Mai Hammond duó. Azorgonálástsegítendőahátigitár.Szerintemezttanítanikellene.Megajátéktechnikát. :-)
Az erősítő része valóban jó egy kis hanxererősítőnek. Viszont a perkarésze megegyezik a B3-éval. Tehát akinek van pl egy C-B2-ese, ahhoz kiegészítésként fölhasználhatja. A hangerődobozból lehet egy külső hangerőszabályzót csinálni, ahogy Rahael Wressnignek is van. Ennél a háromnál több hirtelen nem jut eszembe. Egy C3-ba egyszer beépítettük az A0-29-et, de attól olyan M3-asos lett a hangja. Ami jó, a legjobb spinethang, de nem B3.
ha senki-e világon nem kívánja az A0-29es erősítőt akkor átépítem?????lehet belőle csöves gitárerőlködő???Aki már túl van hasonló őrületen adjon tanácsot.
Köszönöm ajánlatodat! Nagyon jól esett meg kedves is volt de nem hiszem, hogy most lenne annyi pénzem amennyiért cserébe odaadnád a cuccot. Úgyhogy marad az építés. mert ahoz a kellékek jó része már meg van, de azért kiváncsi lennék az árára.
Szép és jó dolog a barkácsolás, de tudnék neked egy olyat, amivel sokkal elégedettebb lehetnél (Dynacord DC 200-as). Máig a stúdiómban használom az M102-es Hammondomhoz meg a Formation 2-es Vermonámhoz. Hetvenes években készített brutál cucc, 200 wattnak írt (akkor még nem dobálóztak a wattokkal) nyugatnémet ládika, brutális hangszórókkal, jó mechanikával, rugós zengetővel, ami nem a rövid. Saját tapasztalatból mondom, hogy a Vermonából kijövő hangerőpedál utáni rugós zengető sokkal egészségesebb, mint az orgonában lévő (leveszed a hangerőpedált és egyből elnémul a hang, ami természetellenesen szól úgy).
Ha érdekelne, küldök róla több képet is. Ezen a képen a hátsó láda az.
Szeretnék egy Vermona Formation 2 tip. orgonához egy leslie tiusú hangfalat építeni méretekre és a rotorok beszerzési lehetőségére volna szükségem. Ami már megvan: 50Wos erősítő, faanyag a ládának, villanymotor, celestion hangszoró. Köszönettel: Farkas Zoltán
Most szombat este 8-10 között a VI. Helvécia sörözőben lépek föl. VI. Eötvös u 23-Aradi u sarok. 1 saroknyira az Oktogontól.
A fölállás (vagy felállás :-) gyakorlatilag Hammond trió, de rendhagyó módon:
Nem lesz dob. Magam a Tehtube's B3 =A33+SL161+ESI4000 Motion Sound KBR 3D-n nyomok. Gitár és szaxofon további két haxer. Ja, meg ének. Jellemzően rock and roll számokat adunk elő kis blues, funk színnel.
Múlt héten a Rock randevúban kiderülthogy így nagyon kellemes hangerővel lehet játszani, semmi zúzás, úgyhogy ha bárkinek lenne kedve eljönni, szeretettel várom.
Meglepődtem. Már láttam egy pár típus belsejét, de pozdorjához még nem volt szerencsém. Nem is tartom igazán szerencsésnek ezt az anyagválasztást egy tonwhel generátor közelében. Szerintem magyarázni sem kell hogy miért.