Egyébként eléggé elb*szott ez a szervezés. Szombat este Mafc, vasárnap "hajnalban" Debrecen. Nem értem miért nem cserélik fel a kettőt? Minek nekünk jegybevétel... :(
Pénteken három körül érkezek Szolnokra. Utána jó vagyok - bár ahogy látom, szombaton a MAFC ellen játszunk, arra kár benyomni. Úgyhogy tőlem ok, bármi.
De Endrének ne szóljunk, túl sokat tud. Inkább majd találgatjuk az infokat.
Pont ma délelőtt írtam e-mailt neked a levlistával kapcsolatban. Majd holnap/holnapután elolvasod és teszed a dolgod.
A szombati nappal kapcsolatban, konkrétumot még nem tudok mondani, de mivel nálam a család az első ezért semmiképpen sem tudok már délelőtt lemenni a Pólóba. Az meg hogy 2-kor vagy 3-kor vagy 4-kor találkozunk, mondhatnám részlet kérdés, hisz még csak szerda van.
Én kurvára szeretném, hogy így nézzek ki. Járnám a kosármeccseket és csak olajos fiukkal oráloznék a többi szurkolótábor szeme láttára, hadd egye őket a fene :)
Erre az áldozatra a képet elnézve az oilboys tagjai is vevők lennének.
Mivel még mindig nem vettetek vissza a levlistára, ezúton érdeklődnék, hogy a szombati napot hány órától tervezed a debreceniek fizikális rendberakásának szentelni, merakkor úgy időzítem én is. Endrének semmiképpen se szólj, majd elküldjük Gazdavár-kupára, hogy írjon vmi tudósítást meg elemezze Alekszics játékát :).
Nekem már most nagyon tetszik az idei csapatunk, valszeg Edével nem kevés tízezreket fogunk júniusig elkommandózni, ismét :). Ha Hartvich, Celej és Soarez kiheveri a sérülését (tegnap azért erősen látszódott rajtuk, féltették még magukat) és ha szerzünk egy biztospont centert, akkor szvsz erősebb csapatunk lesz mint tavaly - és amit nem gondoltunk volna úgy 3 évvel ezelőtt: minderre Pór jelentheti a garanciát. Menjetek ki edzésekre, nézzétek meg milyen hőfokon ég a mester, és nem fogtok csodálkozni!
Szal' Kelly-t meg fogjuk tartani ha így folytatja, ezt tudomására is hoztuk a meccsvégi pacsizáskor 1-2 mondatban (egyébként tegnap volt a szülinapja, a 29.), jó felfogású gyereknek tűnik, méltó lesz az olajos mezre. Soarez és Celej, mi ez ha nem védőbolondító mezőnysor, és ott van még Cica és Artúr, előbbi védekezésben kihagyhatatlan, utóbbi pedig tanári módon fogja megoldani a neki szánt feladatot. Hartvich, Fülöp és Harazin, hm, bár nem tűnik túl húzósnak első blikkre, de bízom bennük, Füli pedig kifejezetten hasznos tagja volt csapatunknak a neki szánt 15 perc alatt. Center még kell, de emlékeztetnék mindenkit, hogy tavaly ilyenkor 40 ponttal égtünk ugyanezen a kupán az Albától, játékosunk egy szem se volt, ehhez képest most csak egy bika középjátékos hiányzik. Meg fogjuk találni, és igen, Kecskemétre még el kell menni idén úgy félezren :).
De nem, nézzetek a csapatra. Sokkal hosszabbak vagyunk mint tavaly, amikor tulajdonképpen Draganon múlt minden. Most van 5 olyan mezőnyemberünk, amelyek közül ha kettőnek megy már nyerési esélyeink lehetnek az erősebb ellenfelekkel szemben is...
Mi van bakker, már a számom sincs meg?
Beszéltem este Endrével és vázoltam a terveimet. Én csak szombaton mennék és odafelé ha kell még vezetek is. De azé' holnap hívlak, mert már rég hallottam azt a bűbájos hangodat.
Petersont már hétvégén elküldték, közvetlenül a meccsünk után... ma hozott Bagoly egy irányítót, aki holnap már edz, asszem ki is megyek megnézni.
A bosnyák center a Gazdaváron kap majd sok játékpercet, sorsáról utána döntenek, és természetesen ugyanott teszteljük az új fekánkat is.
Harazin asszem két vagy három éves szerződésének utolsó évét kezdte meg, 20 éves múlt, és igazi erőssége az emelkedése mellett az, hogy gibbonszerű kezeivel képes embereken átnyúlva is támadólepattanókat szerezni (erre jó példa volt a mostani kecsói 7es mutatója is ebben a műfajban). Tavaly még a junioroknál játszott, ott húzóembernek számított Topi mellett, idénre kiöregedett. Valszeg kapni fog még lehetőséget a felkészülési tornákon, és az ott mutatott teljesítménye alapján dől majd el, hogy éles derbiken milyen szinten fogja Pór bevetni.
Isiah, hívj már fel, hogy te melyik nap és hogyan akarsz jönni, mert akkor annak megfelelően szervezzük le.
Átruccantunk kb. húszadmagammal a mai kecskeméti edzőmeccsre, érdekes játék volt.98-94 volt a vége, az első félidőben végig vezettünk (többször 8 ponttal is)a félidő +1 volt ide, a végén is lett volna sansz a meccset megfordítani, de...A játékosokról: A nagy kérdése a mai napnak az "ultimátumot" kapott afroamerikai spíler Peterson teljesítménye volt.Én eddig nem láttam se edzésen se meccselve, de a mai játéka alapján nehéz lesz azt mondani, hogy nem kell , sokat vállalt magára (a végjátékot is ő szerette volna eldönteni), pontokat szerzett,viszonylag jó védekezett, egész jól mozgatta a csapatot. Celej egy kicsit meg volt illetődve a régi csapattársakkal szemben, elléggé indiszponált benyomást keltett. A brezil gyerek, Daniel Soarez ha így folytatja nagy közönségkedvenc lehet Szolnokon (labdaszerzés,pompás assistok,sok pont,hajtás-küzdés). Harazin Tomi:nagyon hasznosan és eredményesen játszott a palánkok alatt (atyám, ha vagy 20-30 kiló izom lenne még rajta...), nemcsak pontokat szerzett, lepattanóban is jeleskedett (kb. 6 TÁMADÓ lepattanó), "szegény" Lapov apónak bizony meggyült vele a baja rendesen, sőt télire nem is kell már sapkát vennie, mert Harazin osztogatott nekije. :-)) Tóth V. , próbált ő is pluszt vinni a csapatba, ügyesen mozgott a rutin hiányzik belőle,a lényeg, hogy kapjon majd lehetőséget máskor is. Puskás Artúr lelkes volt, ő még ismerkedik a csapattársakkal Cica és Füli pedig ezen a meccsen amit még eddig tudtak azt is elfelejtették, rengeteg hiba volt a játékukban.Persze Cica nemrég épült fel a balesetéből, biztos idő kell amíg visszanyeri a formáját, de Fülöp számomra teljesen érthetelen, a végére teljesen elkészült az erével. Jah, Hartvich-t nem említettem, ő nem játszott, mert egy apró sérülése volt(van), a hétvégén a felkészülési tornán biztosan a pályán lesz majd.
Nem lesz ez rossz azt hiszem!
A másik oldalon az egykori szolnoki játékos, jó öreg Vaisvila vitte a hátán a kecskeméti csapatot, dobott kb. 26-27 pontot, Mérész Cs. pedig a "szolnoki formáját" hozta...
Kijutottam a ma délutáni edzésre,dolgoznak az embereink :-)
A brazil srác az eddigiek alapján jónak tűnik,ezt a meggyőződésemet osztja Pokesz is.Megbízhatóan dob középtávot/triplát egyaránt,gyors és a labdával bármire képes,ha összeszedett és fegyelmezett lesz a védekezése - amit egy edzés után nem érdemes lemérni -,nagy hasznunkra lesz!Hasonló a közvélekedés Hartvichról is,akiről eddig is pozitív véleménnyel voltam,a látottak alapján egyre biztosabb vagyok abban,hogy képes lesz megoldani a négyest.
Celej a bemelegítés során összeszedett egy kisebb térdsérülést,nagy baj valószínűleg nincs,de azért az edzés hátralévő részén nem vett részt.Azé' jó volt nézni,hogy csak dobott és mindenhonnan bement :-)
Cziczás és Fülöp is hajt becsülettel,péntek estéről lévén szó az edzés nem volt végig nagy iramú és feszített,de azért mindenki odatette magát!
Puskás is beszállt,bevallom,az eddigi tapasztalataim alapján tőle nem várok világmegváltást,de a gyakorlatilag semmis debreceni év után hátha motoszkál benne valami bizonyítási vágy!
Ennyi volt a jó hír,most jöjjenek a negatívumok!Az amerikai srác sajnos ezen a szinten kevés,megpróbálja lazán előadni a drága lélek,de látszik,hogy még támadásban sem mindig használható és a dobásbiztonsága sem olyan,ami egy nekünk kellő irányítótól elvárható.Frana orvosi vizsgálata megvolt,szerződésbontás,elküldés,stb. is...Kár érte,de még kábé sem tudják meghatározni,mikorra lesz jó a térde - a bajnokság sokadik fordulójáig pedig nem várhatunk,szóval már a helyettesét keresik.Továbbra is sok játékos anyagát figyeli a szakvezetés,a hírek szerint a közeljövőben egy bosnyák ötös érkezhet + folyik a keresés külföldi irányító esetében is.