Bubu, szuper vagy! Megérkezett, átnézem, ígérem, és nagyon köszönöm, hogy megcsináltad, de azt hiszem, érdemben már csak Párizs után tudok fogallkozni vele (tudod, holnapután indulok), és most minden kissé káosz, hosszabb ideig semmivel sem tudok most foglalkozni, de azután úgyis csinálok egy nagy tatarozást a honlapon, és akkor felkerül.
Wilson zseniális. :-D Nagyon gyilkos humora van, csak ritkán csillogtatja meg. Ahogy tök lazán beszólt Gregnek, hogy "én a helyedben nem ültem volna oda". :-DDD Visítottam rajta.
ÁÁÁÁ, annyira, de annyira jól esett ez most! Zseniális ez az epizód, ezt mindig is imádtam, ez az a rész, ami kihozza belőlem a látens House/Wilson drukkert. :-D
és ami külön jó: zseniális volt a magyar változat! Egyszerűen minden poén tökéletesen átjött, a nagy kedvencem, a pennicillines megjegyzés is. :-)
na meg ez: "üssük el az időt egy kis itt a kullancs-hol a kullanccsal" :-DDD
LOL! Imádom ahogy Kulka csinálja. Annyira magáévá tette ezt a figurát, totál természetesen hozza, és nagyon-nagyon érzi.
Szóval magyarul is külön élmény volt, na nem mintha szar lenne ez a rész, mert nem az, ezek a House/Wilson együttlakós jelenetek valami eszméletlenek! :-)
És igen, jövő héten All in, az ultimate eye-candy epizód, hurrá!!! Az a rész az, ahol elejétől végéig csorog a nyálam. De bírtam a promót is: Chase/Cameron flört, House/Cuddy flört, így kell ezt. ;)
Néha nagyon fel tudom magam húzni az origo sorozatokról szóló összeállításain, mert vagy spoilereznek orrba-szájba, vagy azt bizonyítják, hogy fogalmuk nincs.
Mostani: a tévétörténet legjobb párosai. És akkor ez a szemelvény gigantikus WTF:
én is elkezdtem kiírogatni a vincsiről a House részeket, most, hogy berakta a tévékettő ezt a szünetet...bassszus, olyan sz*r, nem elég, hogy a negyedik évad ősztől kezdődik, még a magyar adón sincs meg az örömünk, hogy legalább az eddigi részeket lássuk, csak szinkronban grrrr
Expeeeeeell, aztán nehogy feltörje a hátsód a seprűd :DD a hoppanálás kényelmesebb :DD
Candy, egyetértek! és egyúttal meglapulok terepszínben, mert úgy jártam, hogy szerdán nézem a House-t, és mondom anyukámnak, hogy nahát, Kulka rengeteget fejlődött, igazi reszelős-depis-kiélt lett a hangja, erre anyum felvilágosít, hogy ez régi rész Szakácsival...öööööö
Most hogy szünet van, és totális uborkaszezon, ráadásul a TV2 is újrakezdte, gondoltam, írok a régi epizódokról, mert nem tudom ki hogy van vele, de nekem most így totál más újranézni. Szóval írtam az első részről, tudjátokhol megtaláljátok, ha nem, kérdezzetek, és ha érdekel, adok linket. ;)
És persze boldog szülinapot a Dokinak, Hugh-nak már kívánam egy topickal arrébb. :-)
De hogy ezt hogy megkavarták...OK, azt már megszokhattuk, hogy nem feltétlenül következetes a sorozat olyan tekintetben, hogy lakások, kocsik és társai, de hogy House-nak már eddig 2 alkalommal is volt születésnapja? Az egyik ugye ez, ami egyértelműen télen van, első évad, eljátssza magának a Happy Birthday-t (lááááv), másik meg most van.
óóhh bocsbocsbocs, megfenyítem az elmémet, hogy nem voltál benne és Expöllmami sem :-DDD Ígérem, ma olyat álmodok, Ti is benne lesztek!!!! :D Egyébként - sajnálatos módon - nem volt semmi olyan. Csak gúnyoskodott :DD
Bé, mit szoktál szívni, mielőtt lefekszel aludni? :-))
Paprita, én azt olvastam valamelyik szupermegbízható spongyabobbulvárban, hogy kiköltözik Amerikában Lauriené, mert már túl sok volt külön és veszélybe került a házasságuk.
Hát a hajam lerakom, olyat. Az kellemes ápropója az, hogy Te is benne voltál, és CSK.
House-zal feküdtünk egy ágyban; és valami térképet nézegettünk, éjszaka volt, aztán elment mki külön tusolni, Hugh hozta a formáját, elég cinikus volt, viszont hiperszexi! Ofkórsz, ezt írni sem kell. Fogalmam sincs, már miről beszélgettünk és hová akartunk menni, viszont nagyon jó volt a kedvünk (VELE egy ágyban?! Hát hogy a fenébe ne?!) :-DDD
Hát nagyon érdekes volt mindenesetre... sajnos több részlet most nem jut eszembe, pedig rögtön ébredés után vagyok - ha még valami eszembe jut, beírom.