Mennyibe fáj az utólagos tempomat? Sajna a győri talira még nem fog megérkezni az autóm. Pedig győri vagyok, így kapóra jönne a tali, hogy megismerjem a nagytudású forumtársakat. Mennyire komplikált utólag beszerelni a tempomatot? Engem érdekelne majd a későbbiekben is.
Kedves Doni! Lécci megmondani, hogy az OII-nél úgy is be lehet e állítani az ablakfelhúzást, hogy ha a távir-val bezárom az ótót, akkor mindjárt, teljesen és magától felhúzza az összes leeresztett ablakot? Köcce!
Én már túl vagyok az akkusaru levételen.(riasztó miatt)A kormányszög jeladót és az elektromos ablakemelőt kellett vissza állítani.
-Kormányszög jeladó:lassan elindulsz közben a kormányt teljessen balra és jobbra is eltekered.Ezzel kész is.
-el ablak komfort üzemmód: mindegyik ablakot leengeded majd felhúzod.
Egyébként a műszerfalad úgy fog világítani mint egy karácsonyfa.Pár száz méter után minden lámpának ki kell aludnia.(a szervíz mondta, nálam münködött)A szervíz intervallumról nem mondtak semmit.
Jó bütykölést!
Egyébként ezt nem gondoltam volna, holtverseny a második helyen?
Más: Aki jön a győri talira, és szeretne esetleg TEMPOMAT-ot a kocsijába, az tegye meg hogy jelzi, mert úgy készülök. A tali idején kedvezményes áron lesz megvásárolható, ill. megrendelhető. (néhányan a helyszini szerelésbe is beleférnek)
Egy jó másfél hónappal ezelött átolvastam az összes hozzászólást. Emlékeim szerint volt régebben arról szó, hogy ha levesszük az akkuról a sarukat akkor a szervízben beprogramozott 30e. szervízciklus 15e-re vált. Jól emlékezem?
Alapvetően az a kérdésem, ha elviszem az autót beszereltetni az erősítőt, hangszórókat a hifihez (az akku értelemszerűen le lesz bontva) lesz-e valami kellemetlenségem a szervízben beállított paraméterek elállítódása miatt?
Köszi. És valóban beköltöztek a hangszóróba a basszusok. Nem is gondoltam volna, hogy az a választási lehetőség arra szólgál. (igaz még a kezelésit sem volt időm elolvasni) Köszi mégegyszer.
Hátulra nem kellett kérnem mert az gyárilag rajta volt. Az enyém is Stream. Azért volt AUX1,2,3? Abból lehet kiválasztani a megfelelőt az illesztés szempontjából?