Akik esetleg nyomon követték gumis, csapágyas problémámat azoknak jelzem, hogy a lelkem megnyugodott. Nam a csapágyakkal volt gond az 1000km-es autóban. Cserélgettük a kerekeket előre-hátra, gyári-nem gyári vegyesen.
A végeredmény: Előző autó (Golf V) hátsó tengelyein lévő gumik voltak hangosak. És csak a hátsók. Ha a széles elsőket tettem hátra és az első tengelyre a gyári keskeny könnyűfém kerekek kerültek, csend volt az autóban. Most kapnak tőlem egy kis esélyt, hogy hozzáidomuljanak az Octavia hátsó futóművéhez. Oda lettek felrakva.
Egy autóhifi nem attól jó, hogy minden jó nagy benne, és jó hangosan üvölt.
Ha gondolod, be tudlak ültetni egy olyan autóba, amiben 1 db BM Labs 16-os szett van, 1 db 25-ös!!!!!!! Nakamichi subbal, egy 22L-es zárt ládában. Az egészet 3 db uDimension erölködő hajtja, aktív rendszerben.
Ha mindenképpen ragazkodsz a codhoz megnézetem, de szerintem fehér és kész. A multkorit sima fehérrel fújtam le.:-((( Ugyis mindig koszos, nem igen üt el a szín. Sajnos még mindig nem vagyok otthon, és most úgy nézki hogy talán pénteken találok csak haza.
Holnap estére azért kideritem. Oké?
Bocs, de most lefejeltem már a billt. így megyek hunyni.:-((((
Fekete Octavia II Kombi, sötétítve. Az autó sokáig a 4. sor legelején állt. (pont ahol fordulni lehetett DAS sátonál) Vert is a víz ki fogja legyalulni az elejét. Megúsztuk.
Egyébként nem anyáztam le senkit, nem hívtam fel magamra a figyelmet, így nem hiszem hogy emlékeznél rám.
Sziasztok. Tudja valaki, hogy hogy lehet leszedni az emblémákat a motorháztetöröl és a csomagtértetöröl? Patental vannak azok rögzitve és kilehet pattintani? Esetleg a pontos méreteit tudja valaki? köszi
Sajna a " mocskos anyagiak " miatt. Meg azért, mert az 50%-os fékbetéteket is már cserélni akarják !!!
(Máshol, ahol normális szakik dolgoznak, miért mondja a fékbetétre, -ismerve az eddigi futást,-hogy még kb. ugyanennnyi van benne...??? , ne dobjuk ki.)
Ne feledd, hogy a reflex láda az erősítőn keresztül a gyári fejegység hangszóró kimenetéről kapja a jelet (ebben a kialakításban). Ennek a megoldásnak meg van az az előnye, hogy a fejegység hangszínszabályzóján keresztűl tudom vezérelni a reflex láda mélyhang kibocsátását, míg a hangerő gombbal a hangerejét. Alapból a bass a fejegységen nekem nullán vagy -1,-2 áll. Úgy szól szépen.
Pont neked válaszoltam nemrég /4539hsz/, hogy húszas kell. Megmondom őszintén, szerintem a 16.5-es előre nem jó választás. Annak idején én is ilyet tetettem bele, majd még a műhelyben kivetettem és kicseréltettem a nagyobbra. Ég és föld! A gyári vacak húszas jobban szólt, mint a berakott 16.5-es! Ki fog lyukadni a hangképed. Hátrulról bömböl a mély (ne feledd, ahogy írod: reflex!!!!), előről csipog a magas és alig szól a mélyközép.
A válasz egyszerű: miután lebontottuk a kárpitot szembesültünk azzal, hogy 20cm-es a gyári kialakítás. Pedig próbáltam vásárlás előtt utánajárni, olvani. Mindhiába, mindenki 16,5cm-ről beszélt.