Keresés

Részletes keresés

MrJones512 Creative Commons License 2023.01.09 0 0 16528

"a morzsás asztalt nem "akarja" letörölni a nő, hanem mivel ő végzi a hztrtsi munkák javarészét, és ő is logisztikázza a tisztítószerek beszerzését, az időmenedzsmentet ő végzi, a nő a morzsás asztalban nem kényszerű asztaltörlési vágyat érez, hanem szeretné elkerülni az   ö n s z o p a t á s t , ami a felgyülemlett, kihagyott házimunkák UTÁN várna rá! Tehát nem azért törli le az asztalt, mert nem bírja azon a morzsák látványát, hanem azért, mert felméri, h az le fog potyogni a padlóra, megjelenhetnek hangyák, esetlegesen a morzsás asztalra ki is ömölhet valami, vagy letesznek egy tárgyat, ami a morzsát viszi tovább, szét, az egész kecóban.azaz a Nő GONDOLKODIK! yénahát! mert rá van sózva az egész, és pontosan tudja, hogy milyen következményekkel jár egy morzsás asztal le nem törlése ..."

Ühümm...

Előzmény: Calamayca 2.0 (16527)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.09 0 0 16527

férfiak bizonygatják a nőkkel szemben, hogy van agyuk! 

mert amúgy önmagukban nincsen m nekik, hanem egy másik nemmel szemben kell megfogalmazniuk magukat, az sajátos lustaságukat, hivatkozást keresni, óriási erőfeszítéssel (ami alatt azért elmosizhatnának néhány poharat, vagy levihetnék a szemetet, de ehhelyett, kutatást csinálnak, gondolom kellő finanszírozással, hogy kiderítsék, h a morzsás asztal látványa okán a nőkének ellenállhatatlan asztaltörlési vágya keletkezik, szemben a férfival, aki szegény nem látja a morzsát, hanem csak az asztalt. 

https://ng.24.hu/tudomany/2023/01/06/maskepp-latjak-a-ferfiak-es-a-nok-a-hazimunkat/

el is nevezték a betegséget, avagy a különbözőséget takaró gondolkodás-béli különbséget: 

a férfiak egyszerűen vakok a házimunkára, nem veszik észre a tennivalókat. A szakemberek szerint a két nem közti különbséget magyarázza az úgynevezett affordancia-elmélet, vagyis az, hogy a tárgyakat és helyzeteket a hozzájuk kapcsolódó cselekvés lehetőségével együtt észleljük, s ez meghatározza, minek is látjuk magát a tárgyat. Házimunkára lefordítva ez azt jelenti, hogy míg egy nő egy morzsákkal teli asztallapra nézve arra gondol „ezt le kellene törölni”, a férfi egész egyszerűen csak egy asztallapra gondol, amin morzsák vannak, és nem társul benne e képhez cselekvés.

namost a helyzet a következő: 

a morzsás asztalt nem "akarja" letörölni a nő, hanem mivel ő végzi a hztrtsi munkák javarészét, és ő is logisztikázza a tisztítószerek beszerzését, az időmenedzsmentet ő végzi, a nő a morzsás asztalban nem kényszerű asztaltörlési vágyat érez, hanem szeretné elkerülni az   ö n s z o p a t á s t , ami a felgyülemlett, kihagyott házimunkák UTÁN várna rá! Tehát nem azért törli le az asztalt, mert nem bírja azon a morzsák látványát, hanem azért, mert felméri, h az le fog potyogni a padlóra, megjelenhetnek hangyák, esetlegesen a morzsás asztalra ki is ömölhet valami, vagy letesznek egy tárgyat, ami a morzsát viszi tovább, szét, az egész kecóban.azaz a Nő GONDOLKODIK! yénahát! mert rá van sózva az egész, és pontosan tudja, hogy milyen következményekkel jár egy morzsás asztal le nem törlése ...

eszemfaszom megáll, hogy még mennyi pénzt, energiát, munkaidőt ölnek abba, h a nő hülyén asztalt akar törölni, és szegíny fifi meg foggalma nincs az egészről, h miért nincs punci estve ... 

Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.09 0 0 16526
Előzmény: Calamayca 2.0 (16525)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.09 0 0 16525

egy hónapon belül 6-7 öngyiről tudósított a sajtó, amit a szociális gondoskodás hiányából fakadóan követtek el. 

ha jól értelmezem a cikket (eléggé zagyva) csak a mai napon volt 3 vagy 4 vonatgázolás, amiből kettőnek idős, rászoruló ember az áldozata ... 

hogy nem láttak más kiutat? hiszen az élet csodás ... 

Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.09 0 1 16524

azért szeretek a Kádár János baráti körbe járni, mert ott még mindig lehet szidni az IKV-t, de ugyanakkor mégis az egekbe magasztalni a mai építőipar mellett, ami 30 év elteltével még mindig készít olyan luxus lakóparki (értsd, belelátsz a másik amerikai barbecjú-pellet-grilljébe, amikor azon céklás-karemellás-szarvasgombás mélytengeri vízilovat posíroz füstölve, és a grill is kb 15 milka), szóval íllyen ingatlanok készülnek mármamár két, derékszöget bezárni képtelen falazat nélkül ... 

és akkor persze #régenmindenjobbvót, mert lehet, h a külső dugaljat befalazták, delegalább a falak derékszöget zártak ... és a nem derékszögűbe is néha beleteszik a mosogató medencébe a dugaljat ... 

szóval olyan korban élünk, amikor már az IKV-t is visszasírják egyesek ... 

nyahh, ott vótak pl. vattaemberek ... 

Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.09 0 1 16523

ja és persze, cuki a kép! 

sztem a világ egyetlen embere vagy, aki engem képes így látni ... 

köszönöm! 

Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.09 0 0 16522

be kell vallanom, rászedtelek! nem akartam, de megtörtént. ugye bealudtam. igazából csak ki akartam kapcsolni ... 

amikor a visszacsináláson rugóztak, onnan elkezdtem megin' nézni, de nagyon nem kötött le. 

Itt szerencsére 9. hete fúrnak! (panel ... az már egy fokkal jobb a putrinál ;) :P ) nem tudom, h mit csinálnak, de sztem már meg lehet számolni az agysejtjeimet Abakuszon ... 

a szerencse az, h nem is tudom nézni a filmet emiatt ... de már a ruszki nagykövetet behívták, és lőni is lövik saját magukat ... :DD

lehet nagy veszteség, mert innen jönne a móka, de most nem tudom, mikor kezd megint különleges jógagyakorlatokba a fúrójával a fúrós ember ... 

onnan gondolom, h jógázik, mert amikor meséltem a szektás terapeutának, én miket csinálok a józan ész megőrzése végett, ill. hogy az elfojtott egresszióm ne forduljon magam ellen, akkor azt mondta rá, h ezek jógagyakorlatok amúgy ... hát ... itt muszájkabát járna érte, de ha van ilyen szekta, ahol ez norma, akkor ott a helyem ... 

nade visszatérve ... lehet a fúrós embernek is lelki búja van ... nem tom mit lehet fúrni 9 hétig ... azalatt egy magzatot ki lehet hordani ... 

Előzmény: MrJones512 (16521)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.09 0 0 16521

Jó reggelt!

Akkor valamivel jobban jártál, mint én, mert én végignéztem. De csak fél szemmel, mer' a másikkal közben sudokuztam.

Így aztán a végét úgy kell újranéznem - hogy rendesen értékelni tudjam a címszereplőt -, hogy a poén már le van lőve.

Voltak benne ikonikus pillanatok, no.

Előzmény: Calamayca 2.0 (16519)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.09 0 0 16520

Japán kulturája az idősek tiszteletén alapszik. 

Előzmény: MrJones512 (16517)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.09 0 0 16519

be.

odáig jutottam, hogy azon rugóznak, h nem lehet visszaszívni az atomtámadást ...

jó reggelt!

Előzmény: MrJones512 (16518)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.08 0 0 16518

Bealudtál? :)

Előzmény: Calamayca 2.0 (16516)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.08 0 0 16517

Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.08 0 0 16516

Sziklaszilárd elhatározásom

akkor nésszedd! 

én is nészem! 

1,5 óra ...

Előzmény: MrJones512 (16514)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.08 0 0 16515

"Arra emlékszem, hogy a főcímen már túl vagyok"

És hogy ez egy régi film lehet, mert fekete-fehér!

Előzmény: MrJones512 (16514)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.08 0 0 16514

Sziklaszilárd elhatározásom szerint egy napja a Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni c. filmet nézem lefekvéskor, teljes erőből.

Eddig háromszor fogtam bele.

Arra emlékszem, hogy a főcímen már túl vagyok.

Előzmény: Calamayca 2.0 (16513)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.08 0 0 16513

ma mit nézel?

ne mondd, h mamit nézel!!! 

(uhh, de olcsó ... jahjj ... lehet nem nő vissza soh'sem az agyam ... )

nade, tényleg! mit nézel ma?

filmet! 

nem olyat! 

Előzmény: MrJones512 (16512)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.08 0 0 16512

Aaaz nem baj. Néha én is félreértek dolgokat. Ez a nonverbális kommunikáció átka: csak a betűkből tudunk érteni.

Nálam egyébként a legjobban még a "spongyabob-terápia" vált be. Frankón egész nap heverésztem és spongyabobot néztem (mármint cartoon network-öt és abban akkor épp leginkább a spongyabob ment. Asszem, az első egy-két évad).

Semmi stressz, semmi komoly, semmi megoldandó feladat, semmi "agymeló". Ha elaludtam rajta, az se volt baj. Abszolúte relaxált!

(A horgászatot utálom.)

Előzmény: Calamayca 2.0 (16511)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.08 0 0 16511

ésamúgymeg! 

frankón hülye vagyok.

tök OK, ha a szövegeim nem érthetőek egészen pontosan, vagy félreérthető ... 

egyelőre kaptam egy ígéretet, ami életben tart, eléggé kíváncsivá tesz ... 

csak, ha vki jobbat tud, akkor nyöszörögjön azon, h ez miért nem jó ... 

kérem ... 

AA-s módszerrel vagyok ... ezt kérték tőlem ... csak ezt az egy napot ... csak ezt az egyet ... 

Előzmény: fedőnevén Fasírt (16509)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.08 0 0 16510

Kedves, én állítom magamról, h értékes vagyok! Na? :) 

nem volt szó MLM-dumáról, semmi ilyesmiről ... 

és ez egy kommuna ... a kapitalizmusban ... 

elmontam a sztorit, és megkérdezték, mit szeretnék. elmondtam. és elmondták, hogy van egy ilyen hely. 

iskolarendszereket működtetnek, igaz, pl. mo-n kizárólag gazdagoknak ... dehát tuggyuk, hogy pl. egy magyarországi meki, vagy BK nem úgy működik, mint az amerikai, vagy a német, hanem magyaroschan ... ide beteszi a lábát egy nyugati brand, és egy huszárvágással magyarítjuk ... meglesz a hierarchia a legkisebb melósok között is. pl. árufeltöltő-csemegés-takker-biztiőr ... pl. Tesco-ban ... a prolik árazzák be egymást ... feljebb csak méginkább ... szóval ... megegyébként kb miben bízhatok? magyar csicskahálózatokban? szocrendőrségben? erdőben egy sátor, amiben halálraerőszakolnak? 

keressek kecót-melót? fizessek, hogy helyzetemből fakadóan megegyenek?

egy tapodtat nem vagyok hajlandó többet tenni a létezésemért! pont eleget tettem! állami hozzájárulásokkal 40 misi van benne ... ki is van fizetve e lét-jogosultságom ... el is fáradtam ebben. 

ésamúgy szted mit csinálnának velem, ami rosszabb, mint amit "itthon" tennének? 

Előzmény: fedőnevén Fasírt (16509)
fedőnevén Fasírt Creative Commons License 2023.01.08 0 0 16509

Én azt javasolnám, hogy lehetőség szerint nyomozd le őket, mert ez a két mondat így együtt nekem nem tetszik:

"és azt állították, h megkaphatom, mert vagyok olyan értékes, hogy ez megtörténjen velem."

+

"... és tuggya, h csóró vok ..."

A kettő ugyanis a kapitalizmusban kizárja egymást. Ha csóró vagy, akkor kapitalizmusban a barátaidnak, vagy a környezetednek lehetsz értékes.

A második mondat(rész) biztosan igaz, tehát ütközés esetén én fix, hogy az elsőt annulálnám.

Ráadásul az első mondat színtiszta MLM-duma, azaz manipuláció.

Előzmény: Calamayca 2.0 (16508)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.08 0 0 16508

nem szívesen beszélek erről, mert kb még semmit nem tok. sztem szekta, vagy szekta jellegű, de mindenütt bejegyzett, hivatalos, de a kórtörténetedben nem jelenik meg ... 

nekem a lényeg, ha eszembe jut vitustáncot járni, akkor ne mongyák, h ejnye-bejnye ... 

Előzmény: MrJones512 (16507)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.08 0 0 16507

Hümm...

Mi ennek a szervezetnek a neve, ha szabad kérdeznem?

Amúgy a pasasok erre találták ki a horgászatot. Ott lehet nézni naphosszat azt, hogy hogyan nő a fű folyik a víz. Annyira, hogy mást nem is kell. Nem véletlen mondják, hogy a pecás: mind bolond.

És most jósolok.

Sok-sok apró meglepetés fog érni. Méghozzá jók. Majd meglátod!

(Ha visszajössz, majd ki is bontom, de előre nem lőném le a poént.)

Jóccakát! :)

Előzmény: Calamayca 2.0 (16505)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.08 0 0 16506

boci, vagy stucc, Jak, mittomén ... kecske ... 

Előzmény: Shangri-La (16504)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.08 0 0 16505

nemzetközi alapítvány. másik hülye emberszerető milliomosok ebben élik ki magukat.

luxusfarmokat tartanak fenn, ahová egy év gyógyulásra várják a jelentkezőket eget nézni, és ha van kedved, kapálhacc is ... 

de ha csak egész nap őrjöngeni akarsz, akkor nyugodtam őrjönghecc is. 

termékeiket keresik, mint az Amishok temékeit ... 

az egész világban van, lehet Izland lesz ... vagy valami nem tudom milyen hely, vannak trópusi szigeteken is, de oda nem akarok menni ... 

lehet ordítozni mozgalmi dalokat is, és nem fognak cöcögni ... 

olyan nyakatekert pózokat is felvehecc, amilyet csak akarsz ... 

pl. montam itt most a beszélgetés alatt, h lejárok ide a szabadtéri gyurmába, és idióta pozitúrákat veszek fel, és sokan nésznek. én használom egyedül a termet ... és nésznek sokan, h hülye vagyok. ott nem nésznek ... mert ott van egy másik hülye, aki meg bólogat, vagy rázza a fejét, és őt nem érdekli az én pozitúrám, én meg cserébe leszarom az ő fejrázását. 

a vitustáncról is beszélgettünk (gyakran járok sasszézva, ha sok a stressz, és kiderült, h ez a test természetes reakciója ... 

és én, és a testem meg fogjuk gyógyítani egymást ... 

mekkérdeszték, mit akarok, és azt akartam, h egy paradicsommag szárbaszökkenését, kivirágzását, és beérését szeretném figyelemmel kísérni ... 

és azt állították, h megkaphatom, mert vagyok olyan értékes, hogy ez megtörténjen velem. 

és ezt dobták ki nekem ... 

van Kanadában, Izlandon, meg mindenfelé ... 

PTSS-seknek ... akik nem tudják kimozogni-dolgozni az őket ért traumákat ... 

szóval nem magyar. volt magyarországon is, de megszűnt ... vjh, miért? 

mert magyarországon rádtörnek a zsaruk, körberöhögnek, elvisznek muszálykabátban, és agyonlőnek mindenféle csudával, és elmondják, h mostmár legyél jókislány ... tehát tovább gyötörnek, szégyenítenek, gúnyolnak ... 

hát, most, h ebből mi igaz, mi nem, majd kiderül. de elég hitelesnek látszott a csaj ... és tuggya, h csóró vok ... 

de ha ez lenne az utolsó életévem, már akkor is megérné nekem, ha az utolsó petákom rámenne ... 

de ezt akarom, és lehet, én is akarom rázni a fejemet, rángatni a tagjaimat, és állati hangokat kiadni, méhecskékkel beszélgetni ... 8am szoktam is, csak nem publikus) 

Előzmény: MrJones512 (16503)
Shangri-La Creative Commons License 2023.01.07 0 0 16504

Ott fog vigyorogni a sok boci? :D

Előzmény: Calamayca 2.0 (16502)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.07 0 0 16503

"egy farmra más hülyék közé, akikkel majd nem tudok beszélgetni, mert nem ismerem a nyelvüket ..."

Farmra???? Már ilyen is van, hogy farm?

Te! Nem valami menekülttáborba akarnak ezek téged bezsuppolni, mindenféle migráncsok közé?

Azok hülyék (ha már egyszer ide szöknek) és a nyelvüket se érted...

Aztán meg majd az lesz, hogy az első héten valamelyik este pikkpakk áthajítanak a határon szerbiába, vagy hova, csak figyeld meg!

Nekik megmarad a kvótalóvé, a probléma meg letudva: majd mindenkinek bekamuzzák, hogy "a beteg meggyógyult, oszt' hazament".

Előzmény: Calamayca 2.0 (16502)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.07 0 0 16502

nem tudom, és nem be, hanem ki ... 

egy farmra más hülyék közé, akikkel majd nem tudok beszélgetni, mert nem ismerem a nyelvüket ... 

lesz boci, meg kacsa-liba, kutya ... 

és egy szabály lesz! békénhagyni! 

Előzmény: MrJones512 (16501)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.07 0 0 16501

Jó ötlet: legalább kipihenkéled magad.

Mikor  vonulsz be?

Előzmény: Calamayca 2.0 (16500)
Calamayca 2.0 Creative Commons License 2023.01.07 0 0 16500

megyek vigyorgóba ... 

Előzmény: MrJones512 (16499)
MrJones512 Creative Commons License 2023.01.05 0 0 16499

Nna, mi a nagy helyzet?

Előzmény: Calamayca 2.0 (16498)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!