Bisztosan a kiskígyók is elbújtak a gyümölcsök között a fórumon, aztán miután bevásárlás után bandukolt haza a matróna a Via Appián, előúgrottak és jól megrémisztették.
húú akkor eszt a sorozatot be kell szerezni valahonnét, mer nem láttam eddig belölle egy darab rész se. nem is nagyon nézek ilyen hosszú sorozatokat. bár a 24 címűt végig követtem, de az sokkal több ebizódból áll, de izgalmas. amugy a mai naplo végén a dvd lejáccókról van szó? nekem eccer mondták a kollégák hogy Nóném lejátcót vegyek, mer az a jó. na ojat nem talátam, vettem eggy ilyen eldzsít. mondták hogy nem jó, mer a Nóném kell. Azóta se láttam ojant.
Nérónak jó gyújtogatási kézsége van. Mindig őt kérem meg cd/dvd égetésre. Egyszer régen Rómát is meggyújtotta, de gyorsan eloltották, így csak a vége égett le.
A munkahelyen most Róma láz van, mert mindenki azt nézi. Történelmi filmsorozat megtörtént szereplőkkel. Arról szól, hogy mit csináltak a Rómaiak régen amikor Juliusz Cézár volt a belügyminiszter. Mondjuk mire a filmsorozat befejeződik általában mindenkit kivégeznek. Viszont ettől függetlünül Jolán szerint romantikus szálak is belegabajodnak. Azt tudom, hogy a Július hónap Cézár ötlete volt az Augusztust pedig Oktávius javasolta. Ezt én történelmi tanulmányaimból ismerem. Illetve Néró gyújtogátási kézségét. Veszélyes kor volt az hótziher. Dehát akkor még sem a környezetvédelem se egyéb még alig. Vagy inkább gyerekcipőben. Mindenesetre úgy érzem magam mint aki csak úgy idepottyant egy bolygóról mert magát a sorozatot nem láttam. Mert CD film lejátszása nem megoldott. De már olyan olcsó, hogy kigazdálkodható. Állitólag minél olcsóbb annál jobb, mert akkor a gondosan felmásolt filmeket felismeri. Illetve a komjuter is alkalmas tévénézésre. De azt már tudtam.
Én skót whyszkit vásároltam és a 6. elfogyasztott pohár után úgy tűnt, hogy az üveg alján ott uszkál a Loch Ness-i szörny. Pedig szerintem abszolut nem őshonos Magyarországon.