbb hétfőn fizetni kellene 165 dollárt egy eBay-es cuccért és most para van hogy addig nem fog működni a dolog. Volt már valakinek hasonló gondja?

Előre is köszi a segítségeteket. ;)
Strong Bad Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1041
Szerintem olvasd mar el amit suttercane leirt.
Előzmény: _Zsolt (1040)
_Zsolt Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1040
Na jó... Akkor, hogy tudok fizetni a paypal-al az ebay-en, ha jelenleg 0 az egyenlegem...
Előzmény: suttercane (1039)
suttercane Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1039
feltölteni sehogy. pénzed csak akkor lesz a számládon, ha valaki küld neked. fizetni a kártyádon keresztül fizetsz.
Előzmény: _Zsolt (1038)
_Zsolt Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1038
Sziasztok. PayPal-ra hogy lehet pénzt feltölteni. Csak dombor kártyával? Banki átutalással nem?
Marcesz Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1037

Sumákolnak a genyók, már másodszorra dobják vissza a kérdésemet azzal kapcsolatban, hogy a fantasztikus paypal konverzió kipróbálása után vajon miért kaptam még egy HUF-USD-HUF konverziót is:

"Due to an increase in email volumes, we may not have been able to answer
your email. If your inquiry has not been resolved or you have further questions
regarding your PayPal account please call 1-402-938-3570."

digicat Creative Commons License 2006.11.01 0 0 1036
Előzmény: abrahamka (1035)
abrahamka Creative Commons License 2006.11.01 0 0 1035
sziasztok végigolvasva sokatok hozzászólását
elsőre sikerült regisztrálnom magam egy dombornyomott kártyval, plussz már sikeresen küldtem pénzt a paypal segítségével. Arra a kérdésemre keresem a választ, hogy personal account-osként mennyi pénzt tudok fogadni, illetve ezzel kapcoslatos infók hol vannak leírva konkretizálva, ha tudnátok url-t vagy paypal hozzászólás számot írni megköszönném.
digicat Creative Commons License 2006.11.01 0 0 1034
Ott érdeklődj, ahova várod, ugyanis ők kell manuálisan visszavezessék az ottani számládra.
Előzmény: :sn4ke: (1031)
bramo Creative Commons License 2006.10.31 0 0 1033

Jah igen, most látom:

Oct. 16, 2006     Fax documentation    In Review

Nagyon nehezen akarják elfogadni amikor vagy 4 számláról küldtem másolatot :D:D

Előzmény: Édesvíz (1022)
bramo Creative Commons License 2006.10.31 0 0 1032

Szintén ugyanez volt a probléma. Mivel elég ha csak a családnév egyezik és a cím így azt is elfogadják, legalábbis nekem elfogadták. Ha nős lennél akkor a feleséged nevére érkező számlát is elfogadnák.

A biztonság kedvéért elküldtem a banszámla kivonatomat kitakarva a tranzakciókat.

Ami furcsa, hogy amióta elküldtem fogadták a papírokat (kaptam is email-t, hogy mindet megkapták) de a főoldalon a bejelentkezésnél felszólít, hogy küldjem el... mindez már 2 hete...

:sn4ke: Creative Commons License 2006.10.31 0 0 1031
kezdek kicsit félni. a paypalra érkezett pénzemet visszautasítottam és azóta sem érkezett vissza a kiindulási helyére :( 100dollárról van szó és 11napja történt.
Édesvíz Creative Commons License 2006.10.31 0 0 1030
Az újságelőfizetés nem közüzemi számla :) De nem rossz tipp, komolyan. Az egyetlen újság amit járatok, az Egyenlítő, azt is a munkahelyemre fizettem elő, ide ugyanis megérkezik, dehát, ugye nem közüzemi (utility) egészen a hozzá kapott csekk, meghát évente 1x érkezik :) meg fog oldódni, köszi mindenkinek a segítséget, nem zavarok tovább. A legjobbakat!

Gábor
edk440 Creative Commons License 2006.10.31 0 0 1029
Egy faxot aztán nézethetnek ,,szagértővel''. Én mindenesetre a villanyszámlaszkennelős-átírós-nyomtatós módszert alkalmaznám. A lényeg, hogy megfelelő betűtípussal kerüljön rá a neved.
Előzmény: Édesvíz (1025)
szazezer Creative Commons License 2006.10.31 0 0 1028
Fizess elő egy újságra és kérd a csekkes fizetést. Pár nap alatt kiküldik a csekket, befizeted és már meg is van a számlád saját neveddel, lakcímeddel. Plussz még lesz egy újságelőfizetésed is :)
Édesvíz Creative Commons License 2006.10.30 0 0 1027
Hello Digitcat,

a válaszlevelük ezt tartalmazta:

"We're sorry, but your account access limitation cannot be lifted at this
time. We need more information about your account before we can restore
full access to your account. Please complete the steps below so that we may
review your account further:

- Fax a copy of a current utility bill. The bill must show your name and
address exactly as they appear in your PayPal account."

Most újból megírtam nekik az előbbi levelet, de azzal a kiegészítéssel, hogy a havi egyenlegemet mutató banki értesítőből tudnék nekik küldeni. Ha nemleges lesz a válasz....
Előzmény: digicat (1026)
digicat Creative Commons License 2006.10.30 0 0 1026
Úgy gondoltam, hogy a felsoroltak közül egy sem érkezik arra a címre, a te nevedre?
Módosítsd a bankban a levelezési címet, és kis szerencsével a következő kivonat már oda érkezik, mostanában kezdik kiküldeni őket.
Előzmény: Édesvíz (1025)
Édesvíz Creative Commons License 2006.10.30 0 0 1025
Digicat, ha elküldöm az anyám nevére érkező számlát, ott vagyok, ahol a part szakad, nemdebár? Nem fogják elfogadni, feltehetőleg. De ezt fogom megpróbálni, a másik javaslat jópofa, csakhát :)

Ej-haj edk440, hát ez nem túl egyenes :) Ha átírom, az nem eredeti és szerintem még meg is nézetik valami 'biztonsaagi szageertoevel' hogy a K-EU-i nehogy könnyedén jusson PP acchoz. Szomorú....

Köszi a segítséget!
edk440 Creative Commons License 2006.10.30 0 0 1024
Szkenneld be a papáét, írd át a nevet, nyomtasd ki. faxold el.
digicat Creative Commons License 2006.10.30 0 0 1023
Telefonszámla, bankszámlakivonat, internetszámla, kábeltévé?
Egyik sem érkezik arra a címre?
Édesvíz Creative Commons License 2006.10.30 0 0 1022
Hello Mindenki,

nem tudjátok, hogy a közüzemi számla helyett mi mást fogadnak el ezek a jóemberek? A személyim fénymásolatát elfaxoltam, ez jó is volt, de a Utility Bill-hez ragaszkodnak, amikor azt egy esetben tudnám küldeni, ha lenne saját nevemen lakás...ami nincs. Van ötletetek?

Köszönettel,
Gábor
csumka2005 Creative Commons License 2006.10.30 0 0 1021

ez a deviza számla!!

de ha forintba küldik akkor megint szopás mert azt megint konvertálja dolcsira és ott megint bukok!!! ez elég szar hogy mitne mondjak srácok!! ezt a forint convertert nemlehet kiszedni a paypal on??? ugy mint rég csak dollárt mutasson??

Előzmény: Ghostman (1014)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!